Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Pare, novac, zarada, dinari, dinar

Shutterstock, ilustracija

ilustarcija, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Posao

Očekuje vas veoma zahtevna nedelja kada jeu pitanju vaše poslovno polje. Moguće je da će vam biti uvedena neka striktna i rigorozna pravila ili ćete dobiti novog šefa, direktora, nadređenog, nekoga ko će pokazati prilično oštar i strog režim poslovne politike. Ukoliko ste imali u planu napredovanje ono je moguće uz žrtve, odricanja i maksimalnu posvećenost poslu. Od vas se zahteva spartanska disciplina i postavljeni su visoki standardi koje nije lako ispuniti. Potrudite se da date sve od sebe ali i da ne dopustite da ova nova dešavanja i promene preterano stresno deluju na vas. Možete sve držati pod kontrolom ako budete stajali sa obe noge čvrsto na zemlji. Važno je da pokažete odlučnost, kojim god poslom da se bavite. Ako se postavite dovoljno profesionalno i ozbiljno i drugi će vas kao takvog prihvatiti.

Ljubav

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa kičmom, leđima i moguće smetnje vezane za lumbalni deo, išijas, reumu i sve što se tiče kostiju. Budite veoma oprezni kada su ove slabe tačke u pitanju i potrudite se da na vreme krenete na fizikalnu terapiju i da se posvetite vežbama koje bi mogle da olakšaju vašu situaciju. Bićete dosta napeti i pod stresom tokom ove nedelje, pa su mogući zdravstveni problemi na nervnoj bazi. Potrebno vam je što više opuštanja a neke od varijanti koje vam mogu prijati su meditacija, masaža, topla aromatična kupka... Potrebno vam je opuštanje napetih mišića i najbolje bi bilo da se prepustite rukama stručnjaka i častite sebe jednom dobrom masažom. U ovom periodu povećajte unos minerala- kalcijuma, magnezijuma i potrudite se da pazite na svoju kožu, za koju blagotvorno dejstvo mogu imati cink i vitamin E.

Pročitajte još:

BIK

Posao

Povoljan je period ako očekujete realizaciju vezanu za odlazak u inostranstvo, za završetak studija- diplomiranje ili čekate neki važan sudski papir, okončanje procesa, nasledstvo, podelu imovine, inostranstvo i bilo šta slično tome. Ozbiljni planovi i ambicije koje imate vam se mogu ostvariti na realnom nivou i bićete zadovoljni. Poslovna situacija vam je stabilno prikazana i ne biste trebali da očekujete preterano drastične promene na ovom polju. Međutim, vas prati neka nervoza i nesigurnost i imate utisak da nije baš sve kako treba. Moguće je da neko od nadređenih vrši pritisak na vas bez preterane realne potrebe za tim. Potrudite se da se izborite za svoja prava ali i za svoj interes. Važno je da nađete dovoljno snage da se borite za sebe. Nemojte da prepuštate svoje poslove drugima niti da se na bilo koga oslanjate previše.

Ljubav

Tokom ove nedelje prilično teško pokazujete emocije. To bi moglo da vam predstavlja kočnicu na putu ljubavnog napredovanja. Ako ste slobodni, delujete kao da vam je teško prići ili čak ovaj put jednostavno ni nema nekih udvarača na vidiku. Osećate se pomalo usamljeno. Na trenutke vam sloboda prija ali vi ste ipak neko kome je ljubav jako važna u životu i ne osećate se dobro kada ste dugo sami. Neka osoba iz prošlosti, bivša ljubav ili neko do koga vam je stalo se sada može vratiti u vaš život i na neki način vas uzdrmati. Ako već imate partnera, sa njim ste ostvarili stabilnost i nemate većih briga po pitanju vaše veze. Strasti u tom slučaju bujaju iako ste na emocijama malo škrti. Prija vam Jarac, Riba, Devica i Blizanac a Ovan ne. Škorpija takođe u vama može da probudi emocije.

