NAJBOLESNIJA STVAR KOJU ĆETE PROČITATI DANAS Vratio se u njen život posle 12 godina i uzeo joj nevinost: "Udajem se za svog biološkog oca!"

"Prezentuje našu jedinstvenost"

Incest
Incest, Foto: shutterstock

Ova mlada je izazvala kontroverze preko društvene mreže Fejsbuk!

18-godišnja devojka je otkrila da će je njen deda odvesti do oltara, a potom će njen biološki otac oženiti, prenosi "7news". 

Amerikanka je podelila svoju ljubavnu priču sa svetom, "sporazumni incest" nekad može da se dogodi kada se roditelj susretne sa svojim detetom posle mnogo godina nakon što su bili rastavljeni, a kad dete odraste, ističe ona.

U ovom slučaju, mlada je objasnila da je započela romantičnu vezu sa svojim ocem koji se vratio u njen život kad je imala 16 godina i to nakon što 12 godina nije bio prisutan.

Ova tinejdžerka je objasnila da su ubrzo shvatili da između njih postoje jake emocije:

"Razgovarali smo o tome da li je pogrešno ili ne, a onda smo se poljubili" - rekla je ona za "The Cut", te je nastavila svoje šokantno priznanje:

"Ljubili smo se i imali smo seks, tada sam izgubila svoju nevinost!"

Majka nije znala za njihovu vezu, a bilo joj je "baš briga" pošto njihova unija nije mogla biti legalna:

"Želim da prezentujemo našu jedinstvenost, nećemo da uradimo klasično "belo" venčanje. On ne želi da nosi kravatu, ali to je moje venčanje i biće kako ja kažem!"

O zvanicama kaže:

"Moji baka i deka će biti na venčanju, to jest od mladoženje roditelji će prisustvovati, a deda će me predati!"

Ovo venčanje je postalo veoma viralno, a mnogi su ostali šokirani zbog ove ljubavi.

"Ne, ne, ne, nadam se da Bogu da neće ići do kraja i da će se dozvati pameti" i "Ovo je tako pogrešno, veoma pogrešno! Nadam se da će neko uskočiti i pomoći ovoj devojci" - su samo neki od komentara na ovu vest.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi