Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje
Shutterstock/Ilustracija
Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje

Shutterstock/Ilustracija

bolensa žena,, Foto: Shutterstock/Ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ste prilično ponosni na svoja postignuća i uspehe i da u nebesa dižete sebe i svoju poziciju. Ponekad preterujete sa hvalospevima o sebi to bi drugima moglo da zasmeta.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u mišićima.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom neće vam baš sve ići glatko, tako da treba da budete spremni na neke kočnice i otežanja. Potrudite se da poradite na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Ako želite da vam se partner više posveti razgovarajte sa njim iskreno o svemu što se dešava i nemojte da okolišate. Potrudite se da budete otvoreni i da rešite probleme.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe sa zdravljem tokom današnjeg dana. Pred vama je povoljna atmosfera i treba da je iskoristite.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za poslovnu komunikaciju niti za sklapanje nove saradnje. Najbolje bi bilo da se danas generalno ne bavite važnim odlukama i poslovima i da malo odmorite.

ZDRAVLJE: Osetljivo grlo bi moglo da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Preporuka je da se obratite vašem lekaru ako ste već ranije imali probleme ili sklonost ka gnojnoj angini.

RAK

POSAO: Možete da očekujete dobru poslovnu saradnju i priliku da ostvarite neke svoje ciljeve na ovom polju. Pred vama je povoljna faza za posao pa se potrudite da je iskoristite.

LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi u narednim danima ćete definitivno odlučiti da li idete ka braku ili se rastajete i nastavljate svojim putem... Više neće biti polovičnih rešenja.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i potrudite se da povedete više računa o kvalitetu namirnica koje unosite. Pred vama je faza u kojoj možete biti skloni problemima sa zdravljem zbog loše ishrane.

LAV

POSAO: Dolazite do finansijskog poboljšanja i zadovoljni ste zbog toga. Postepeno ste ostvarili veliki pomak u odnosu na početnu tačku i spremni ste da svoje planove gurate još dalje.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubav. Ukoliko imate partnera uživaćete sa njim. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju intrigantno novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Stabilni ste, jaki i zdravi. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti odlično raspoloženi.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za posao, pa ćete veoma lako uspeti da ostvarite sve ono što ste imali u planu. Možete da se nadate da će vas generalno tokom današnjeg dana pratiti sreća.

ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju. Moguće je da ćete imati probleme zbog pada koncentracije i da ćete biti skloni nekim greškama. Vodite računa o sebi maksimalno.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste preopterećeni poslom i da vam to stvara sve veći stres. Potrebno vam je i neko vreme za odmor. Nemojte da testirate granice svoje izdržljivosti niti da rizikujete danas.

LJUBAV: Možete da očekujete manju raspravu sa voljenom osobom ali ne biste trebali da očekujete veče probleme. Potrudite se da joj stavite do znanja da ste spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežih namirnica. Važno je da unosite svaki dan dovoljno vitamina u vaš organizam. Vreme je da se posvetite malo više svom zdravlju i jačanju imuniteta.

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete biti okupirani poslom, već ćete imati dosta slobodnog vremena na raspolaganju. Organizujte svoje slobodno vreme onako kako vama odgovara.

LJUBAV: Tražite osobu koja se emotivno poklapa sa vama i koja vam može pružiti ono što vam sa trenutnim partnerom nedostaje. Pred vama je povoljan period za tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kašljem su mogući ali generalno ne biste trebali da imate veće tegobe kada je u pitanju polje zdravlja. Očekuje vas period u kojem ćete se dobro osećati.

STRELAC

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da napravite neku veću promenu u vezi svog radnog mesta. Pred vama je faza u kojoj će vam se ukazati brojne pozitivne mogućnosti na ovu temu.

LJUBAV: Skloni ste naglim odlukama, a kasnije i kajanju zbog toga. Možda bi bilo bolje da razmislite pre nego što nešto uradite kada je u pitanju vaša ljubavna situacija.

ZDRAVLJE: Mogući su stomačni problemi. Povedite računa o svojoj ishrani. Imajte na umu da tegobe sa varenjem mogu da vam se pojave i na nervnoj bazi, zbog previše stresa...

JARAC

POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti podršku da ostvarite veće poslovne pomake. Pred vama je povoljan dan za donošenje važnih odluka na poslovnom polju.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Pred vama je generalno odlična situacija!

PROČITAJTE JOŠ:

VODOLIJA

POSAO: Postoje stvari koje želite da rešite i koje vam predstavljaju generalno veliku tenziju i problem. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na poslovnom polju.

LJUBAV: Voljena osoba želi nešto ozbiljnije od onoga što sada imate a vi niste sigurni da li i sa vaše strane postoji potreba za tim. Na neki način vam se čini da bi vam više prijala distanca.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Povedite računa o svojoj ishrani i izbegavajte unos masne hrane kao i preterane količine soli. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

RIBE

POSAO: Pred vama je veoma uspešan dan! Bićete veoma zadovoljni poslovnim okolnostima i realizacijom! Možete da se nadate pozitivnim rezultatima i prilici da ostvarite napredovanje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se organizujete tako da nađete više vremena za odmor. Pred vama je period u kojem možete biti hronično iscrpljeni.