Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete prilično mirnu atmosferu na poslovnom planu. Možete da se nadate i da ćete ranije izaći sa posla, da ćete imati više slobodnog vremena.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je pravi trenutak da uradite nešto kako bi skrenuli pažnju na sebe. Možete da očekujete da će biti dobrih promena.

BIK

POSAO: Moguće je da nećete imati baš dobru komunikaciju sa svim svojim saradnicima tokom današnjeg dana. Pred vama je period koji može doneti poslovne probleme i trzavice.

ZDRAVLJE: Pluća su vam osetljiva i možete imati probleme sa disajnim putevima. Ako ste dugo pod prehladom povedite računa da vam to ne pređe u upali pluća. Posetite lekara.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Važan vam je sadašnji trenutak i ne mislite o budućnosti. Ne možete da se sada opterećujete velikim planovima.

ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije može da vas prati tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj će vam veoma značiti i prijati da se odmorite i da više spavate.

RAK

POSAO: Moguće je da ste pod prilično velikim pritiskom da sve poslove koje imate obavite u odgovarajućem roku. Pred vama je period u kojem ćete morati da se posvetite obavezama.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete imati sasvim dobar i miran tempo i da će vam današnji dan generalno biti povoljan.

LAV

LJUBAV: Moguće je da postoje neke stvari koje su ostale nerazjašnjene između vas i partnera. Kad- tad se to mora raščistiti. Nemojte da izbegavate iskren razgovor o vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike koje ste stekli vremenom. Dolazi trenutak u kojem će vaše zdravlje morati da postane prioritet da ne biste kasnije imali veće komplikacije.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da poradite na svom pristupu prema poslovnoj organizaciji ako želite da naredujete. Mnogo toga zavisi od načina na koji gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe, izađite negde sa prijateljima, posetite saunu ili salon za masažu, ugodite malo sebi.

VAGA

POSAO: Brojne obaveze su pred vama i biće vam potrebno mnogo vremena i strpljenja da ih do kraja završite. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti veoma napeti na poslu.

LJUBAV: Očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada i do koje vam je jako stalo. Pred vama je jedan zanimljiv dan. Možete da se opustite i da uživate u zanimljivom flertu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kao da ne možete da zaboravite jednu osobu iz prošlosti. Šta god vam se desi u mislima joj se uvek vraćate. Niste spremni da krenete dalje jednostavno još uvek.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vas hronično muče i sa tim možete imati većih problema. Bilo bi dobro da se na vreme posavetujete sa adekvatnim fizioterapeutom. Pazite na sebe.

STRELAC

LJUBAV: Potrebno je da voljenoj osobi pružite više nežnosti kako bi vaša veza mogla da traje na duže staze. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati priliku za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete biti umorni, neispavani i nedovoljno motivisani danas. Osećate se nekako malaksalo, bez energije. Bilo bi dobro da uradite nalaz krvne slike.

JARAC

POSAO: Nemojte biti preterano arogantni u svom pristupu prema kolegama jer će vam se to kasnije obiti o glavu. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako bi se stanje smirilo.

LJUBAV: Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi sa kojom već neko vreme imate prilično nedefinisan odnos. Ako nastavite da odugovlačite ona će se ohladiti.

ZDRAVLJE: Potrudite se da se dovoljno posvetite sebi i svojim potrebama kao i svom zdravlju. Ako uporno odlažete neku intervenciju, sada je vreme da je konačno obavite.

VODOLIJA

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LJUBAV: Emotivna situacija vam trenutno nije preterano dobra. Moguće je da se preispitujete i da su odnosi sa partnerom zahladneli. Ne osećate se dobro zbog svega toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim kolenima koja bi mogla da budu osetljiva i podložna povredama. Pred vama je period u kojem će vam noge i zglobovi generalno biti slaba tačka.

RIBE

LJUBAV: Teško pokazujete svoja osećanja i potrebno vam je mnogo vremena kako bi se otvorili pred voljenom osobom. Ako ste slobodni, nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pojavi peska u mokraćnim kanalima. Posavetujte se sa vašim lekarom ako primetite bilo kakve komplikacije na ovom polju. Brinite o sebi.