Žena sreća srećna radost osmeh
Shutterstock
Žena sreća srećna radost osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Njima ni jesenja melanholija, ni dosadna kiša neće moći ništa. Ići će im sve od ruke, ne zna se da li će im biti bolje na poslu ili ljubavi, a šanse da se razbole su minimalne. Saznajte koji su to horoskopski znaci koji će oktobar 2018. godine pamtiti samo po dobrom.

PROČITAJTE JOŠ:

STRELAC

Kada je posao u pitanju, Strelčeve očekuje lagan period. Iskoristite taj nalet dobre energije i uz malo truda postići ćete dobre poslovne rezultate. Važno je da budete strpljivi i da ne odustajete prerano. Akcenat je na dobroj organizaciji, sistematičnosti i pedantnosti. Isplanirajte svoje vreme, postavite svoje ciljeve i idite do kraja jer će se isplatiti.

Naredni mesec je u znaku pozitivne energije i naglašene seksualnosti, što će doneti benefite i onima koji su u vezi a i slobodnim Strelčevima. Iskoristite to kako bi osvežili svoju vezu i interesovanje za partnera a možda čak i da proširite vašu porodicu. Slobodni pripadnici ovog znaka će isto uživati u toj lakoći i flertu. Ne opterećujte se previše nekim dubljim stvarima, ozbiljne veze su moguće iako to ne izgleda tako na prvi pogled.

Pozitivne stvari koje će vam se dešavati na svim životnim planovima doneće vam dobru energiju i učiniti dobro zdravlju.

žena sreća srećna osmeh radost

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Za sve vas koji ste rođeni u znaku Ovna sledi dobar i aktivan poslovni period. Dobra je prilika kako za nove projekte, tako i za završavanje postojećih. Brojne obaveze koje vas čekaju, sastanci i pregovori traže vašu punu pažnju i angažovanost, što vam neće teško pasti jer će rezultati a i finansije, biti i više nego dobri, a to će vam dati još veću motivaciju. Važno je samo da vam fokus i organizacija budu na najvišem nivou. Pripazite na odnose sa kolegama i nadređenima, ne ulazite u konflikt već upotrebite svoje odlične veštine pregovaranja. Dakle, čeka vas mnogo zalaganja ali i odličnih rezultata.

PROČITAJTE JOŠ:

Na emotivnom planu, ovo je za vas idealan period da komunikaciju sa voljenom osobom podignete na viši nivo. Iskoristite to, razgovarajte i rešite sve nedoumice i probleme, kako bi vazduh među vama bio čist i kako bi se otvorio prostor za lepe zajedničke planove. I slobodne Ovnove čeka zanimljiv period, mnogo prilika za upoznavanje. Ključ je u umerenosti, više slušajte a manje pričajte, i emocije zadržite za sebe, makar za početak.

Ovaj talas dobre energije iskoristite i za lepu komunikaciju sa prijateljima i porodicom, kako bi imali snagu i podršku za sve dalje izazove koji vas čekaju.

VAGA

Za sve Vage, u narednom periodu akcenat je na komunikaciji. Nalet dobre energije po tom pitanju, doneće vam brojne uspešne sastanke, pregovore i nove kontakte. Dobar je period za sve Vage kojima je posao vezan za komunikaciju i promociju, jer će odlične komunikacione veštine doći do izražaja i doneti dobre rezultate. Dobar je period i za sticanje novih znanja pa ukoliko imate priliku za neko usavršavanje, prihvatite je.

Kao i u poslu, i u ljubavi, sada je najvažnija komunikacija. Ukoliko imate neke neraščišćene teme sa voljenom osobom, dobra je prilika da sada sve rešite. Otvorenost i iskrenost su sada najvažnije, jer nemate šta da izgubite, već samo da dobijete. Saslušajte partnera, i recite sve što ste krili ili se ustručavali da kažete, i vaša veza će se podići na viši nivo. Slobodne pripadnike ovog znaka čeka period uživanja u svojoj slobodi jer neće pristajati na bilo kakve prilike za vezu, već samo nešto što je kvalitetno i ima izgleda da potraje.

Kada je zdravlje u pitanju, potrudite se da se okružite samo pozitivnom energijom i izbegavajte tzv. emocionalne vampire, jer vam je energija i te kako potrebna sada.