Novac, zarada, pare, evri, evro
Shutterstock
Novac, zarada, pare, evri, evro

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem ako želite da ostvarite napredak na ovom planu. Važno je da poradite na svom stavu koji je prepotentan.

LJUBAV: Ne želite da stvarate dodatnu tenziju u emotivnoj vezi ali vam neke stvari i dalje smetaju. Nećete biti srećni sve dok ne budete iskreno pokazali šta vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa zdravljem. Oči su vam takođe osetljive sada i možete biti veoma podložni migrenama. Povedite računa o sebi.

BIK

POSAO: Ukoliko planirate putovanje, možete da računate na veoma pozitivan period u narednim danima. Pred vama je jako povoljan dan za pokretanje novih poslovnih događaja i projekata.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom se nekako slučajno srećete. Između vas dvoje postoji magnetska privlačnost i spremni ste da se posvetite jedno drugome do maksimuma.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete biti pretežno zadovoljni na svim poljima. Iskoristite lepe trenutke kako bi uživali.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete imati velike šanse za nova poslovna dešavanja i promene. Spremni ste da se posvetite novim projektima i da date sve od sebe na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo sa osobom sa kojom vam kasnije sledi emotivna veza. Otvoreni ste u pokazivanju svog interesovanja i simpatija.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti veoma povoljan da poradite na nekim manjim smetnjama koje vas muče od ranije.

RAK

POSAO: Očekuju vas jako važna dešavanja. Sada je prelomni period za vaše polje karijere. Verujte u sebe! Nemojte da dopustite da vam bilo ko sada poljulja samopouzdanje.

LJUBAV: Možete da se nadate ozbiljnom koraku sa voljenom osobom. Vreme je za planiranje braka i zajedničkog života. Ako ste slobodni, mogli biste da upoznate nekog zanimljivog danas.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima bi mogli da vas prate. Ukočenost i bolovi vas ometaju u vašim svakodnevnim obavezama. Razmislite o tome da posetite fizijatra.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite nove dogovore na poslovnom planu i da pokrenete jednu dobru saradnju. Možete da očekujete da će vas danas generalno pratiti sreća.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je rođena u nekom od vodenih znakova. Ako već imate partnera, spremni ste da mu otvoreno pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Prijaće vam veća fizička aktivnost kao i redovno vežbanje. Vreme je da maksimalno poradite na svojoj kondiciji jer ćete se tako bolje osećati.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate da će vam se desiti poboljšanje na polju finansija! Pred vama je jako dobar period u kojem ćete imati priliku za bolju zaradu. Sreća je na vašoj strani!

LJUBAV: Iako ste u imali neke sumnje u vezi iskrenosti vašeg partnera, sada ste se uverili da je sve sasim uredu. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite sve probleme koje ste imali.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok. Moguće je da vam neće biti lako da rešite neke probleme sa zdravljem koje vučete iz prethodnog perioda. Posetite lekara.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za komunikaciju sa nadređenima. Možete da očekujete pozitivno ispunjenje vaših ciljeva. Uspećete da pokrenete posao koji vam je veoma bitan.

LJUBAV: Možete da se nadate lepoj atmosferi i nežnoj komunikaciji sa voljenom osobom pored koje imate sve što vam je potrebno. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi. U narednom periodu možete biti skloni i alergijskim reakcijama ali takođe i promenljivim hormonima.

Bolovi kičma bubrezi

Profimedia

Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas naporan dan tokom ali uspećete da rešite neke važne poslove i dobro ćete se osećati zbog toga. Vama je posao na prvom mest i sve dajete kako biste uspeli.

LJUBAV: Ne biste trebali da imate velike promene na emotivnom polju. Za sada ste nekako pasivni. Moguće je da i da ste u ovoj fazi jednostavno sami sebi dovoljni i da ne želite promene.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je želudac osetljiv. Povedite računa o ishrani i nemojte da preterujete sa jakom hranom. Pred vama je period u kojem ćete morati da se pazite.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslovnom planu. Nećete biti preterano opterećeni. Obaveze lako preuzimaju vaše kolege a vama ostaje i višak slobodnog vremena.

LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom, prija vam flert i lako privlačite poglede suprotnog pola. Ako ste u vezi, partner bi mogao da bude ljubomoran zbog pažnje koju dobijate.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve opijate. Ovo je faza u kojoj zbog nezdravog života možete da imate neke zdravstvene probleme. Važno je da ostanete disciplinovani.

JARAC

POSAO: Do vas mogu doći neke dobre vesti vezane za posao koji ste planirali da pokrenete. Potrudite se da sve nove informacije iskoristite na pravi način kako bi bili zadovoljni.

LJUBAV: Period zaljubljivanja počinje! Dolazi vam susret sa jednom veoma zanimljivo i dragom osobom prema kojoj ćete gajiti emocije. Ako već imate partnera, lepo vam je s njim.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj jer možete biti skloni nekim problemima vezanim za malokrvnost. Vreme je da konačno više pažnje obratite na svoje zdravlje.

Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete dan u kom ćete biti veoma rasterećeni. Imaćete priliku da se posvetite drugim stvarima. Posao vam nije prioritet i niste spremni za velike obaveze.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba na neki način umorna od pokušaja da napravi neki novi korak ka vama. Ukoliko se i sami ne budete potrudili, vaša veza bi lako mogla da se završi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam stvaraju probleme. Obavezno prekontrolišite štitnu žlezdu ako ste sa njom do sada već imali bilo kakve tegobe.

RIBE

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni poslovnom situacijom ali ćete vremenom uspeti da dođete do promene. Potrudite se da budete strpljivi i da ne brzate sa novim odlukama.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama i za sada još uvek niste spremni za neku stabilniju priču. Moguće je da ste umorni od toga da prema bilo kome imate obavezu.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć, pazite na sebe. U narednom periodu ćete biti skloni brojnim problemima i tegobama na polju zdravlja oa je važno da budete obazrivi.