Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje
Shutterstock/Ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Danas možete imati priliku da dođete do dodatnog posla koji će vam obezbediti bolju zaradu. Generalno vas prati sreća pa možete da ostvarite neki manji napredak u svakom pogledu.

LJUBAV: Moguće je da postoje neke nerazjašnjene situacije između vas i voljene osobe. Razgovor vam je potreban što pre. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Pred vama je faza u kojoj su mogući zdravstveni problemi ako ne budete poradili na sebi. Sami gradite svoju budućnost ali i svoje zdravlje takođe.

BIK

POSAO: Niste se pokazali u najboljem svetlu u komunikaciji sa saradnicima, ispali ste donekle sebični. Moguće je da će vam biti pružena prilika da to ispravite u narednom periodu.

LJUBAV: Biće vam potrebno malo više vremena da osvojite osobu koja vam se dopada. Nije vam lako da doprete do nje. Pred vama je faza u kojoj ćete biti malo nesigurni.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Niste spremni da se sasvim suočite sa nekim stresnim okolnostima. Posavetujte se sa terapuetom ili bliskim prijateljem, osobom od poverenja.

BLIZANCI

POSAO: Brojne obaveze su pred vama, pa ćete tokom celog dana biti prilično aktivni. Pripremite se za naporan posao. Moguće je da ćete imati više posla nego što očekujete.

LJUBAV: Očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada ali imate utisak da se sve u vezi toga nekako odugovlači. Pokušajte da budete strpljivi i nemojte da pokazujete nervozu.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća. Današnji dan generalno nosi malo težu energiju kada ste vi u pitanju. Bilo bi dobro da nađete neki način da se opustite i posvetite sebi.

RAK

POSAO: Današnji dan je povoljan za planiranje i bavljenje poslovnom organizacijom. Možete da očekujete uspeh na svim poljima. Potrudite se da date sve od sebe i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Iako ste prekinuli neku vezu, nije vam lako da tu osobu izbacite iz svoje glave. Potrebno vam je još vremena. Nema potrebe da sebe forsirate u bilo kom smislu.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vas muče. Nemojte da opterećujete svoju kičmu i nemojte da podižete težak teret. Pazite se prilikom vežbanja i bilo koje fizičke aktivnosti.

LAV

POSAO: Moguće je da nadređeni imaju velika očekivanja kada ste vi u pitanju i da je sada vreme da pokažete da ste dorasli izazovu. Nemojte da odustajete sada nadomak cilja.

LJUBAV: Potrebno je da voljenoj osobi pružite više pažnje jer se ona oseća zapostavljeno u poslednje vreme. Možete da očekujete poboljšanje vašeg odnosa u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Ako ste imali tegobe vezane za reumu i išijas oni vam se takođe sada mogu vratiti. Posavetujte se sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Potrudite se da mirno i staloženo rešite konflikt koji vam je iskrsao na ovom polju. Sve moe da se završi dobro ako budete dovojno mudri i lukavi danas. Dajte sve od sebe.

LJUBAV: Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi koja vam se dopada ako želite da budete sa njom. Nemojte više da odugovlačite. Sada je došao trenutak istine...

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Izdvojite dovoljno vremena za spavanje i nemojte da zanemarujete svoje obaveze. Odložite sve ono što vam nije hitno i neophodno.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite prikupljanjem neke dokumentacije. Generalno vam danas sve formalnosti idu od ruke. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani.

LJUBAV: Trenutno ste u manjem zastoju, odnosno nema novih dešavanja. Kao da ste i sami pomalo pasivni na ljubavnom polju. Uskoro će doći vreme promena ali danas nije taj dan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim kolenima koja mogu da budu osetljiva i podložna promenama. Pogotovo budite pažljivi ako vežbate ili se bavite nekim sportom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete stabilnost na polju posla i finansija. Bićete zadovoljni stanjem na ovom planu. Generalno vas prati sreća i sve možete da rešite dosta lakše nego pre.

LJUBAV: Teško pokazujete svoje emocije, iako nemate šta da izgubite. Jednostavno ste navikli da dosta toga držite u sebi. Biće vam potrebno dosta vremena kako bi se to promenilo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Moguće je da nećete biti baš dobro danas. Ako je već bilo problema na ovom polju obavezno se javite lekaru radi pregleda i kontrole.

STRELAC

POSAO: Ukoliko tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor, on vam na duže staze može doneti značajan uspeh. Očekuju vas značajna dešavanja na polju posla.

LJUBAV: Partner ima određena očekivanja od vas. Moguće je da ste dali neko obećanje za koje ni sami niste sigurni da možete ispuniti. Pred vama je promenljiv period kada su u pitanju emocije

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija. Potrudite se da izbegavate sve faktore rizika. Generalno ste sada jako osetljivi i podložni brojnim tegobama pa se potrudite da čuvate zdravlje.

JARAC

POSAO: U poslovnom okuženju vlada pomalo neugodna atmosfera pošto ste sa nekim od saradnika ušli u sukob. Potrudite se da danas ne terate mak na konac i da budete fleksibilni.

LJUBAV: Došlo je vreme da upoznate voljenu osobu do kraja, to jest da vidite i neke osobine koje je do sada prikrivala. Na taj način ćete otkriti da li zaista želite da budete sa njom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Potrudite se da budete pažljiviji prema svom zdravlju i da povećate unos vitamina. Poradite na stvaranju zdravijih navika. Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete bili brzopleti lako ćete napraviti grešku na ovom polju. Potrudite se da ipak budete staloženiji. Poradite na koncetraciji kao i na strpljenju kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom možete da ostvarite veoma stabilnu vezu u budućnosti. Očekuje vas veoma povoljna faza za polje ljubavi. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće. Problemi sa aritmijom su naglašeni. Bilo bi dobro da posetite lekara za svaki slučaj- radi redovnog pregleda i kontrole. Uzimajte terapiju redovno.

RIBE

POSAO: Potrudite se da se distancirate od ljudi koji vam smetaju. Sami najbolje znate kako da radite svoj posao. Moguće je da ponekad delujete veoma autoritativno na poslu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sledi vam manja tenzija u komunikaciji sa voljenom osobom. Ipak, bez većih problema. Ne dolazi do razdvajanja, a povremene trzavice su normalna stvar.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Generalno povedite računa o holesterolu kao i o mogućim problemima vezanim za jetru, pankreas i tome. Pazite na višak kilograma.