Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Ukoliko budete preuzeli inicijativu i pokrenuli promene koje priželjkujete ostvarićete sve ono što ste poželeli. Današnji dan vam je veoma povoljan i sreća će vas definitivno pratiti.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepom danu za ljubav, povoljan je trenutak da uđete u novu vezu ako ste slobodni. Prija vam pažnja koju dobijate od novog udvarača.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je jako dobar dan tokom kojeg ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem. Imate mnogo pozitivne energije i lepo ste raspoloženi.

BIK

POSAO: Vaše dobre i kreativne ideje vas vode putem poslovnog uspeha. Možete da se nadate odličnoj situaciji na polju posla. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u vatrenom znaku, imaćete priliku za vezu sa njom. Vaš odnos je jako dobar i imate osećaj da se po svim pitanjima razumete.

ZDRAVLJE: Rešićete neki problem na ovom polju. Od današnjeg dana vam mnogo toga kreće na bolje. Dobijate više energije, vitalniji ste, jači i osećate se sve bolje iz dana u dan.

BLIZANCI

POSAO: Ishod obavljenog posla je jako dobar po vas. Nemate nikakve brige na ovom polju danas. Možete da uživate u nedeljnom danu i da se distancirate od obaveza.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način prvo imala prijateljski pristup ka vama. Možete da se nadate zanimljivom razvoju događaja na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema kada je u pitanju zdravlje. Današnji dan vam je jako povoljan i osećate se veoma dobro u svojoj koži. Puni ste pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

RAK

POSAO: Ukoliko ste očekivali unapređenje, danas je povoljan dan za vesti vezane za to. Pred vama je odličan period za posao! Iako je nedelja ostvarićete neke važne stvari.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u svog partnera i sa njim planirate brak. Osećate da je došlo vreme da stanete na ludi kamen. Spremni ste da se posvetite jedno drugome i da gradite zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Posetite zubara radi redovnog pregleda. Mogući su manji problemi na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj zubi i desni mogu da budu veoma osetljivi kod vas.

LAV

POSAO: Nema razloga da budete nervozni. Potrudite se da se ne opterećujete nekim sitnim problemima sada. Opustite se tokom nedeljnog dana i nemojte da mislite o poslu.

LJUBAV: Bez prevelikog razloga možete napraviti atmosferu tenzije sa voljenom osobom. Kasnije ćete shvatiti da ste pogrešili. Pokušajte da ostanete smireni i kada niste raspoloženi.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je veća aktivnost. Bolje ćete se osećati ako budete redovno trenirali i vodili računa o svojoj kondiciji. Možete da očekujete pozitivnije stanje na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Veoma brzo i lako obavljate svoje obaveze. Maksimalno ste efikasni i dobro se osećate jer volite posao koji radite. Nedeljni dan provodite u generalno dobrom raspoloženju.

LJUBAV: Pred vama je jako povoljan dan za polje ljubavi. Ukoliko već imate partnera, ostvarićete odličnu komunikaciju sa njim. Možete da se nadate nežnim trenucima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Pozitivno ste raspoloženi i uživate u društvu onih koje volite. Tokom ovog dana na neki način punite svoje baterije.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan ako planirate da počnete da se bavite nkim dodatnim poslom ili ako imate u planu sklapanje nove saradnje i partnerstva. Očekuju vas važni pregovori.

LJUBAV: Pred vama je šansa da uđete u ozbiljnu vezu sa osobom kojoj se udvarate već duže vreme. Možete da se nadate da ćete na nju ostaviti veoma dobar utisak i da ćete je šarmirati.

ZDRAVLJE: Hronični problemi se mogu vratiti pa je važno da tokom ovog dana vodite računa o svom zdravlju. Potrudite se da se ne forsirate previše na bilo kom polju i da odmarate.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da računate na poboljšanje okolnosti vezanih za poslovno polje. Pred vama je odličan dan. Resšićete sve ono što vas je brinulo i biti zadovoljni svojim učinkom.

LJUBAV: Nova ljubav kuca na vaša vrata. U pitanju može biti osoba koju svakodnevno srećete u prolazu. Ukoliko ste već u vezi, odnos sa voljenom osobom je generalno dobar.

ZDRAVLJE: Sve bolje iz dana u dan. Možete da očekujete da ćete doći do stabilizacije i da ćete probleme iz prošlosti skoro sasvim rešiti. Ostanite dosledni zdravom stilu života.

STRELAC

POSAO: Faktor sreće vas prati, pa možete da očekujete značajne pomake na polju posla i finansija. Možete da se nadate veoma pozitivnim poslovnim okolnostima.

LJUBAV: Ako ste slobodni, nova ljubav vam dolazi baš danas! U pitanju je jedna strastvena i temperamentna osoba koja će vas oboriti s nogu! Spremni ste da se prepustite emocijama!

ZDRAVLJE: Puni ste energije i fizička aktivnost vam jako prija. Posvetite se teretani i vežbanju. Potrudite seda se ponovo vratite u dobru formu i kondiciju tako ćete se bolje osećati.

JARAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, pred vama je značajan napredak. Dolaze vam neke veoma lepe i dobre vesti! Možete da očekujete pozitivno stanje i zanimljive preokrete.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije i ništa vas ne može naterati da posumnjate u svoju odluku da budete sa osobom koju volite. Spremni ste da joj pružite sve ono što je oduvek želela.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni gojenju malo više nego inače pa je zato vreme da na vreme pokušate da se oslobodite nekih loših navika.

VODOLIJA

POSAO: Na poslovnom putovanju možete da ostvarite uspeh. Pred vama je izuzetno povoljan dan za ovo polje! Sreća vas prati i sve čega se dohvatite vam ide od ruke.

LJUBAV: Ukoliko sada budete napravili prvi korak ka osobi koja vam se dopada, vrlo brzo ćete ući u emotivnu vezu sa njom. Spremni ste na pozitivne promene i ne želite da odustanete od ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Bićete skloni i problemima vezanim za prolaznu prehladu. Povedite računa da ne dođe do značajnijig tegoba. Posetite vašeg lekara.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate značajnom finansijskom poboljšanju. Pred vama je šansa da povećate svoju zaradu. Iskoristite priliku koja vam se pruža da ostvarite napredak.

LJUBAV: Na polju ljubavi ste sasvim stabilni. Znate da možete da računate na svog partnera. Možete da očekujete sasvim solidno slaganje sa njim i rešavanje nekih problema iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan za polje zdravlja i da nećete imati smetnje. Možete da se opustite i odmorite.