Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop
Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN 21. III - 20. IV

Kad volite, onda se potpuno predajete. Uzalud su loša iskustva, nikako da se naučite ljubavnoj mudrosti. Vreme prolazi, a vi nižete poraz za porazom. Ovo je dan kada možete očekivati uzbudljivu, ludu ljubav. Budite otvoreni, ali ne očekujete čudo.

 

BIK 21. IV - 21. V

Važna vam je stabilnost. Od onih ste koji zaista znaju najdublje značenje izreke „čist račun, duga ljubav“. Imaćete osećaj da vam se nešto posebno dešava i niste daleko od istine. Sada sve zavisi od vas.

 

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Probajte da uživate u svemu, nemojte pozivati razum, već se samo prepustite. Manjka vam inicijativa. Iako je to vaš hroničan problem i slaba tačka, ipak ne sme da bude bilo kakvih izgovora i opravdanja za pasivnost.

 

RAK 23. VI - 23. VII

Sanjate otvorenih očiju. Trgnite se, jer će u suprotnom tok dešavanja biti vrlo nepovoljan po vas. Čini se da ste žrtva nečije obmane i manipulacije. Neko vas je naveo da mislite da pored sebe imate osobu kojoj je stalo do vas. Gledajte ispred sebe!

 

LAV 24. VII - 23. VIII

Mreža intriga koja se oko vas petlja, naravno, nije od juče. Vi ste u sve to uleteli prilično naivno. Mogli biste i da zbog svega toga zamrzite sebe. To je jedna od dobrih stvari, jer ćete prihvatiti odgovornost za ono što vam se desilo.

 

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Nijednog trenutka ne bi smela da vas napusti koncentracija. Mnogi će reći da ste hladni, ali vi samo brzo i logički razmišljate, a to će vas odvesti do povoljnog rešenja po vas. Iako ste poznati po tome da dobro podnosite piće, ipak ne preterujte s alkoholom.

 

VAGA 24. IX - 23. X

Iako to može da izgleda kao vrlo težak zadatak, čak i kao nemoguća misija, sada biste konačno, ukoliko vam ne bude manjkalo samo malo dobre volje, mogli da naučite koliko je sve promenljivo. Pitanje je samo da li ćete ostati zarobljenik iluzije o svojoj lošoj sudbini.


ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Vaša veza poprima novi tok. Otkrivate u svom partneru stvari koje su sve do sada bile skrivene. Partner pokazuje novo lice, za koje niste ni znali da postoji. Preuzeo je na sebe donošenje nekih vrlo važnih odluka, što vas pogađa.

 

STRELAC 23. XI - 21. XII

Zbog svoje osetljivosti možete sebi i osobi sa kojom ste napraviti problem koji u, suštini, ne postoji. Osoba sa kojom ste je jaka, mnogo jača nego što pretpostavljate. Potrebno je da se prilagodite novim okolnostima.

 

JARAC 22. XII - 20. I

Malo pokazane fleksibilnosti i spremnosti na suštinski kompromis može bitno da unapredi kvalitet vašeg života! Mislite na duže staze, donošenje ishitrenih odluka može vam samo zagorčati život. Zato dobro razmislite o svemu.

 

VODOLIJA 21. I - 19. II

Lepo je voleti! Kako ste i inače vrlo proračunati, nećete tek tako dati srce nekome za koga niste sigurni da će uzvratiti istom merom. Naći ćete se u poziciju da imate pored sebe nekoga ko vam pruža više no što ste zamislili.

 

RIBE 20. II - 20. III

Život u emotivnom smislu dobija jedan potpuno nov, može se reći i neočekivani zaokret, kojim morate biti zadovoljni. Stvari u vašem životu kreću se od dobrih do gotovo savršenih. Ovo je dan stvoren za ljubav, za razmenu osećanja i nežnosti.