Saobraćaj, auto, automobil,
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Veoma povoljan dan za ljubav je pred vama! Slede vam promene koje ste veoma dugo priželjkivali! Možete da očekujete susret sa jednom veoma zanimljivom osobom.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije i možete da očekujete da će vam današnji dan proteći u jednom dobrom raspoloženju. Ne biste trebali da očekujete brige i probleme.

BIK

LJUBAV: Možete da imate zanimljiv susret sa osobom koja će vam na neobičan način privući pažnju. Ako već imate partnera moguće je da vas očekuje važan razgovor o budućnosti.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku bi mogli da vam stvaraju određene probleme i tegobe. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće sa organima za varenje.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite plan na kojem ste dugo radili. Bićete zadovoljni ishodom. Možete da očekujete generalno pozitivnu atmosferu na poslu danas.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja se po mnogim stvarima izdvaja iz okruženja na koje ste nekako navikli. Originalna je u svom stavu, pristupu i nastupu i to vam se sviđa!

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada ili manji problemi sa disajnim putevima, kao i sa grlom. Povećajte unos čajeva, toplih napitaka, supica i posvetite se sebi i svom zdravlju.

RAK

LJUBAV: Prioritet vam je da se bračni odnosi stabilizuju. Ukoliko ste slobodni,još nema na vidiku nove ljubavi. Moguće je da ste se malo i sami povukli u sebe ovaj put.

ZDRAVLJE: Poradite na svojim navikama kako bi vam zdravstveno stanje bilo bolje. Današnji dan nije preterano povoljan za vas i postoje šanse da će vas neke smetnje pratiti.

LAV

POSAO: Dan nije povoljan za početak novog posla, pa je za sada bolje da ništa ne pokrećete. Posvetite se porodici i prijateljima i uživajte u nedeljnom danu koji je pred vama.

LJUBAV: Imaćete veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom. Zajedno možete da uživate u jako lepim trenucima. Opustite se i prepustite emocijama koje vas obuzimaju.

ZDRAVLJE: Manji pad energije vam sledi. Današnji dan vaam je povoljan za odmor i nije za naprezanje niti za bilo kakvu preteranu aktivnost. Pazite na svoje zdavlje i obnovite svoju energiju.

DEVICA

LJUBAV: Paralelne ljubavne priče vam ipak ne odgovaraju. Shvatili ste da vi nemate želudac za to. Moguće je da ćete izaći iz neke veze pokušavajući da zadržite svoj moral i obraz.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas. Psihički ste prilično opterećeni i zabrinuti zbog burnih dešavanja na svim poljima pa vam nije lako.

VAGA

POSAO: Čekate na ishod nekog događaja, kako biste mogli da znate koji će biti vaš sledeći poslovni potez. Potrudite se da budete dovoljno mudri da bi znali kada da reagujete.

LJUBAV: Nije vam jasno iz kog razloga je došlo do prekida sa voljenom osobom. Još vam je teško da uvidite svoje greške. Moguće je da niste spremni da prihvatite da je kraj.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje danas. Imate dovoljno energije za sve što va sčeka. Uspešno ste rešili neke probleme koje ste imali u prošlosti na ovom polju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će doći do udaljavanja od voljene osobe. Neko vreme vam je potrebno da se posvetite samo sebi i svojim potrebama. Uradite ono što možete kako bi sebi olakšali.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi koji bi mogli da vam stvaraju brojne poteškoće. Pred vama je period koji neće biti povoljan za vaše zdravlje i važno je da se posavetujete sa lekarom.

STRELAC

LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i sve vam je teže da pronađete zajednički jezik po nekim pitanjima. Moguće je da vam nije lako da pravite kompromise po nekim pitanjima.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima su kod vas naglašeni u narednom periodu. Ako niste bili u proteklom periodu sada je svakako krajnje vreme da se posavetujete sa zubarom.

Zubar, zubi, kamenac, osmeh, stomatolog

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da se borite sa konkurencijom i da vam malo nedostaje kako biste pobedili. Imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti koje stoje na vašem putu do uspeha.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa osobom koju volite. Današnji dan je idealan za razgovor o vašoj budućnosti. Pokažite da ste spremni da uradite ono što je do vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog hormona su naglašeni kod vas. Posavetujte se oko svega sa vašim lekarom i nemojte da radite bilo šta na svoju ruku. Pazite na svoje zdravlje.

VODOLIJA

LJUBAV: Sledi vam zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Ako već imate partnera situacija je prilično uobičajena i ne biste trebali da imate drastičnije promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke i sve probleme koji su vezani za bilo koju vrstu rizika. Pazite se u saobraćaju. Radite na tome da očuvate svoje mentalno i fizičko zdravlje.

RIBE

LJUBAV: Veoma brzopleto donosite odluke na ljubavnom planu. Moguće je da ćete se kasnije u vezi nekih stvari predomisliti i da će vam trebati vremena da shvatite šta stvarno želite.

ZDRAVLJE: Odmarajte i opuštajte se. nemojte danas da se naprežete jer zbog malaksalosti možete da budete veoma skloni novim problemima na polju zdravlja.