Prostitucija prostitutka
Alo!/Masanori Jošida
Prostitucija prostitutka

Alo!/Masanori Jošida

Prostitucija prostitutka, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Potencijalni klijent ušetao je u slabo osvetljenu prostoriju u podrumu u centru Atine. Dvadesetdvogodišnja Elena je skinula haljinu i ustala. Evagelija, njena 59-godišnja madam, odmah je počela da je hvali.

- Moja cura je bez mane! Od srca je preporučujem - rekla je na grčkom i počela da recituje meni uz opasku da "njena devojka radi sve u krevetu".

Sredovečni, dežmekasti klijent pogledao je Elenu, rusko-poljsku prostitutku, kako zabacuje kosu i okreće se na vrtoglavo visokim, crnim potpeticama.

- Okej. Cena? - upitao je i dobio odgovor da je cena dvadeset evra.

Svi su gledali u njene bradavice, a Ivica se smeškao! Sada nam se javio iz Njujorka i otkrio zašto ih nije primetio!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 24.09.2019. 17:18 - 24.09.2019. 17:48 Fotografija Dačića i Ivanke nastala je nakon generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Privatna arhiva Slika ćerke američkog predsednika Donalda Trampa Ivanke i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića postala je planetarni hit.

Atinska ulica Filis u Grčkoj postala je carstvo bordela i dom mnogim ženama koje su se okrenula prostituciji.

- Osamnaest godina sam držala cvećaru. Sada sam ovde jer moram, a ne zato što uživam u tome. Nekada su me zvali gospođom, a sada sam postala kurva - rekla je sredovečna madam iz ulice Filis.

U Grčkoj je prostitucija legalna u registrovanim bordelima iako je većina njih u Atini neregistrovana. Ulična prostitucija je nelegalna, ali ipak žene redovno prodaju svoje telo po uličnim ćoškovima.

Prostitutke koje rade u ovom sokaku uglavnom su zgađene klijentima. Evagelija kaže da "nisu dostojni da imaju devojku. Misle da su time što su platili 20 evra nešto kupili". Sve žene insistiraju na tome da koriste samo jedno ime. Nijedna nije rekla da je prinuđena na ovaj posao osim što ih je muka naterala.

- Mrzim seks. Volim novac, ali ne i posao - rekla je seksualna radnica Elena.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Anastasija radi kao prostitutka od svoje 14. godine. Sada ima 33 i kaže da je posla manje nego ikada jer "ljudi više nemaju para".

Ona kaže da joj obećavaju da će platiti kada dobiju platu ili se cenkaju. Muškarci često žele i nezaštićeni seks i mnoge prostitutke su narkomanke pa za manje od 10 evra pristaju i na takve klijente - rekla je ona.

Monika, 30- godišnja albanska prostitutka koja je odrasla u Solunu, kaže da je u posao ušla pre 10 godina na Kritu. U Atinu se preselila pre pet godina u potrazi za novim životom i jedno vreme je radila u taverni. Završila je jednu godinu kuvarske škole i želela je da zaradi za drugu, ali joj šef nikada nije platio.

- Došla sam ovde u bordel, jer je to jedini posao za koji znate da će vas, kada ga završite, platiti - rekla je ona.

Pročitajte još:

Danas je šest do osam sati pokušavala da privuče klijente, ali većinom bez uspeha.

- Nemaju novca. Nemaju novca već sedam godina - kaže ona i dodaje i da kada konačno upeca nekoga, naplaćuje 10 evra za 10 minuta i može da zadrži polovinu.

- Pre nekoliko godina su ostavljali napojnice. Dali bi 20, 50 ili 100 dolara ako bi im se dopalo. Sada više napojnica nema - rekla je Monika.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina