Ljubav Seks Zaljubljenost Zaljubljeni par Ljubavnici
Shutterstock
Ljubav Seks Zaljubljenost Zaljubljeni par Ljubavnici

Shutterstock

Ljubav Seks Zaljubljenost Zaljubljeni par Ljubavnici, Foto: Shutterstock

 Ispitali su više od 1.600 korisnika i saznali kad partneri razmišljaju o aferi, kad razgovaraju sa ljubavnicima i u koje vreme najčešće dogovaraju tajne sastanke.

Studija je pokazala da varalice o "zabranjenoj" osobi počinju da razmišljaju čim se probude, a kontaktiraju ih najčešće za vreme posla.

Više od dve trećine osoba koje varaju partnera, u braku su duže od 10 godina, a njih 44% priznalo je da održava aferu godinu dana ili manje. Takođe, velika većina ljubavnika/ljubavnicu kontaktira putem poruka.

PROČITAJTE JOŠ:

 Zanimljivu statistiku pokazala je učestalost javljanja - 47% ispitanih reklo je da se ljubavniku/ljubavnici javlja najmanje jednom ili dvaput dnevno, dok njih 42% održava kontakt sa supružnikom u istoj meri.

Podaci koje je skupila agencija Ašli Medison pokazala je takođe da više od polovine varalica prekida poslovni sastanak ili neku drugu ozbiljniju aktivnost da bi se javili na poziv ili odgovorili na poruku žene ili muža, a njih 73% ne bi napravilo istu stvar za ljubavnika ili ljubavnicu.

 Jedna od direktorki agencije Izabela Wajz komentisala je za Dejli Meil rezultate istraživanja rekavši između ostalog da iza predstavljene statistike stoji najčešći razlog prevare:

- Velik broj naših korisnika ima aferu zato da bi ostali u braku. Inače vode srećan i ugodan život sa mužem ili ženom, uživaju u svojoj porodici, ali im nedostaje nešto za potpunu sliku. Za neke je to seks, a za neke samo osećaj da ih neko želi, treba…

Ljubavnici se najčešće sastaju nakon što padne mrak, pokazala je anketa, a 21% ispitanih reklo je da partnera iz afere nikad ne viđa pre 21 čas.