Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Novac vam dolazi sa više strana, ali nemate kada da mu se radujete, jer vam je dan intenzivan u poslovnom smislu. Ekonomišite i odvajajte sa strane, vremenom, energijom, emocijama, savetima.

LJUBAV: Povremeni naleti partnerove ljubomore narušavaju stanje u vezama. Slobodne očekuje uzbudljiva avantura. Ali takođe mogu obnoviti nedavno prekinutu vezu.

ZDRAVLJE: Vreme je za posetu nutricionisti. Proverite koje vam namirnice odgovaraju, a koje bi trebalo da izbacite sa svog menija. Osetite li pad energije, ne forsirajte telo fizičkom aktivnošću – opustite se!

BIK

POSAO: Vaš poslovni libido zbunjuje sve iz vašeg okruženja. Nekima ste zato trn u oku, drugima izuzetno privlačni i razmišljaju da vas unaprede i iskoriste maksimalno taj potencijal kojim trenutno zračite, a trećima ste idol, uzor, primer i spremni su da vas prate i slušaju.

LJUBAV: Emotivne veze su stabilne. Zauzeti će uspeti da reše većinu nesuglasica. Jedno dugogodišnje prijateljstvo prerašće u vezu. Slobodnima konačno polazi za rukom da osvoje simpatiju.

ZDRAVLJE: Krajem dana osetljivi će vam biti bešika i bubrezi, a patite li od hroničnih tegoba, treba da promenite ne samo ishranu, već i navike.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da trasirate poslovni put i dođete do novog izvora prihoda. Usled nedostatka tolerancije, doći ćete u sukob s kolegama.

LJUBAV: Emotivni partneri će današnji dan provesti razdvojeni. Mogu se očekivati i nesuglasice. Duhovita osoba ušetaće u život slobodnih Bikova. To može biti i tajna veza.

ZDRAVLJE: Teško ćete podnositi promene vremena. Apsolutno vam ne prijaju i zbog toga ćete trpeti glavobolje. Moguća je pojava povišenog krvnog pritiska, tako da je neophodno da koristite neku terapiju. Ukoliko sve odradite na vreme, nećete imati veće probleme. Hipohondar ste!

RAK

POSAO: Bićete u raskoraku sa vremenom, budući da ćete do kraja dana želeti da postignete mnogo toga. Vaša potreba da budete lider biće izražena. Bićete skoncentrisani na posao, te ćete ostvariti veliki profit. Nekoliko Rakova će dobiti povoljnu ponudu za prelazak na bolje radno mesto.

LJUBAV: Na odnos sa partnerom gledate trenutno kao na svetinju i posesivno ga čuvate. Odnos, ne partnera! Dobri ste, ovog puta ne preterujete i ne zahtevate. Gotovo da ste rođeni za saradnju i partnerstvo.

ZDRAVLJE: Posebnu pažnju obratite na pad imuniteta, jer kod vas je ovo specifično. Čim vam padne imunitet, odmah vam krenu fizičke tegobe, tako da najviše pažnje treba posvetiti zdravoj ishrani, šetnji po čistom vazduhu i korišćenje vitamina.

LAV

POSAO: Nedostajaće vam elana, ali to, na svu sreću, nadređeni neće primetiti. I dalje vas prati manjak ambicija, ali ćete se u poslednjem trenutku ipak probuditi. Vi ćete uz veliku podršku kolega, uspeti da završite sve obaveze.

LJUBAV: Pokazujete na sve dostupne načine svoju ljubav i naklonost. Partner je obasut pažnjom i vaš odnos sa njim čini stabilnijim. Slobodni imaju šansu da se dobro provedu, jer je više njih zainteresovano za njih, ali neka se ne iznenade, ako ih jedna potpuno nova osoba osvoji.

ZDRAVLJE: Pogrešnom ishranom došli ste do tačke kada je morate iz korena promeniti. Moguća je prehlada, pa pokušajte da se sačuvate od virusne, plućne infekcije.

DEVICA

POSAO: Nećete baš najbolje razumeti poslovna previranja oko sebe, ali ćete se truditi da ignorišete i ključne probleme. Nerazumevanje kolega i konflikti su prisutni, takođe.

LJUBAV: Što budete mogli više da zadržite mir i red u svakodnevici, to će vam biti lakše da se nosite sa emotivnim turbulencijama koje su neminovne. Sada je naidelniji dan da izaberete odgovarajuću destinaciju za odmor, letovanje.

ZDRAVLJE: Zašto pridavati značaj nebitnim stvarima? Dobro će vam doći odlazak na planinu i na svež vazduh. Nema razloga za zabrinutost, jer znate brzo da se dovedete u odličnu fizičku formu.