Zdravlje

Ne biste trebali da očekujete preterano velike ili značajne probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Aspekti su vam generalno povoljni i ne ukazuju na veće tegobe. Deluje da ste u proteklom periodu naučili da budete dovoljno odgovorni prema sebi i da ste na neki način već uspeli da iskorenite i regulišete veći deo loših navika koje postoje u vama. Spremni ste na odricanja kako bi vam zdravlje bilo bolje i učite se da uživate u zadovoljstvima koja su zdrava. Ovo je faza u kojoj vam jako može prijati fizička aktivnost i bavljenje sportom, pa je svakako preporuka da se posvetite treninzima, rekreaciji i da budete svakodnevno što aktivniji. Potrudite se da nastavite sa zdravim navikama a vaše telo će vas nagraditi. Nema potrebe da se sada vraćate lošim navikama, taman kada vam se stanje stabilizovalo.

BLIZANCI

Posao

Finansijske brige će vas najviše mučiti tokom narednog perioda. Moguće je da ćete imati problem da naplatite neki dug ili da vam kasni očekivana uplata, alimentacija, nasledstvo ili nešto što čekate, moguće neka odšteta, novac od osiguranja i tome sl. Ako se takvim prilivima nadate tokom tekuće nedelje imajte na umu da verovatno neće doći do očekivane promene i da će vam trebati još dosta strpljenja da biste uspeli da popravite vaše finansije. No, to ne znači da ćete biti sasvim bez para. Poslovi bi trebali da vam teku dobro a od toga svakako sledi i neka zarada kojom biste trebali da budete relativno zadovoljni. Tokom ove nedelje možete da imate uspeh u poslovima koji se tiču bankarstva, ekonomije, ali i barova, noćnih klubova i tome sl. Moguće je da nalazite neke neobične načine za zaradu.

Ljubav

Zaljubljeni ste i lako poklanjate svoje emocije. Ovo je faza u kojoj na neki način imate potrebu da se za ljubav žrtvujete i da sebe stavite u ulogu podređene osobe. To je samo uloga koju igrate kratko jer vaš karakter generalno nije podložan velikim žrtvama. Sve je to za vas neki vid eksperimenta. Prirodno ste prilagodljivi pa neko vreme možete da se stišate pored dominantnog partnera. No, na duže staze gledano čim ljubomora bude počela preterano da vas guši i opterećuje, naćičete način da odlepršate dalje svojim putem. No, to još uvek neće biti tokom ove nedelje. Ako ste slobodni, nije povoljan period za nova poznanstva i početak veze. Ako ste u braku partneru slede materijalni problemi koji će na neki način i vas frustrirati u velikoj meri. Potrudite se da nađete dovoljno smirenosti u sebi i da izbegavate konflikte. Odgovaraju vam Bik, Vaga i Jarac, a Ovan i Škorpija ne.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti prilično promenljivo tokom narednog perioda. Niste prikazani kao da ste u dobroj fazi, pa možete da očekujete razne probleme na ovom polju. Ukoliko ste već nekada do sada imali tegobe vezane za pesak ili kamen u bubrezima i mokraćnim putevima, to bi moglo ponovo da vam se pokrene kao problem i moglo bi ponovo da dođe do tegoba. U tom slučaju je obavezno da se javite vašem lekaru. Generalno su mogući i problemi vezani za krvotok, nakupljene toksine u organizmu kao i za kompletan urogenitalni trakt koji bi mogao da vam bude veoma osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj je potrebno da se na neki način odričete loših navika. Vreme je za detoksikaciju organizma, pa se o tome možete više posavetovati sa lekarom. Čuvajte se infekcija, upala, virusa kao i zaraznih bolesti kojima sada možete biti na meti.

RAK

Posao

Očekuje vas faza novih poslovnih odluka. Prikazani ste kao osoba koja je u ovom periodu veoma disciplinovana i moguće je da jako dobro znate šta želite da postignete, da imate jasno zacrtane ciljeve koji su vam važni u životu. Možete da se nadate da ćete imati sreće pri ispunjenju svojih ambicija ali i da isto tako možete da sklopite neko važno poslovno partnerstvo koje će biti

