Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Lavu udelite kompliment i oduzice vam se, Foto: Shutterstock

Svaki znak zodijaka pokleknuće na nešto, ali ipak, ova dva znaka izdvajaju se kao oni koji ne traže niti žele puno priče nego se odmah bacaju u akciju.

Lav

Bez problema će vam dati do znanja da im se sviđate, ali isto tako će majstorski odreagovati na flert. Ukoliko želite da ga osvojite, morate da mu pokažete kako je on jedini na svetu, a jednom kad osete seksualnu privlačnost, Lav otpušta sve kočnice. Njega ne brine ko šta misli o njemu jer je on ionako najbolji u svemu. U krevetu, Lavovi preferiraju žestok i aktivan seks, a najdraže su im poze u kojima mogu sve da posmatraju pa vas može dočekati i ogledalo u spavaćoj sobi. Pale se na komplimente, te ako mu uručite koji, budite sigurni da će vam zahvalnost itekako pokazati. Ali, koliko god su tašti, Lavovi nipošto nisu sebični ljubavnici. Veoma su strastveni i orgazmom će vas odvesti do zvezda. U seksu na jednu noć najviše im odgovaraju Ovnovi koje mogu da slede njihov tempo.

Škorpija

Teško je napisati išta o seksu i Zodijaku, a da Škorpije nisu na vrhu. Mistične Škorpije su više puta proglašavane najseksualnijim znakom, ne bez razloga. S jedne strane, njihova tajanstvenost, magentni šarm i opasan pogled neodoljivi su mnogima, a s druge strane njihov libido ih čini i pravim seks-mašinama. Iako su veoma ekscentrični u krevetu, imaju bujnu maštu i spremni su sve da probaju, ipak su oni vodeni znak pa vole da se maze i dugo ljube. Za njih kažu da vole seks više nego išta, a najviše im odgovaraju osećajni Rakovi, hedonisti Bikovi, izdržljivi Strelčevi, ali i temperamenti Ovan.