Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Vi možete da dominirate na svom poslu ako budete pokazali sve sposobnosti koje posedujete. Važno je da dovoljno verujete u sebe i talente koje nosite.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba ljuta na vas i da je došao red na to da joj pokažete da umete da priznate grešku. Pomirenje je moguće ali mnogo toga sada zavisi od vas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama. Povedite računa ako primetite bilo kakve neobične pojave, obavezno se javite lekaru. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate.

BIK

POSAO: Očekuje vas nešto sporiji tempo tokom današnjeg dana, pa nemojte da se nadate velikim promenama na poslu. Nedeljni dan služi za odmor, nemojte to da zaboravite.

LJUBAV: Moguće je da neko od vaših bivših ljubavi želi da obnovi kontakt sa vama. Očekuje vas zanimljiv dan. Spremni ste da date novu priliku starom partneru kako bi se zabavili.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku u narednom periodu. Mogući su neki manji problemi koji mogu da budu vezani za nedostatak gvožđa. Oko svega se na prvom mestu posavetujte sa vašim partnerom.

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da ne pokazujete nervozu i nesigurnost pred svojom konkurencijom jer to nije dobar znak. Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da budete na pravi način svesni svojih vrednosti.

LJUBAV: Povoljan je trenutak da napravite prvi korak ka osobi za koju ste zainteresovani već duže vreme. Moguć je početak veze. Osećate se jako dobro kada ste pored nje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Prijaće vam nešto veća fizička aktivnost jer imate previše energije u sebi. Moguće je da stres koji doživljavate ne kanališete na pravi način.

RAK

POSAO: Saradnici imaju poverenja u vas, a vi im uzvraćate tako što maksimalno poštujete dogovor koji ste sklopili. Možete da očekujete pozitivan dan za polje posla.

LJUBAV: Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, tokom današnjeg dana možete da očekujete zbližavanje sa njom. Pred vama je prilika da uđete u jako lepu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i nemate neke brige na polju zdravlja. Pred vama je generalno povoljan dan tokom kojeg možete da se posvetite sebi i svojim potrebama.

LAV

POSAO: Možete da očekujete važan poslovni razgovor. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Mnogo toga sada zavisi od načina na koji ćete se vi prikazati u poslovnom svetu.

LJUBAV: Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom ako ste u prethodnom periodu imali neki vid svađe ili prekida. Ukoliko ste slobodni pred vama je prilika za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu kičme su mogući. Čuvajte se ako već imali neke povrede vezane za nerve i pršljenove. Nemojte da podižete težak teret. Murujte danas koliko možete.

DEVICA

POSAO: Moguće je da planirate da pokrenete sopstveni posao u narednom periodu i da se sada pripremate za to. Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite uspeh koji drugi ne očekuju.

LJUBAV: Otvara vam se mogućnost za vezu na daljinu ili ljubav sa osobom koja nije istog porekla kao i vi. Moguće je da ste spremni da probate nešto što niste do sada.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi. Izbegavajte generalno preteran unos masne hrane ali i gaziranih pića, alkohola. Jetra vam je podložna tegobama i o navikama morate da vodite računa.

VAGA

POSAO: Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom rođenom u znaku Device. Pokušajte da se ne oslanjate na druge. Sada jedino sami možete da završite sve važne poslove.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom, pa vam današnji dan može biti buran. Ukoliko ste slobodni, radije ste sa porodicom i prijateljima ne tražite nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika su naglašeni kod vas. Možete da budete podložni upalama vezanim za urogenitalni trakt. Pazite i osluškujte svoje telo. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas manji nesporazumi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Nemojte da budete preoštri na rečima. Potrudite se da budete dovoljno spremni na kompromise.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti veoma jak utisak. Spremni ste da sve okolnosti ostavite po strani i da se upustite u jednu novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta, pa povedite računa o svom zdravlju sada. Skloni ste problemima na raznim stranama. Najbolje bi bilo da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

STRELAC

POSAO: Ne ponavljajte stare greške. Vreme je da pokažete da ste naučili da izađete na kraj sa nekim stvarima. Vaše iskustvo i zrelost u nekom trenutku mogu vredet mnogo više.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva. Imate dosta samopouzdanja i flert vam ide od ruke. Pred vama je zanimljiv period. Ukoliko već imate partnera lepo se slažete.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni i možete generalno da imate srčane smetnje. Posavetujte se sa vašim kardiologom na tu temu. Takođe, izbegavajte stresne okolnosti.

JARAC

POSAO: Želite da ostvarite uspeh na polju posla ali vam neke stvari idu dosta sporije nego što ste očekivali. Pokušajte da budete strpljivi i da prihvatite da ne može sve uvek biti po vašem.

LJUBAV: Moguće je da vam je partner prilično ljubomoran i da vam sve više smetaju njegovi ograničeni stavovi. Očekuje vas faza u kojoj ćete intezivno razmišljati o raskidu.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku su mogući. Povedite računa o probavi. Pazite šta jedete. Pobrinite se da obratite pažnju na rok trajanja namirnica koje kupujete.

VODOLIJA

POSAO: Nije povoljan dan za donošenje bilo kakvih odluka vezanih za poslovno polje, možete pogrešiti u proceni. Pokušajte da se sada distancirate od poslovnog okruženja.

LJUBAV: Moguće je da vam veza zapada u krizu jer ste počeli sve više da gledate sebe, a sve manje partnerova osećanja. Uskoro ćete poželeti da budete ponovo slobodni, niste spremni za obaveze.

ZDRAVLJE: Potrebno je da nađete način da se opustite. Preteran stres u velikoj meri može da škodi vašem zdravlju. Očekuje vas faza u kojoj generalno može da vlada nervna napetost.

RIBE

POSAO: Moguće je da ne dolazite do pravih informacija i da samim tim lako možete da napravite grešku na poslovnom planu. Potrudite se da proverite sve svoje izvore.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra i ne dopada vam se takvo stanje u emotivnoj vezi. Moguće je da se svađe svaki put pokrenu oko nekih sitnica.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivim očima. Konsultujte se sa oftamologom oko toga da li su vam potrebne neke kapi za oči. Takođe, na vreme proverite svoju dioptriju.