ključno za vašu karijeru na duže staze u budućnosti. Okolnosti u kojima se nalazite vidite sasvim jasno i spremni ste da se posvetite poslu i da hladne glave pristupite rešavanju problema. Našli ste način da svoje emocije isključite i da se okrenete mogućnosti da budete maksimalno profesionalni. Pridržavate se određene distance, kao i etike, pravila kako moralnih tako i zakonskih i posao vam dobro ide.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju takođe pokazujete zavidan nivo odlučnosti i volje. Moguće je da znate tačno šta želite i da se ne plašite da uzmete za sebe osobu koja vam odgovara. Ako imate partnera u odnosu sa njim delujete nekako strogo ili od njega zahtevate brutalnu iskrenost i otvoren stav. Smatrate da ako imate zajedničku budućnost sadašnji trenutak je taj u kojem mora da vam se dokaže. Ne želite da čekate ili da gurate pod tepih probleme već sve rešavate direktno, otvoreno i jasno. Moguće je da druga strana nije navikla na takav stav i da je iznenađena promenom koju pokazujete u vašem odnosu. Ako ste slobodni, moguće je da ćete ponovo uspostaviti komunikaciju sa nekom osobom koja vam se dopadala ranije i da ćete imati priliku da uđete u vezu sa njom. Odgovaraju vam sada Blizanac, Devica, Bik, Vaga kao i Jarac.

Zdravlje

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati oslabljen imunitet i da ćete generalno imati nove zdravstvene probleme zbog kojih ćete biti zabrinuti. Prati vas opšta slabost, malaksalost, pad energije ali isto tako i problemi koji mogu da budu vezani za leđa i kičmu, kao i za varenje, urogenitalni trakt takođe. Pogotovo je nepovoljan period za ženske pripadnike znaka. Ako planirate trudnoću ova nedelja vam nije dobra za polje potomstva. Posetite ginekologa radi redovne kontrole a taman usput proverite i stanje hormona koje bi takođe moglo da bude promenljivo. Ova faza nije nikako povoljna za bilo kakve rizike ili nedolično ponašanje pa je važno da se potrudite da maksimalno vodite računa o svom zdravlju i da se ne igrate sa tim. Iako ste opterećeni poslovnim obavezama koje su vam prioritet, zdravlje ne treba zanemariti.

Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Horoskop, horoskopski znaci, Foto: Profimedia

LAV

Posao

Vas očekuje dosta težak period u kojem možete imati mnogo promena, oscilacija, ograničenja ali i nekih strahova. Sa autoritetima sada nikako nemate dobar odnos ali ni sa podređenima. Generalno vlada loša atmosfera u kolektivu i na neki način osećate da vam posao crpi veliku dozu energije. Poslovno okruženje vam ne prija i trudite se da svoje obaveze zbrzate samo kako biste mogli da idete što ranije kući. Moguće je da maštate o promeni posla ali i da za sada nema prilika koje bi mogle da vas zadovolje na pravi način. Izbegavajte veće sukobe sa šefovima kao i stvaranje neprijatelja na poslu. Potrudite se da ostanete dovoljno smireni u svakoj situaciji i da ne

pokazujete strah, nesigurnost i paniku. Moguća je promena radnog mesta u sklopu firme u kojoj već radite tokom ove nedelje.

Ljubav

Zdravlje

Očekuju vas veći problemi sa zdravljem tokom ove nedelje koja je generalno za vas na svim poljima prilično nepovoljna. Malo dobrih stvari može da se očekuje u periodu u kojem je položaj planeta zaista u velikoj meri protiv vas. Mogući su problemi sa lošom krvnom slikom, sa nedostatkom gvožđa, kao i problemi sa padom imuniteta, opštom slabosti organizma. Podložni ste svim virusima, prehladama, gripu, upalnim procesima. Mogući su i problemi sa srcem, krvnim sudovima, povišenim krvnim pritiskom i sličnim tegobama. Koliko god možete izbegavajte stres, preterano naprezanje i bilo koji oblik forsiranja kako psihičkog tako i mentalnog. Problemi i stresne okolnosti na poslu, kao i naporan rad takođe negativno utiču na vaše zdravlje. Posetite lekara i tokom ove nedelje pratite signale vašeg organizma.

