Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi do sada nisu imali sreće da pronađu pravu ljubav, ali su zvezde u drugoj polovini avgusta za ove horoskopske znake spremili pravu "poslasticu" i vrlo je verovatno da će baš oni do kraja avgusta upoznati svoju srodnu dušu sa kojom će ostati do kraja života.

Bik

Mnogi bikovi su verovatno primetili da im je ovaj avgust doneo mnogo flerta i leptirića. Međutim, među svim tim simpatijama postoji jedna osoba sa kojom možete da živite srećno do kraja života. Ipak, može da se dogodi da je ta osoba već dugo u vašem životu, samo što joj niste mnogo davali na značaju. Savet je da se opustite i otvorite oči, jer vam je idealna prilika pred nosom.

Rak

Mnogi rakovi su imali buran početak avgusta i neki su prekinuli dugogodišnje veze za koje su bili sigurni da nikad neće pući. Međutim, sada nikako nije vreme za predah jer vam zvezde odmah šalju novu osobu koja je prava za vas. U vaš život će ući nako potpuno nov i biće sušta suprotnost svemu što ste dosad tražili. Obratite pažnju na osobe u znaku Škorpije, Ribe, Jarca, ili Device.

Škorpija

Slobodne Škorpije će ovih dana imati mnogo obaveza, pogotovo na poslovnom planu. Oni koji će da putuju trebalo bi da obrate pažnju na nove osobe koje upoznaju, jer zvezde kažu da će baš tako naći ljubav iz snova.