NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj znak će imati probleme sa zdravljem, a evo koga očekuje fatalan susret

Saznajte šta očekuje vaš znak u narednih sedam dana...

Horoskop zodijak horoskopski znaci
Horoskop, Foto: Shutterstock

Ovan

Ljubav

Možda ste pomalo otupeli od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

Posao

Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte. Pažljivo razlučite šta vam je važno, a šta nije. Uvidećete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

Zdravlje

Setite se pravila zlatne sredine.

Bik

Ljubav

Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

Posao

Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je što ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni. Vi to dobro znate. Zato neka na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

Zdravlje

Uživajte u životu.

Blizanci

Ljubav

Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni mogli samo da doliju ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se. Privremeno. Kasnije će biti lakše.

Posao

Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će pripremati velika dela.

Zdravlje

Bavite se sportom. Ojačaće vas.

Rak

Ljubav

Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

Posao

Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite.

Zdravlje

Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

Lav

Ljubav

Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim ličnim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Najviše zato jer može biti grešaka u koracima ili provokacije od druge strane.

Posao

Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svakog dana će imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.

Zdravlje

Težićete visinama i daljinama.

Devica

Ljubav

Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

Posao

Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobija spoljna obeležja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe upotrebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

Zdravlje

Možete više uz više diplomatije.

Vaga

Ljubav

Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovog puta drugi zavedu vas nego obrnuto. Zato možete ostati pasivni, barem zasada. Ako se osećate usamljeno, računajte s tim kao fazom, te da će sve ići polako.

Posao

Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišini kako biste mogli da nastavite dalje.

Zdravlje

Male brige bez posebnog razloga.

Škorpija

Ljubav

Pred vama su lepi ljubavni dani kad možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite u društvo jer su šanse da se sa nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti.

Posao

Nalazite se u fazi kad treba rešavati sitnice. Od njihovog mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite deo po deo.

Zdravlje

Prošetajte pre spavanja za bolji san.

Strelac

Ljubav

Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.

Posao

Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

Zdravlje

Fokusirajte se na bitne stvari.

Jarac

Ljubav

Vaša mudra priroda postaće malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna zabavna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

Posao

Poslovi postaju intenzivniji, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođerće biti prilično aktivni.

Zdravlje

Nemojte zanemariti redovan san.

Vodolija

Ljubav

Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Dosada bi zaista mogla da vas muči. Izađite među ljude.

Posao

Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

Zdravlje

Ne odustajte od svojih ciljeva.

Ribe

Ljubav

Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatati.

Posao

Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

Zdravlje

Svakog dana nađite nešto što vas raduje.

Devojka, moda, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

 Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi