Provalnik
Facebook/Printscreen
Provalnik

Facebook/Printscreen

Provalnik, Foto: Facebook/Printscreen

 

* Stariji bračni par iz Severne Kalifornije je u ponedeljak uveče imao susret sa neočekivanim "gostom" 

* Naime, u njihovu kuću u podnožju Sjera Nevade, ne tako udaljenu od nacionalnog parka "Josemiti", je ušetao kuguar

* Kada je životinja shvatila da nije sama, uletela je dublje u kuću, da bi na kraju završila u kupatilu

- Divlja mačka je iskoristila nepažnju para i kroz ulazna vrata utrčala unutra, pre nego što su vlasnici postali svesni šta im se dogodilo - rekla je policajka Andrea Benson.

Pročitajte još:

Vlasnici su potom zatvorili vrata te prostorije i zaključali se u podrumu. Iako uznemireni, uspeli su da pozovu policiju. Lokalni šerif i Državno odeljenje za ribe i divlje životinje su uz pomoć merdevina uspeli da zavire u kupatilo koje se nalazilo na drugom spratu. Nakon što su dobili dozvolu vlasnika kuće, razbili su staklo na prozoru kako bi izvukli životinju napolje.

- Policajci su pravili buku i lampama obasjavili prozor kako bi životinji dali do znanja da postoji šansa za beg. Na kraju se naša akcija ispostavila kao uspešna, te je kuguar napokon izašao van - izjavila je Bensonova.

- Kugar je pobegao nazad u pustinju nakon što smo ga oslobodili iz kupatila - rekao je Patrik Foj iz sektora za zaštitu divljih životinja.

- Pre nego što smo pustili životinju, upozorili smo je na kaznu koja joj sleduje ukoliko odluči da ponovi provalu - stoji u šaljivom opisu iznad video snimka koji je šerifova kancelarija objavila na Fejsbuku.

U mornarici nikako ne smeju da izgovore jednu reč! Ona je zabranjena, jer se plaše da ih ne prizovu! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Nedeljnik.rs/V.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 20:32 Prave se kao da je pojava sasvim normalna. NLO, Foto: Youtube/Printscreen Američka mornarica potvrdila je da su dva snimka misterioznih objekata sa kojima su se susreli njihovi piloti zaista autentični, ali su zamolili javnost da prestanu da ih nazivaju "neidentifikovani leteći objekti" (NLO), pošto su u pitanju "neidentifikovani leteći fenomeni", piše Vašington post.

Kako tvrdi Foj, Kalifornija je poznata kao stanište kuguara, ali do kontakta između ovih životinja i ljudi retko dolazi:

- Većina kuguara se drži podalje od ljudi. Istina je da oni traže hranu, ali ne u nečijoj kući. Ne možemo da pretpostavimo zašto bi ovakva životinja uradila ono što je uradila.

Sudeći po rečima Patrika Foja, retki su i slučajevi u kojima bi se kuguari našli u nečijoj kući.

- Pre dve godine je ista životinja završila u jednoj kući u San Francisku i napala psa koji se nalazio unutra. Još jedan slučaj se dogodio nekoliko meseci ranije, u jednom stanu u blizini Sakramenta.

Neverovatna prilika da čujete kako je zvučao glas Aleksandra I Karađorđevića! (VIDEO)

AUTOR: Istorijski zabavnik/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 19:53 Da li ste se ikada pitali kako su zvučali vladari iz prošlosti? Ovaj jedinstveni snimak koji se danas nalazi u vlasništvu srpske kinoteke, može da vam otkrije kakav je bio glas kralja Aleksandra I Karađorđevića "Ujedinitelja".

Iako kuguari uvek traže plen, oni retko bivaju štetni po ljude. Poslednji smrtni slučaj u Kaliforniji zabeležen je 2004. godine.

NEŠTO JE TU ČUDNO?! Pogledajte prvi crtani film u istoriji čovečanstva, jedan detalj će vas iznenaditi (VIDEO)

BONUS VIDEO: Brižni pas velikog srca! Dok čeka svog spasioca, on spasava druge!