VAGA

POSAO: Postići ćete sjajne rezultate, naročito ako budete spremni da radite u timu. Vaši stavovi nailaziće na više respekta nego inače. Mnogima upravo sada na red dolazi promena radnog mesta, pogotovo ako se na sadašnjem poslu osećate sputano i nedovoljno motivisano.

LJUBAV: Vodite se srcem, mada to nekad može da bude bolno. A to je previše za vaše emotivne tanane niti. Sledi vam iskušenje jakih strasti naročito za zauzete , tek da zadrhtite malo. Oni koji su vas uvredili, sada se izvinjavaju i traže drugu šansu.

ZDRAVLJE: Vi ste meteoropata i ovo promenljivo vreme utiče na vaše raspoloženje i zdravlje. Sve je to vaš lični osećaj. Naglašena je zubobolja i trebalo bi da posetite zubara, da se upalni procesi ne prošire!

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ćete biti okrenuti prvenstveno sebi i svojim planovima za napredovanje. I zaista ćete ih pokrenuti, ali ne zidajući kule u vazduhu, već stvarajući čvrste i solidne osnove za budućnost.

LJUBAV: Već duže vreme se mučite u vezi, ali vas ovog puta ne muči partner, već mučite sami sebe zbog ličnih frustracija, sumnji ili nesigurnosti. Ljubav na daljinu, ljunav sa društvenim ili javnim zabranama koje ćete svesno kršiti i gotovo uživati u tome.

ZDRAVLJE: Vaša osetljivost stomaka će ove nedelje doći do izražaja i sada je ključan trenutak da sve to shvatite najozbiljnije. Promenite loše navike. Prihvatite kompletan program zdravih navika kao što je fizička aktivnost, drugačiji način ishrane.

STRELAC

POSAO: Koliko god se trudili, nećete uspevati da se vratite u radno raspoloženje, te možete imati velikih problema zbog svog neobaveznog i neažurnog odnosa prema poslovnim saradnicima ili projektima u koje ste uključeni. Na svu sreću, to će proći bez veće štete po vas.

LJUBAV: Ukoliko budete imali vremena za partnera, najbolje je da to vreme provedete zajedno negde van grada, na nekom putu ili na izletu i izlasku. Posao vam je prioritet i meša vam se odnose sa partnerom.

ZDRAVLJE: Vredne i ambiciozne Strelčeve prati konstantni premor, jer vas posao dodatno iscrpljuje. Shvatite da vam je potreban odmor. Na ivici ste snage od silnih obaveza. Očigledno je da ste došli do tačke kada je potrebno da sagledate svoj odnos prema zdravlju.

JARAC

POSAO: Vaši izbori sada jesu pravi i bez obzira na zabrinutost za finansije, vi ćete hrabro krenuti u nešto novo. Pogotovo što je ovaj dan finansijski isplativ, sa puno prilika za dobru zaradu.

LJUBAV: Krv vam ključa u tajnim vezama i avanturama, dok će zauzeti želeti da se smire pored osobe do koje im je stalo i trudiće se da je obasipaju pažnjom.

ZDRAVLJE: Radite na fizičkoj kondiciji, dosta šetajte, umereno se hranite, jer je to način da dovedete svoj organizam u normalu. Posvetite se nečemu što vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne za zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Vama je uvek na prvom mestu finansijska i poslovna sigurnost. Neće vam biti nimalo teško da radite, pogotovo kad osetite da od toga imate i te kako dobru novčanu satisfakciju, a svaka saradnja, bilo sa kolegama, bilo sa novim poslovnim saradnicima, donosi vam još veće mogućnosti da učvrstite poziciju.

LJUBAV: Emotivne veze su skladne, ali ponekad i monotone, dok slobodni imaju upornog udvarača. Partner vam može zameriti zbog odsutnosti i zamišljenosti. Onog trenutka kada osetite da vam svakodnevica ne donosi uzbuđenje, maksimalno ćete se potruditi da nešto promenite.

ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, jer je nastupila promena vremena. Krvni pritisak će vam varirati što vas čini neraspoloženim. Prati vas nesanica.

RIBE

POSAO: Poprilično ste nezgodno pritisnuti rokovima, što u vaš poslovni život unosi veliku dozu napetosti, lošu komunikaciju, završavaćete stvari na brzinu i u poslednjem trenutku.

LJUBAV: U vezama vlada napetost. Emotivne veze biće harmonične, s mnogo romantike i strasti. Slobodni će započeti romansu, sa zanimljivom osobom . Dobro komunicirate i bićete zadovoljni postignutim.

ZDRAVLJE: Malo ste se opustili po pitanju zdravlja i zato bi bilo poželjno da obavite neke rutinske preglede. Pokušajte da poboljšate ishranu u kvalitetnom smislu – uvedite sveže voće i povrće.