"NEMA CRNJE GENERACIJE OD VAS, VI STE DEBILI KLASIČNI!" Jedni napadaju, a drugi brane nastavnicu iz CG! Da li je ipak preterala, ili ne...Usijao se Fejsbuk (VIDEO)

Nakon što se na internetu pojavio snimak nastavnice iz Crne Gore, koja po mnogima na nesvakidašnji i grub način razgovara sa učenicima na času, društvene mreže su se usijale.

Nastavnica
Nastavnica, Foto: Facebook/Printscreen

Dok je jedni podržavaju, drugi su napisali kako jedan prosvetni radnik nikako ne sme ovako da razgovara sa decom, sve čak i da je istina na njenoj strani.

Nastavnica u jednoj crnogorskoj srednjoj školi postala je hit na društvenim mrežama nakon što je osvanuo njen snimak gde se vidi kako ona negoduje jer se učenici nisu posvetili učenju te su očekivali da im pokloni dvojku.

- Znaš kada nešto ponavljaš šablonski… i vi izgubljeni… Nema crnje generacije od vas, vi ste debili klasični. Da vam moram poklanjati dvojke za ništa – govorila je razočarana nastavnica.

U komentarima je otkriveno da je reč o nastavnici u Ekonomskoj školi u Podgorici, a njene reči naišle su na podršku.

- Žena koja mi je ostala u izuzetno lepom sećanju. Neka se stidi taj koji je ovo snimao, pogotovo što je to uradio kod nje koja je prema svima korektna, a s druge strane neposredna i sve sto kaže je u nekom šaljivom tonu i više iskarikirano, bez zle namere. Mi smo od nje dobijali čak i razne nadimke, ali ona je za nas ostala "carica" - napisala je jedna bivša učenica.

Sa njom se složio i jedan bivši učenik.

- Najveća svih vremena profesorica i najvoljenija od strane đaka i veliki čovek - rekao je on.

Neki se nisu slagali s onim što su čuli.

- Jadan li je ovaj prosvetni radnik! Pa njen posao je da ih zainteresuje i nauči! Nisu deca kriva, već profesori i zastareli školski sistem! Deca kao deca iskorišćavaju nezainteresovanost i apatiju države, nastavnika i roditelja - komentarisala je jedna žena.

Povezane vesti

 • Korisnik: Au SFRJ greška
  24/01/2020 - 16:32
  Kakvo poklanjanje ocena? Otkaz odmah. Profesori su tu da nauče i ocene rad učenika da bi od njih napravili buduće ljude svojih profesija. Ako nezna ili neželi da nauči ostaju mu prostiji poslovi, naprimer lopata i metla. Nikad mi nećemo napredovati, samo živimo u društvu iluzije i sami ga stvaramo a začinjavamo ga napretkom tehnologije.
 • Korisnik: laki
  22/01/2020 - 22:42
  nista nije slagala .... al zato na instagramu sve smajevi...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi