Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Ovan

Ovnovi su toliko uporni i motivisani da se lako nametnu na pozicije moći što još više podstiče njihovu želju novcem, pozicijom i uticajem. Najčešće se bogate kao doktori, pozorišni glumci i berzanski brokeri.

Bik

Bikovi su apsolutni kraljevi u sportu, sportskoj medicini i terapiji. Oni su najčešće vlasnici velikih sportskih centara. U početku kreću sa nižih pozicija sve dok se ne probiju na vrh. Bikovi obožavaju novac i to ih uvek tera korak dalje.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka zarađuju puno novaca u svetu kulinarstva i tehnologije. Obogate se dobrim poslovnim pregovorima, gde su fantastični u snižavanju cene kod kupovine ili dizanju kod prodaje proizvoda i usluga. Nakon toga stiže pravi novac. Često će preprodavati i nešto što su kupili po niskoj ceni prodati po jako velikoj, zarađujući ogromne profite.

Rak

Rakovi su poznati po velikim zaradama pišući knjige i u industriji usluga. Nimalo altruistični, Rakovi imaju jasnu viziju kako da se obogate i tako da uzimaju lična iskustva i situacije koje su prošli pa ih pretvaraju ih u unosne poslove, piše "Your Tango".

Lav

Iskorišćajući svoje neverovatne sposobnosti u šarmiranju ljudi, Lavovi će se često pronaći kao velike filmske ili muzičke zvezde. Svet zabave je za njih izvor velikog bogatstva.

Devica

Predani radnici, Device se nikad neće naći na top pozicijama u preduzećima, ali njihova radna etika i odanost prema poslodavcu će ih uvek dovesti do dobro plaćenih pozicija. Pripadnici ovog znaka imaju tendenciju da dugo rade za jednog poslodavca, što na kraju dobro i unovče.

PROČITAJTE JOŠ:

 Vaga

Ako neko može zarađivati ne radeći ništa, to je Vaga. Lenje Vage uvek traže način kako da izbegnu ikakav rad, ali zato imaju sreće. Uglavnom će ili naslediti novac ili će ga dobro uložiti. One ne zarađuju, one nasleđuju i troše.

Škorpija

Škorpioni dobro zarađuju na poslovima koji podstiču njihove lične strasti. Znaju u čemu su dobri i ako neko želi strastvenog radnika kao što je Škorpion, onda će ga i dobro platiti.

Strelac

Jednog dana i Strelac će zaraditi novac. Jednog dana. Ali dok ne dođe taj dan, Strelac će sanjariti o svom tom novcu koje jedva čeka potrošiti. Drugim rečima, Strelci nemaju jasnu predstavu o tome kako zaraditi.

 

Evro Novac Pare Novčanice

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

 Jarac

Ulaganja i deonice. Prirodno nadareni za rad sa novcem, uglavnom bankari, Jarčevi uvek znaju što treba da učine kako bi zaradili novac. Administracija i rad u kancelariji su mesta na kojima ovaj znak vlada. Brzo se penju na lestvici moći i to rade sa stilom i gracioznošću.

Vodolija

Vodolije se boje zaposlenja i premda su svesni činjenice da im je potreban novac za preživljavanje na ovom svetu, radije bi se samo oženili sa nekim i prepustiti im taj teret. Vodolije ne vole da radei. Njima je cilj da se obogatei preko tuđih leđa.

Ribe

Ribe prate svoju strast pravo do debelog bankarskog računa. Pripadnici ovog znaka vole da pomažu ljudima i životinjama i često se mogu naći na visoko rangiranim pozicijama u organizacijama koje se tačno time bave. Iako nisu u potpunosti altruistični u svom nastupu, Ribe zarađuju veliki novac pomažući drugima.