Raskid, svađa, veza, rasprava, prevara
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Najbolje bi bilo da danas ne računate na faktor sreće jer vas sada to neće poslužiti. Potrudite se da preuzmete neophodne odgovornosti na sebe i da se posvetite poslu.

ZDRAVLJE: Podložni ste virusnim infekcijama i imunitet vam je oslabljen. Možete da očekujete da ćete imati probleme sa lošim imunitetom. Posavetujte se sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Najbolje bi bilo da slušate samo svoju intuiciju jer ćete pogrešiti ako se budete oslanjali na tuđe mišljenje. Vreme je da se okrenete sebi i svojim ambicijama i planovima.

ZDRAVLJE: Moguć je stomačni virus. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da izbegavate izvore zaraze koji bi mogli da se nađu u vašem okruženju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da budete dovoljno jasni i konkretni kako ne bi bilo nekih nesporazuma u poslovnom okruženju. Današnji dan vam može doneti neke manje probleme na poslu.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju određene probleme sa zdravljem. Povećajte unos čajeva. Posavetujte se sa vašim lekarom kako ne bi došlo do upale grla.

RAK

POSAO: Na polju finansija vas čeka promenljivo stanje, tako da budite spremni na neke veće oscilacije. Današnji dan vam nije povoljan za nove poslove ili nova ulaganja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem možete imati probleme sa holesterolom ali i sa telesnom težinom. Posavetujte se sa nutricionistom.

LAV

POSAO: Nemojte da verujete baš u sve što čujete jer danas do vas mogu doći neke sasvim pogrešne informacije. Potrudite se da se držite samo redovnih obaveza i poslova.

LJUBAV: Moguće je da idealizujete osobu koja vam se dopada i da ćete uskoro otkriti da i ona ima neke mane. Ako ste već u vezi onda biste mogli da imate neko razočarenje od partnera.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete biti malaksali, da ćete imati probleme sa vrtoglavicom. Ne forsirajte se danas.

DEVICA

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, a uskoro vam sledi i veza. Spremni ste da sasvim otvoreno pokažete svoje emocije.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate jer danas možete imati probleme sa zdravljem. Skloni ste trovanjima ali i većim komplikacijama. Potrudite se da živite zdravo!

VAGA

POSAO: Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima koji će vam biti od pomoći kao i svaki put od sada. Pred vama je dan u kojem će doći pozitivno rešenje za vaše probleme.

LJUBAV: Krijete svoja osećanja od voljene osobe i na taj način pravite samo još veći razdor i distancu između vas dvoje. Moguće je da vas očekuje velika kriza u braku.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Preterano ste napeti i to se sve odražava na vaše zdravlje. Imate probleme sa leđima i kičmom koji vas muče s vremena na vreme.

ŠKORPIJA

POSAO: Deluje vam da vaši nadređeni nisu upravu u vezi nekih stvari i daćete sve od sebe da im to i dokažete. Spremni ste da određene poslove pokrenete samo iz inata i radi takmičenja.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa jer biste mogli da imate neke probleme na ovom polju. Moguće je da postoji neka manja intervencija koju bi trebali da obavite.

STRELAC

POSAO: Nisu baš svi u poslovnom okruženju dobronamerni prema vama, pa se potrudite da ne verujete svakome. Moguće je da će danas neka osoba pokušati da vas prevari.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada se nekako udaljila od vas, jer se verovatno umešao neko treći. Potrudite se da budete rezervisani dok ne otkrijete šta je u pitanju i ko vas razdvaja.

JARAC

POSAO: Hvata vas nervoza zbog nekog važnog posla koji je pred vama. Potrudite se da malo pozitivnije gledate na stvari. Važno je da na prvom mestu budete sigurni u sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. Jako je važno da se potrudite da uradite sve što možete kako biste ojačali svoj imunitet i kako bi se zaštitili od bolesti i virusa.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko očekujete neke važne dokumente ili formalna rešenja, možete da računate na pozitivan ishod. Povoljan vam je dan i za bilo koja sudska pitanja, sve što ima veze sa pravom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Svakako je važno da na prvom mestu povedete računa o svojoj ishrani. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na polju finansija. Pred vama je period u kojem ćete tražiti neku dodatnu zaradu. Moguće je da okolnosti trenutno vama ne idu u prilog.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da bude promenljiv sada kod vas. Potrudite se da se ne nervirate, da izbegavate stres i da uvedete nove zdrave navike u svoj život.

Doručak, hrana, obroko, jelo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija