Novac, zarada, pare, evri, evro
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Veoma je važno da poradite na samopouzdanju kako biste imali bolji stav u kontaktu sa suprotnim polom. Ako imate partnera moguće je da ćete imati manje rasprave i probleme.

ZDRAVLJE: Bez većih problema kada je u pitanju polje zdravlja. Stanje vam je generalno stabilno i solidno. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro tokom celog dana.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Moguć je početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi prema kojoj gajite iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak nakon manje intervencije. Možete da očekujete da ćete u narednoj fazi uspeti da ršite probleme koji su vas mučili u prošlosti.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu u kontaktu sa osobom koja vam se dopada, imaćete velikog uspeha kod nje. Možete da očekujete da ćete zajedno uživati u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o svom zdravlju. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih tegoba koje vas muče i opterećuju.

RAK

POSAO: Na dobrom ste putu da ostvarite važan pomak na polju posla. Pred vama je pozitivan period. Možete da očekujete da ćete dobiti neophodnu podršku od strane nadređenih.

LJUBAV: Neophodno je da promenite način razmišljanja o volljenoj osobi. Preterali ste sa svojom analizom i strahovima koji su vas doveli do negativnog emotivnog stanja.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i moguće je da vam nije lako da se izborite sa tim sasvim sami. Posavetujte se sa psihoterapuetom. Ponekad je potrebno da se pozabavite unutrašnjim mirom.

Stres, nervozna, tužna, žena, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

LJUBAV: Ostavite neke sitnice koje vas opterećuju po strani sada i pokušajte da dođete do kompromisa sa osobom koju volite. Možete da očekujete da ćete imati dobar dan.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Manjak koncentracije i umor mogu negativno da utiču na vas dok ste za volanom. Potrudite se da pazite na svaki detalj i nikako ne konzumirajte alkohol.

DEVICA

LJUBAV: U ljubavi ste spremni da se maksimalno žrtvujete za osobu koju volite. Jednostavno ste takvi i nije vam teško da brinete o osobi prema kojoj imate osećanja sve dok je uzvraćeno.

ZDRAVLJE: Preumorni ste, potreban vam je predah od napornog tempa i velikog broja obaveza. Potrudite se da date sve od sebe kako biste mogli da nađete dovoljno vremena za odmor.

VAGA

LJUBAV: Maštate o osobi koju ste nedavno upoznali i nadate se da ćete uskoro imati šanse za novi susret sa njom. Uradićete sve ono što je do vas kako biste njenu pažnju osvojili.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi zbog toga. Posavetujte se sa vašim lekarom ako imate česte migrene. Izbegavajte danas preterano naprezanje i potrudite se da odmorite.

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da tokom današnjeg dana čuvate svoj novac i da ne ulazite u neproverene investicije. Potrudite se da se maksimalno posvetite drugim obavezama koje nemaju veze sa transakcijama.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas. Skloni ste grčevima u mišićima, a povećan unos magnezijuma je uvek dobro rešenje za to. Smanjite nervozu.

STRELAC

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite bolju zaradu što će vam svakako popraviti raspoloženje. Pred vama je jako povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim poljem.

ZDRAVLJE: Ukočenost vam stvara manje probleme sa zdravljem. Neophodno je da se posavetujete sa fizijatrom na tu temu. Potrebne su vam i vežbe i masaže.

JARAC

POSAO: Imaćete uspeha u svom poslu danas. Možete da se nadate da će sve proteći bez većih trzavica. Ne biste trebali da očekujete probleme niti komplikacije, sve teče glatko.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od voljene osobe sada jer vam ne može pružiti baš sve ono što vam je potrebno. Potrudite se da na prvom mestu steknete dobar odnos sa samim sobom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijomsu mogući kod vas što vas donekle dovodi do manjih poteškoća na polju zdravlja. Lekar vam može dati korisne savete.

VODOLIJA

LJUBAV: Obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Ponekada deluje kao da ste neprijatelji, a ne partneri. Moguće je da ste vremenom postali više rivali a manje ljubavnici.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više i zdravlje će se postepeno poboljšati. Pod velikim ste stresom i opteretili ste sebe većim brojem obaveza pa zdravlje zbog toga sada može da ispašta.

 

RIBE

POSAO: Dobićete novu poslovnu ponudu koja bi generalno mogla da bude jako dobra za vas. Potrudite se da pokažete da ste spremni da se posvetite obavezama i da vredno radite.

LJUBAV: Očekuju vas pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Sve ono što vas je brinulo se rešava dosta lakše... Partner je spreman da sa vama o svemu iskreno i otvoreno porazgovara.

Žena, zima, kapa, moda, sreća, devojka

Shutterstock

Foto: Shutterstock