Pročitajte još:

DEVICA

Posao

Imate neke probleme sa povremenom nervozom i ispadima koji su vezani za vašu nesigurnost u poslovnom okruženju. Komunikacijske veštine i sposobnosti su vam čas na odličnom nivou, a čas pravite neke amaterske greške kojih niste ni bili svesni da mogu da vam se dese. Međutim, veće probleme na poslu tokom ove nedelje ne treba da očekujete. Generalno vam okolnosti idu u prilog i imate sreću na neki način, pa sve prolazi prilično povoljno po vas. Ne biste trebali da očekujete nestabilnost ili probleme sve teče prilično glatko. Ako se budete dovoljno potrudili da smanjite i tu nervozu koja vas prati, nećete imati skoro pa ni jedan razlog da budete zabrinuti i moćićete maksimalno da se opustite. Prvi deo ove nedelje vam je povoljan za godišnji odmor ili nekoliko slobodnih dana. Iskoristite šansu koja vam se ukazuje da napravite predah.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuju veoma važne promene tokom ove nedelje. Ukoliko ste slobodni, lako bi moglo da se desi da uđete u novu ljubavnu vezu koja bi mogla da postane prilično slobodna ili da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi, kao i ona vama. Privrženi ste joj i trudite se da joj udovoljite, kao i da vaš odnos gradite na kompromisima, prilagođavanju i ljubavi. Možete da očekujete da će to biti jedan lep početak dugotrajnog ljubavnog odnosa. Ako već imate partnera moguća je prolazna nervoza i manji problemi u komunikaciji ali na kraju dana uživate u zagrljaju i ne mislite mnogo o problemima. Očekuje vas faza u kojoj intezivno možete da razmišljate o deci, pa ako i partner ima iste želje kao i vi, možete da se aktivirate na tom polju.

Zdravlje

Možete da očekujete da će vam zdravlje biti malo promenljivo u narednoj fazi. Ukoliko ste ranije imali probleme vezane za kardiovaskularni sistem oni se sada mogu vratiti ili pogoršati ako niste uspeli da ih stabilizujete u prethodnoj fazi. U tom slučaju bi mogla da vam bude neophodna lekarska pomoć. U najmanju ruku su mogući problemi vezani za visok pritisak. Preporuka je da budete maksimalno oprezni. Nije povoljan period za preterano naprezanje, jaku fizičku aktivnost ili bavljenje sportom. Stres maksimalno izbegavajte jer i on može da vam bude okidač za nove probleme. Ceo grudni koš kao i predeo abdomena su vam osetljivi pa je važno da pazite i na pluća kao i na želudac. Donji deo leđa takođe može da vam bude osetljiv. Sada imate više slabih tačaka pa je važno da generalno budete jako obazrivi.

VAGA

Posao

Možete da očekujete probleme i zastoje ako se bavite bilo kakvim privatnim poslom. Moguće je da će okolnosti u kojima se nalazite biti komplikovanije nego što očekujete i da ćete generalno imati probleme na poslu. Dolazi do odlaganja realizacije važnih stvari i jedino što možete da uradite jeste da pokažete strpljenje i da budete spremni da čekate na razrešenja koja sada ne zavise od vas. Potrudite se da nervozu smanjite i da se bolje organizujete po pitanju onih obaveza koje su još uvek u vašoj nadležnosti. Ako planirate da pokrenete posao ili neki nov projekat, izbegavajte da to uradite tokom ove nedelje i odložite sve za neki drugi period. Moguće je da ćete sada biti i u manjim problemima sa novcem ali već krajem nedelje biste makar to pitanje trebali da razrešite. Potrudite se da ostanete pribrani i staloženi.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete se vratiti bivšoj ljubavi prema kojoj i dalje niste ravnodušni. Moguće je da ćete na neki način početi da maštate o novom početku sa starom osobom. Prvi dani vaše veze i prvi trenuci zaljubljivanja su bili toliko lepi da toga ne možete da se odreknete.

Smatrate da davanjem još jedne šanse možete na neki način da spasite i sebe i voljenu osobu od emotivnih lomova sa drugim ljudima. Sada ste veoma senzualni i zavodljivi pa vas ni jedan bivši svakako neće odbiti. Ako ste već u vezi ili braku sa voljenom osobom na neki način obnavljate ljubav i strast ali može da se desi da pored zvaničnog partnera osoba iz prošlosti ipak pokuša da se vrati u vaš život. Tokom ove nedelje vam prijaju Blizanac, Devica, Jarac, Riba i Škorpija, a Ovan vam baš ne odgovara sada za ljubav.

