Mesec
Profimedia.rs
Mesec

Profimedia.rs

Mesec, Foto: Profimedia.rs

Početak poslednjeg Mladog Meseca je sutra i time se završava jedna etapa u staroj 2018. godini i stvara podloga za pripremu za novu 2019. godinu, ali uz brojna iznenađenja za sve pripadnike Zodijaka.

Mladi Mesec ima tu snagu da utiče na sve znakove u određenoj meri, pa je tako za neke vreme da započnu nešto novo, okončaju staro i da nastave dalje. Pojedini znaci će biti pod većim uticajem od ostalih i imaće viš eenergije da utiču na promene.

Strelac

Bićete inspirisani da se posvetite sebi. Posvetite vreme svom izgledu i nezi kako biste podigli vaše samopouzdanje. Počastite sebe nekim tretmanom kod kozmetičara jer ste zaslužili da se opustite. Pažnju usmerite na vaš izgled i ako možete priuštite sebi masažu.

Blizanci

Spremite se za neke nove stvari! Možete da očekujete nešto novo u ljubavi i vezama, ali i nove šanse vezane za posao. Odazovite se svim pozivima kojima možete za novogodišnje pertijanje jer ćete tako imati mnogo mogućnosti da upoznate nove i uticajne ljude. Što se više otvorite okolini to su vam veće šanse da pronađete ono što tražite.

Pročitajte još:

Devica

Vama su sada u centru pažnje porodica i dom. Moguće je da vam predstoji neka selidba, renoviranje doma ili rad na unapređenju porodičnih vez ai odnosa.

Ribe

Dobra vest je da će se vaš naporan rad isplatiti! Ljudi na vašem poslu obraćaju pažnju na vas i spremni su da vam pokažu koliko cene vaš trud. Imate mogućnost za napredovanje u karijeri pa uživajte u ovoj sezoni. Sada ćete mnoći da se hvalite pred porodicom na okupljanjima za praznike.