Flert, klub, izlazak, par, muvanje
Screenshoot
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Potrudite se da imate malo više strpljenja za neke projekte kojima je potrebno vremena kako bi se završili. Nemojte ništa da požurujete ili forsirate tokom današnjeg dana.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Vreme je da se više posvetite svom zdravlju i da uradite sve ono što možete kako biste ojačali svoj imunitet i krvnu sliku.

BIK

POSAO: Moguće je da će vam neko od saradnika saopštiti veoma važnu informaciju na koju ste dugo čekali. Pred vama je povoljan dan za nova dešavanja na ovom planu.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudjiv dan. Privlačite svog partnera i ponovo ga osvajate svojim šarmom i senzualnošću. Ako ste slobodni, današnji dan vam može doneti susret sa Jarcem.

ZDRAVLJE: Prate vas neke hronične smetnje iz prošlosti koje niste uspeli da rešite. Možete da očekujete da će vam situacija na ovom polju biti generalno promenljiva danas.

BLIZANCI

POSAO: Vi možete da dominirate na svom poslu, samo ako se malo više potrudite. Pokažite svoj pun potencijal kako biste mogli da ostvarite svoje ambicije i planove koje imate na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba iz nekog razloga ljuta na vas, a vi niste sigurni šta je u pitanju. Pokušajte da razgovarate sa njom i da razjasnite sve nesuglasice na vreme.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama. Pred vama je period u kojem će vam i hormoni biti prilično osetljivi, pa je važno da maksimalno povedete računa o svom zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ:

RAK

POSAO: Niste u mogućnosti da realizujete sve planove koje ste imali za danas ali to nije razlog da se nervirate. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno turbulentan.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku u narednim danima. Moguće je da ćete imati neke probleme sa anemijom. Posavetujte se sa lekarom na koji način bi trebali da menjate ishranu.

LAV

POSAO: Nije momenat da na poslovnom planu pokazujete previše nervoze i nesigurnosti. Pokušajte da poradite na svom pristupu kao i na komunikaciji koju imate sa okruženjem.

LJUBAV: Povoljan je trenutak da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Simpatije su uzvraćene i možete da očekujete da ćete imati pozitivne promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nervoze oko sebe što vam svakako remeti i zdravstveno stanje. Radite na unutrašnjem miru.

DEVICA

LJUBAV: Povoljan dan za početak nove veze. Ukoliko postoji neka posebna osoba u vašem životu, pokažite joj svoje emocije. Vreme je da se vaše ljubavno polje konačno pokrene.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su mogući kod vas. Posavetujte se sa ginekologom ako niste u skorije vreme bili na pregledu. Važno je da idete na redovne kontrole.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete važan poslovni razgovor. Ukoliko ste u potrazi za poslom, današnji dan je prekretnica na kojoj ćete imati priliku da donesete važne odluke.

LJUBAV: Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom. Konačno ćete se ponovo zbližiti i zadobiti njeno poverenje. Pred vama je period u kojem će se emocije stabilizovati.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu kičme su mogući kod vas, kao i problemi vezani za ukočenost, išijas, reumu i tome sl. Najbolje bi bilo da se oko svega posavetujete sa fizioterapeutom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da planirate da pokrenete veoma veliki posao u budućnosti i da sada dajete sve od sebe kako bi napravili što bolju taktiku. Očekuje vas povoljan dan na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja živi u drugom gradu ali smatrate da to nije prevelika prepreka za vas. Spremni ste da uđete u vezu koja bi se odvijala na daljinu.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice u braku. Ako je prisutna i ljubomora, na pragu ste prave krize. Pred vama je period u kojem bi veoma lako moglo da dođe do privremenog rastanka.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika su naglašeni kod vas pa možete da očekujete zdravstvene probleme vezane za urogenitalni trakt. Možete biti skloni upalama i raznim tegobama.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete imati manje nesuglasice i neslaganja sa svojim kolegama. Ipak, ne očekuju vas preveliki problemi pa ćete sve uspeti da rešite u dogledno vreme.

LJUBAV: Pred vama je novo, čarobno poznanstvo sa osobom koja će vas oboriti sa nogu! Pred vama je jako povoljan period za početak sasvim nove, dobre i stabilne ljubavne veze.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da su vam sada za vratom neki problemi koje niste uspeli na vreme da rešite. Ne ponavljajte stare greške. I potrudite se da se malo bolj organizujete oko posla.

LJUBAV: Lako dolazite do novih dešavanja na ljubavnom planu. Veoma ste harizmatični i osvajate pažnju suprotnog pola. Spremni ste da uživate u lepim ljubavnim događajima.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj će vam srčani sistem biti generalno prilično slaba tačka pa o tome povedite računa.

RIBE

POSAO: Želite da ostvarite uspeh na polju privatnog posla ali i dalje niste uredili baš sve detalje i sitne obaveze. Možet da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju danas.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku su mogući. Lako možete biti podložni problemima sa organima za varenje. Potrudite se da