Zdravlje

Na polju zdravlja ste podložni problemima. Može da se kaže da ste tokom ovog perioda veoma osetljivi i da na svim stranama možete imati neke tegobe. Uglavnom vam se vraćaju stari problemi i bolesti koje ste već imali, ne bi trebalo da bude sasvim novih komplikacija. Najslabije vam je prikazan probavni trakt, varenje vam je loše, usporeno i imaćete probleme zbog metabolizma. Preporuka je da ozbiljno poradite na tome da menjate ishranu, da uvedete više voća, povrća, kuvane hrane, orašastih plodova, ribe i da se posvetite boljem balanisranju vremena obroka. Takođe je važno da unosite dovoljno vode. Stručnjaci preporučuju da dnevni unos tečnosti bude od 1,5l do 2l. Potrudite se da stvarate zdravije navike na svim poljima. Posavetujte se sa lekarom ako imate probleme kojih nikako ne možete da se rešite.

ŠKORPIJA

Posao

Možete da očekujete fazu u kojoj ćete neke poslove raditi iz inata. Moguće je da se u ovom periodu bavite dokazivanjem sebi i da na neki način želite da potvrdite svoje sposobnosti, svoju originalnost kao i svoje ideje. Važno vam je da se istaknete kao neko ko je drugačiji od drugih i ko može sam da drži sve konce u svojim rukama. Buntovni ste na neki način. Ako imate svoj posao to može biti dobra stvar jer imate više energije da mu se posvetite. No, ako radite za nekoga moguće su komplikacije jer autoritete sada baš i ne trpite. Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati manje komplikacije vezane za papirologiju, pa ako nešto po tom pitanju obavljate ili čekate imajte na umu da se stvari neće brzo završiti, da će biti komplikacija i da će vam trebati vremena dok budete rešili sve zakonske regulative.

Ljubav

Potrudite se da prihvatite da na ovom svetu nije sve crno- belo i da postoje mnoge druge nijanse boja koje treba prihvatiti.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje i prolazne tegobe. Tokom ove nedelje vam je najslabija tačka vezana za sistem organa za disanje pa na tom polju možete i da očekujete probleme. Osetljivi sinusi, disajni putevi, zapušen nos, problemi sa kijavicom, kašljanjem, plućima su ono što vas očekuje tokom ove nedelje. Podložni ste prehladi, gripu i virusnim infekcijama pa je važno da poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Cigarete izbegavajte i isključite sasvim iz svog života ako je moguće. Poradite na tome da živite zdravije. Počnite da unosite više vitamina, jedite kvalitetniju hranu, više spavajte. Povećajte unos lekovitih čajeva koji vam prijaju kao i voća. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze i virusa. Ako do problema dođe, svakako je najbolje da se posavetujete sa vašim lekarom.

STRELAC

Posao

Naredna nedelja bi mogla da vam bude veoma važna za polje finansija, na koje ćete maksimalno usmeriti svu svoju energiju. Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspeti da dođete do nekih rešenja koja će za vas biti od velikog značaja na duže staze. Ukoliko očekujete zaostale isplate nekog novca, nasledstvo, odštetu ili bilo koji veći priliv novca možete da se nadate da ćete ga tokom ove faze dobiti i da ćete biti veoma zadovoljni. Period je povoljan i za nova ulaganja u budućnost, u nove poslove i u ostvarenje poslovnih ambocija i želja. Možete da očekujete da ete materijalno sada biti jako dobro potkovani. Budite mudri sa novcem, ostavite nešto sa strane i za crne dane ali se isto tako potrudite i da na adekvatan načim usmerite preostalu sumu. Ulaganje u budućnost i nove transakcije vam se sada mogu i te kako isplatiti.

Ljubav

Zdravlje

Nastavlja se jako povoljan period kada je u pitanju vaše polje zdravlja, pa ne biste trebali da očekujete neke veće smetnje po tom pitanju. Imate u sebi mnogo energije, jaki ste, vitalni i spremni da prebrodite sve prepreke koje vam se mogu naći na putu. Preporuka je da maksimalno usmerite svoju snagu na bavljenje fizičkom aktivnošću, na treninge, sport i trošenje energije koje može da budete veoma konstruktivno. Tokom ove nedelje vaša jedina slaba tačka može da bude osetljivo grlo i vratni predeo pa o tome povedite računa. Moguće su upale grla, pa izbegavajte hladne napitke. Utopljavajte se i čuvajte se prehlade. Izbegavajte i alkohol i cigarete kao i sve ono što može dodatno da vam nadraži grlo. Povedite računa o ukočenosti koja bi mogla da vas prati u vratnom predelu i idite negde na masažu radi opuštanja.

