Novac, zarada, pare, evri, evro
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Ako ste u braku, moguće je da razmišljate o proširenju porodice. Ako ste u vezi- priželjkujete brak. Generalno se nadate tome da ćete na polju ljubavi napraviti korak napred.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Možete da očekujete da ćete imati dobar dan ispred sebe i da ćete biti odlično raspoloženi. Uživaćete u pozitivnim situacijama i nećete imati bilo kakve brige.

BIK

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju poznajete duži niz godina ali sa njom još niste imali vezu. Moguće je i da se na neki način malo ustežete od toga da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u stomaku. Pred vama je dan koji vam može doneti neke probleme sa varenjem. Možete da očekujete da će sve biti uredu ako pripazite na ishranu.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Važno vam je da budete dobro prihvaćeni u poslovnom okruženju i da se ostvarite na ovom planu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je u pitanju ovo polje.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je naglašena kod vas. Moguće je da imate neke probleme vezane za loš imunitet i da ste jednostavno skloni problemima sa zdravljem. Posavetujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Isplatiće vam se trud koji ste uložili u vaš posao. Možete da očekujete prilično dobru situaciju. Pozitivna atmosfera vlada u vašem radom okruženju i generalno ste zadovoljni.

LJUBAV: Znate da možete da računate na voljenu osobu i u dobru i u zlu i srećni ste jer je vaša ljubav jaka i stabilna. Ako ste slobodni, očekuje vas veomavažno novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja danas. prijaće vam da budete fizički aktivni i da počnete da se bavite sportom. Radite na sebi.

LAV

POSAO: Moguće je da vam se sada vraćaju neki poslovni problemi koje ste imali u prošlosti i da vas to brine. Nećete baš lako rešiti sve one poteškoće koji su nastale od ranije.

LJUBAV: Nije vam lako da prekinete vezu sa trenutnim partnerom, a ne vidite ni kako biste mogli da nastavite dalje zajedno... Trenutna faza je kriza a sunce posle kiše vam dolazi.

DEVICA

POSAO: Motivacija vam trenutno nije na zavidnom nivou, tako da se jako malo bavite poslom danas. Spremni ste da se posvetite drugim stvarima a obaveze će vas malo sačekati.

LJUBAV: Teško vam je da se otvorite pred partnerom iako se poznajete godinama. Neke stvari jednostavno radije čuvate za sebe. Ako ste slobodni, očekuje vas nepovoljan dan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa. Pred vama je period u kojem ćete biti pod tenzijom. Ne biste trebali da se brinete oko nevažnih sitnica. Radite na unutrašnjoj smirenosti.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da odmerite snage sa konkurencijm i da ćete biti zadovoljni ishodom. Pred vama je period u kojem ćete dokaziti svoj status u poslovnom svetu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju nije lako osvojiti, ali spremni ste da date sve od sebe kako bi u tome uspeli. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je faza u kojoj ćete imati podršku planeta. Većih problema sa zdravljem ne bi trebalo da bude, a ako neke stare tegobe i postoje rešićete ih.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca možete da očekujete veoma zanimljiv razvoj događaja sa njom. Generalno vam je današnji dan povoljan za emocije.

ZDRAVLJE: Prilično ste ukočeni i mogli biste da imate manje probleme sa kičmom. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da rešite problem uz pomoć fizijatra.

PROČITAJTE JOŠ:

STRELAC

LJUBAV: Uskoro ćete imati veoma zanimljivo poznanstvo i priliku da ostvarite vezu koja bi mogla da vam bude značajna. Pred vama je povoljna faza za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete imati manje probleme sa krvnom slikom. Nemojte da očekujete da će se simptomi sami povući, posavetujte se sa lekarom.

JARAC

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene kojima ste se nadali. Bićete generalno zadovoljni stanjem na ovom polju. Poslove završavate na vreme i sve ide svojim tokom.

LJUBAV: Ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom, pokažite joj da ste spremni da joj se mnogo više posvetite. Potrebno je da u vašu vezu uložite više vremena i truda.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Važno je da vodite računa o svojim navikama.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ste ušli u prilično monotonu fazu sa voljenom osobom i da vam nedostaje uzbuđenje koje ste pre imali. Spremni ste i za neka poznanstva van braka.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće. Možete da očekujete da ćete imati manje poteškoće sa disanjem. Ako patite od astme današnji dan vam nije ni malo povoljan.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete sklapanje novog poslovnog ugovora koji vam može biti značajan. Potrudite se da date svoj maksimum kada je u pitanju pokretanje poslovnih promena.

LJUBAV: Voljena osoba ima utisak da niste sasvim iskreni prema njoj. Razgovarajte o stvarima koje joj izazivaju sumnju. Nemojte da ostavite bilo koje pitanje nedorečeno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da otklonite zdravstvene probleme uz drugačiji režim ishrane. Dajte sve od sebe da promenite navike.

Doručak, hrana, obroko, jelo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija