Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec
Shutterstock
Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako ste hrabri i ako ste spremni za burna emotivna dešavanja onda je velika verovatnoća da ćete rešiti sve probleme u vezi. Svaki nesklad će biti jasnije vidljiv u ovom momentu tako da ćete lako pronaći rešenje.

Uran će imati veliki uticaj na ovaj Pun Mesec tako da neće biti dosadno. Sve do 7.novembra možete očekivati iznenadne promene u odnosima, sa novčanim troškovima ili sa nekretninama. Pazite da u ovom periodu ne pretare sa količinom novca koju ulažete u posao.

PROČITAJTE JOŠ:

Položaj zvezda vas može naterati da odreagujete nepromišljeno, brzo i impulsivo. U vama će se javiti veliki osećaj da vam treba sloboda. Probudiće se u vama želja da promenite monotoniju, već duže vreme vam fali neka akcija i avantura. Samo kroz ljubav i strpljenje ćete moći lakše da preživite ove dane.U ovom periodu možete se osećati odbačeno od svojih bližnjih. Osetićete veliku potrebu da budete voljeni. Potrebna vam je ljubav i sigurnost. Ako osetite nesigurnost lako možete spas pronaći u alkoholu i hrani.

Dosta brakova će u ovom periodu proći kroz ozbiljne krize. Mnogi će se i razići, ali srećom na kratko. Saturn pravi dobar aspekt na ovaj Pun Mesec pa će ubrzo svaki problem biti rešen. Vreme će pokazati pravi kvalitet tih odnosa. Potrebno je samo da budete strpljivi, čak će posle tih kriza te veze postati sigurnije. Prihvatite ovaj period kao da polažete ispit.

Oni koji su slobodni imaće veliku potrebu da uđu u vezu. Sve veze sada započete biće interesantne i vremenom će postati stabilne i kvalitetne. Ovih dana iskoristite svoju kreativnost, probudite svoj talenat i stvarajte nestvarno.

Ovaj Pun Mesec najintenzivnije će osetiti osobe rođene u znaku Bika, Škorpije, Lava i Vodolije. Dok će Jarčevi i Device delovati smireno i imaće dosta samopouzdanja. Oni će iskoristiti ovaj period na najbolji mogući način.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija