žena sreća srećna osmeh radost
Shutterstock
žena sreća srećna osmeh radost

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog ćete biti zadovoljni svojim poslovnim stanjem. Nedelja vam protiče generalno mirno i ne biste trebali da očekujete veće probleme.

LJUBAV: Uzbuđuje vas pojava jedne zanimljive osobe koja je od skoro u vašem bliskom okruženju. Uspećete da se bolje upoznate. Možete da očekujete pozitivan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nemojte da očekujete brige i poteškoće danas. Razmišljajte pozitivno i posvetite se ljudima do kojih vam je stalo. Uživajte u lepom danu.

BIK

POSAO: Ukoliko ste očekivali priliv novca bićete zadovoljni. Generalno je stanje na ovom polju stabilno. Imate dobre planove koji će vaše poslove uspeti da preokrenu u boljem smeru.

LJUBAV: Moguće je da ste malo emotivno prazni i da vam nedostaje pažnja i ljubav koju ste nekada imali od strane voljene osobe. Pred vama je period u kojem ćete imati neke promene.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. Dobro se osećate u svojoj koži i stanje na ovom polju vam je sasvim stabilno. Zadovoljni ste svojom formom i nemate tegobe.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas slobodan dan tokom kog ćete biti maksimalno rasterećeni. Posao vam ne predstavlja nikakve brige! Uživaćete u slobodnom danu vikenda, bez većih obaveza.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u svog partnera i lepo vam je kada ste zajedno. Uživate u romantičnim trenucima. Možete da očekujete pozitivn pokretanje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Nećete imati veće probleme sa zdravljem ali zbog stresa i napetosti možete da budete podlžni manjim smetnjama i tegobama.

RAK

POSAO: Malo ste odsutni i ne bavite se nekim ozbiljnim poslovima danas. Moguće je da privodite kraju neke sitnice. Ne biste trebali da budete zabrinuti oko posla.

LJUBAV: Flertujete sa osobom kojoj niste spremni otvoreno da priznate svoje namere. Sve se odvija nekako tajno. Možete da očekujete da će vam polje ljubavi konačno biti aktivirano.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Dan je povoljan za bilo koji vid rekreacije i bavljenja sportom. Dobro se osećate kada ste u kondiciji i kada radite na sebi, treninzi vam prijaju.

LAV

POSAO: Očekuje vas opuštena situacija, bez obaveza. Planirate kako ćete provesti praznike i ne bavite se poslom. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u odnosu sa kolegama.

LJUBAV: Imate prijateljski odnos sa voljenom osobom koja je vaša prava podrška u svemu. Možete da se nadate dobrom danu koji će vam doneti pozitivne okolnostima.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije. Dobro se osećate. Dan je povoljan za putovanja, pokret, akciju. Možete da očekujete da ćete čuti i neke pozitivne vesti.

Automobil Vožnja automobila Putovanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Ostalo vam je da rešite još neke obaveze, pa se sada bavite sa tim. Ne očekuju vas poslovni problemi. Možete da se nadate pozitivnom danu vez većih problema.

LJUBAV: Zvanična komunikacija sa osobom koja vam se dopada se konačno menja i prelazite sa “vi”, na ti. Zadovoljni ste jer ste dobili priliku da se svojoj simpatiji približite.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posavetujte sa fizioterapeutom ili idite kod kiropraktičara. Povedite računa o sebi.

VAGA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom ćete uživati ali i dobiti neke nove poslovne ideje. Možete da se nadate generalno povoljnom periodu za posao.

LJUBAV: Slobodni ste i uživate u tome. Niste sasvim spremni za neku ozbiljnu vezu i to je sasvim uredu. Pred vama je period u kojem ćete imati neki flert u prolazu.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veće komplikacije na polju zdravlja. Stabilno vam je stanje i dobro se osećate. Ako postoje neki problemi iz prošlosti veoma lako ćete uspeti da ih rešite.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobro finansijsko stanje vam uliva osećaj sigurnosti. Imate sve ono što vam je potrebno i niste zabrinuti. Imate planove da na neki način dodatno osigurate svoju zaradu.

LJUBAV: Moguće je da se dvoumite oko toga da li imate neke emocije prema jednoj osobi ili je sve samo zabluda. Na neki način niste sigurni da li ste stekli pogrešan utisak o partneru.

ZDRAVLJE: Malo ste osetljiviji danas i moguće je da ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Potrudite se da se ne naprežete, da odmarate i da se posvetite sebi i svojim potrebama.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas neki važan poslovni razgovor na kom treba da se potrudite da delujete ozbiljno i profesionalno. Potrudite se da date sve od sebe kako bi postigli uspeh.

LJUBAV: Partner vam je posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Na polju ljubavi vas ne očekuju nikakvi problemi. Možete da očekujete da će vam stanje biti stabilno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i na polju zdravlja nemate nikakve probleme. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni. Posvetite se ljudima koje volite.

JARAC

POSAO: Imate neke sitne obaveze ali uspevate da ih završite na vreme. Ništa vas preterano ne opterećuje. Nedelja je dan koji ćete veoma rado iskoristiti kako biste se odmorili.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni za početak veze iako postoji osoba koja vam se dopada. Imate neke unutrašnje kočnice koje vas opterećuju. Ne umete da se opustite.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je naglašen kod vas pa treba da povedete računa o krvnoj slici. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga na koji način da poboljšate stanje na ovom planu.

Kafa zima odmor devojka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Faktor sreće vas pratim tokom celog dana tako da možete da očekujete neki dobitak ili olakšanje! Ne biste trebali da imate probleme na ovom polju. Sve ide najboljim mogućim tokom.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od suprotnog pola i zadovoljni ste situacijom. Prija vam flert, druženje i izlasci. Spremni ste da otvoreno pokažete interesovanje ka simpatiji.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Zbog viška energije bi vam prijalo da budete fizički aktivni kako biste imali adekvatan izduvni venti. Sport vam i te kako prija!

RIBE

POSAO: Privatni posao je krenuo dobrim tokom i sada već poalko razmišljate i o novom pokretanju dodatnog izvora zarade. Pred vama je povoljan dan za neke sitne izmene.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vas čini srećnim. Nemate brige ni probleme na ovom polju. Ako ste slobodni, danas ne tragate za novim poznanstvima i dobro se osećate sa sobom.

ZDRAVLJE: Prevazilazite neke probleme iz prošlosti i stanje vam se postepeno stabilizuje. Danas zdravstvene tegobe ne bi trebale da vas opterećuju u bilo kojoj meri.