Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Povoljan je dan ako planirate da se pozabavite rešavanjem finansijskih problema. Možete dobiti pozajmicu koja vam je potrebna. Ipak, potrudite se ne uzimate više novca od minimuma koji vam je neophodan.

LJUBAV: Lepota treba da vam bude motiv u svemu što radite. Od danas dolazi do promene u načinu na koji se osećate. Lakše ćete vladati sobom i bićete mnogo taktičniji. Imate izuzetno bujnu maštu i velike planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Nemate problema sa zdravljem.

BIK

POSAO: Osećate se zadovoljno, moćno i spremno za nova poslovna dokazivanja. Na nekom putu mogli bi ste upoznati uspešne i zanimljive ljude i da kroz razgovor sa njima nađete svoje mesto u njihovim poslovnim kombinacijama. Shvatićete da ništa nije slučajno.

LJUBAV: Ovo je dan nerazumevanja i netolerancije sa partnerom . Sledi testiranje partnera. Da li ćete glatko proći taj test zavisi ponajviše od vaše volje i želje da zadržite voljenu osobu pored sebe. Budite posvećeni jedno drugom i možete probleme lako prevazići.

ZDRAVLJE: Obaveze su vam donele dosta nerviranja i primetnu nervozu. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Posetite lekara.

BLIZANCI

POSAO: Problem je što bi ste vi odmah i sada da realizujete sve što vam padne na pamet, a to je nemoguće. Nailazite na prepreke, a jedna od njih je vezana za prošlost i neki vaš nerešen posao ili status. Ta prošlost vas usporava, a li za vaše dobro, što vi još ne vidite, već se nervirate i tražite krivca u nekom drugom.

LJUBAV: Ovo je trenutak da svom partneru kažete šta želite. Vas dvoje ste samo trenutno u otežanoj situaciji, ali kada prođe izvesno vreme sve će se vratiti na svoje mesto. Razmislite na koji način da se popravi situacija i potrudite se malo više. Malo dobre volje i stvari će biti bolje. Sve će uskoro biti zaboravljeno.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste vozač, ne preporučuje vam se noćna vožnja, jer su vam oči posebno osetljive. Pokušajte da izbegnete svaku nezgodnu situaciju u saobraćaju. Nervoza će vas dodatno razjariti, pa bi bilo poželjno da ostanete kod kuće.

RAK

POSAO: Što pre pogledate unazad i krenete u rešavanje nekog papirološkog problema koji se isprečio između vas i nove poslovne kombinacije, pre ćete moći da odahnete i stanete na loptu.

LJUBAV: Pitate se da li je to odgovarajuća osoba ili je ona toliko čarobna da vas privlači kao magnet. Opustite se i prepustite lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Pozovite prijatelje da vas relaksiraju, radite nešto što volite i budite u kući tokom dana. Ukoliko imate potrebu daizađete iz kuće, to učinite u nečijem društvu, jer to smanjuje mogućnost da vam se dogodi nešto nepredviđeno.

LAV

POSAO: Prave stvari vezane za posao bi trebalo da se dese, zato ne dramite i ne ratujte sa onima koji ne mogu ili ne žele da vam učine uslugu koju od njih očekujete.

LJUBAV: Zaljubili ste se u osobu na koju nikada niste obraćali pažnju. Biće to jaka privlačnost, koja se može završiti i brakom. Bićete prijatno iznenađeni. Uopšte nećete moći da verujete da vas je jedna osoba toliko privukla da ne možete da prestanete da razmišljate o njoj.

ZDRAVLJE: Naglašena je izuzetna osetljivost u donjem delu stomaka, koja je uzrok nelečenih infekcija. Bilo bi poželjno otići kod ginekologa i urologa. Postoji žarište koje jedino detaljnim pregledom možete otkriti.

DEVICA

POSAO: I dalje se nastavlja vrlo povoljan poslovni trend. Verovatno vam nije lako da izađete na kraj sa svim poslovima i obavezama koje se svakog dana umnožavaju, ali ne posustajte, jer bi neko od prijatelja mogao da vam nanese štetu na nekom dugoročnom planu – ne obazirite se na njih.

LJUBAV: Slobodni su usmereni na flert, uživanje i strast. To vas trenutno zadovoljava, međutim, jednog momenta ćete se osećati prazno i kao da vam nešto nedostaje. To je ljubav u koju ne verujete, ali i vas će pogoditi emocije kada se tome budete najmanje nadali.

ZDRAVLJE: Dodatak C vitamina vam je obavezan zbog blagog pada imuniteta, a i vaše podložnosti prehladama. Posvetite svom zdravlju. Idite u šetnju, bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju svog imuniteta.

VAGA

POSAO: Povedite pažnju o detaljima. Postoji jedna stvar kojom vam sigurno nije lako da vladate, a to je nestrpljivost i nervoza. Svaki posao sa strancima ili posao koji je vezan za vaše putovanje u inostranstvo, mogao bi da urodi plodom. Potrudite se da eventualna nezadovoljstva ne ispoljavate pred šefovima.

LJUBAV: Vagama koje su u braku ovaj dan nije baš sjajan, jer vaša tajna može biti otkrivena. Do sada ste uspevali da je sačuvate pred partnerom, ali on već oseća da nešto nije kako treba. Ukoliko ne shvatite da je došao kraj vašim avanturicama, mogli bi ste da ugrozite vezu, brak.

ZDRAVLJE: Nema razloga za zabrinutost, jer umete sve da odradite kako treba i kako bi ste se doveli u odličnu fizičku formu. Bavite se nekim hobijem, jer sve što radite je iz zadovoljstva, a može vam pomoći da što pre ozdravite.

ŠKORPIJA

POSAO: Dajete svoj maksimum na poslovnom planu. Svesni ste da do uspeha možete doći trudom i ulaganjem. Spremni ste da budete strpljivi jer čvrsto verujete u to da ćete ostvariti uspeh jednog dana.

LJUBAV: Emotivne veze biće veoma dinamične. Niste zlopamtilo, umete da oprostite, naročito ukoliko vam je stalo do poartnera. Lako vas je osvojiti. Slobodnima se smeši zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: S obzirom na građu, sada je vreme da se posvetite intenzivnijoj fizičkoj aktivnosti. Počnite sa šetnjama, a završite u teretani pod stručnim nadzorom. Krajnje je vreme, jer vas vrebaju mnoge bolesti koje donosi gojaznost.

STRELAC

POSAO: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savladava. Loše se osećate. Bezvoljnost vas čini osetljivim. Sada je trenutak da zastanete, da malo razmislite koliko vam neumerenost može doneti problema. Treba da budete svesni da sve tegobe možete da predupretite samo ako budete čvrsti u svojoj odluci i da verujete u sebe.

LJUBAV: Partner će biti zadužen za pozitivnu atmosferu veze. Padate na pažnju. Vrlo vam je važno da možete računati na svog izabranika u svakom pogledu, u njemu tražite oslonac, ali ćete mu i uzvratiti istom merom ukoliko se on nađe u bilo kakvoj nevolji. Slobodni će uploviti u novu avanturu.

ZDRAVLJE: Povišeni pritisak vam donosi nevolje. Nemate razloga za zabrinutost, jer ćete na vreme uspeti da ga regulišete. Naravno, pravilna ishrana i odlazak kod nutricioniste će vam pomoći da lakše prevaziđete početak regulisanja vaše telesne težine.

JARAC

POSAO: Uz ulaganje mnogo truda, prosperiraćete u poslovnim vodama i konačno se izboriti za više slobodnog vremena. Takođe ćete uspeti da realizujete većinu planova.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako distancirano. Smišljate nove načine da privučete njenu pažnju. Nije vam lako da dođete do njenog interesovanja, ali ne odustajete od toga.

ZDRAVLJE: Partner će vas motivisati predlogom da zajedno počnete sa vežbama, da vodite računa o ishrani, jedno drugo ćete bodriti i to će vam mnogo značiti. Mogući su problemi sa respiratornim organima.

VODOLIJA

POSAO: Komunikacija vam ide od ruke, pa vam odgovaraju svi poslovi koji podrazumevaju rad sa ljudima. Poželećete maksimalno da iskoristite sve benefite ovog dana.

LJUBAV: Teško vam je da pokažete ono što vas stvarno muči i voljena osoba vam to zamera. Potrebno je da pronađete način da budete otvoreniji sa njom. Ako budete držali stvari u sebi, patićete oboje.

ZDRAVLJE: Osećate se veoma iscrpljeno. Došlo je vreme da se najozbiljnije pozabavite sa tim problemom kako ne bi došlo do ozbiljnijih zdravstvenih problema.

RIBE

POSAO: Očekujte boljitak na poslovnom planu. Ipak, pojedine poslovne situacije izazvaće zabrinutost. Nadređeni će prepoznati vaše zalaganje i kreativnost, što će vas dovesti do unapređenja.

LJUBAV: Gest emotivnog partnera prozrokovaće tihu patnju. Emotivni partneri će današnji dan provesti razdvojeni. Mogu se očekivati i nesuglasice. Duhovita osoba ušetaće u život slobodnih Riba. To može biti i tajna veza.

ZDRAVLJE: Neke tegobe bi mogle da prerastu u hronične. Posvetite se sebi i maksimalno se potrudite da ispoštujete svaku reč lekara. Ovaj dan će vam doneti i dodatnu nervozu, pa bi bilo poželjno da budete više u pokretu, da odagnate crne misli.