JARAC

Posao

Možete da očekujete nedelju koja vam neće lako početi. Nemate dovoljno motiacije i vaš pozitivan stav o poslu je na neki način ispario. Moguće je da se osećate kao da je pred vama jedan veoma dug i naporan put ka rešavanju svih problema i situacija koje vas opterećuju i da na neki način sumnjate u sebe. Povoljnija poslovna situacija vas očekuje sredinom i krajem nedelje. Tada ćete biti u boljoj materijalnoj situaciji pa ćete samim tim imati i više volje za posao. Možete da očekujete da ćete tada uspeti da ostvarite i neku dodatnu zaradu ili da nađete dodatni posao. Prvim delom nedelje nemojte da donosite važne odluke a izbegavajte i bilo kakve svađe i rasprave kada je u pitanju komunikacija sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da negativne misli zadržite za sebe i da na njima poradite na adekvatan način.

Ljubav

Sa poslovnog plana se negativna atmosfera prenosi i na vaše ljubavno polje. Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti emotivno iscrpljujuća, teška i da stvari neće ići onako kako ste se nadali. Očekuje vas dosta suza, razočarenje i generalno nepovpljna situacija. Ako ste slobodni nije povoljan period za novu vezu. Iako želite nova poznanstva i samoća vam smeta vi zapravo unutar sebe niste dovoljno spremni da krenete dalje sa nekom novom osobom u vašom životu. Kao da ste sami sebe na neki način ograničili i doveli do te situacije. Ukoliko imate partnera, povređeni ste i ljuti, smatrate da nije ispunio vaša očekivanja pa su moguće prepirke ali i tiha patnja sa vaše strane. Povlačite se u sebe i ne pokazujete sve emocije sasvim otvoreno jer ste previše puta do sada bili povređeni. Jedino sa Rakom možete imati solidan odnos.

Zdravlje

Problemi sa zdravljem vas takođe očekuju tokom ovog perioda. Niste u dobroj formi i ne osećate se dobro. Imate jako malo energije i sve vam teško pada. Dolaze dani koje biste najradije prespavali. Preporuka je da date sebi svakako dovoljno vremena da se odmorite i regenerišete ali i da počnete da razlikujete fizički umor od depresije. Ako smatrate da ste skloni depresivnom stanju, posavetujte se sa nekim psihoterapeutom koji vam oko toga može pružiti adekvatnu

pomoć. Nemojte da ućutkujete svoje emocije i nezadovoljstvo već prihvatite sebe onakvi kakvi jeste sa svim svojim manama i vrlinama. Niko nije savršen i niko nema savršen život ali uspešni su oni ljudi koji rade na sebi i koji svoje slabosti drže pod kontrolom, odnosno kanališu na pravi način. Izaćićete iz lošeg perioda uskoro.

 

VODOLIJA

Posao

Vi ste generalno dobro raspoloženi i posvećeni poslu. Imate intuitivna saznanja o tome koji bi trebao da bude neki vaš sledeći korak na ovom planu. Vaše ideje su jako dobre ali tokom ovog perioda može da vam nedostaje dobra organizacija. Moguće je da funkcionišete nekako haotično i nesređeno. Potrebno vam je neko vreme da osmislite svakodnevni sistem koji ćete primenjivati u svom radu. Spontanost je dobra do neke mere ali u nekom trenutku je neophodno da poslu pristupite da ozbiljnije tačke. Period sazrevanja vam dolazi a on nije uvek lako, pogotovo ako ste nepripremljeni. Povedite računa o kolegama jer vam se u radnom okruženju može pojaviti neki tajni neprijatelj, osoba koja vam radi neke stvari iza leđa ili prikuplja informacije protiv vas. Nemojte da dajete olako svoje poverenje i neka vam posao i lični prioriteti budu na prvom mestu.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, sada dosta lakše pokazujete svoja osećanja nego inače. Spremniji ste na kompromise i želite da ostvarite skladan odnos sa nekom osobom. Moguće je da maštate o vezi koja će vam istovremeno pružiti i bezuslovnu ljubav ali i neograničenu slobodu. Potreban vam je partner širokih shvatanja, neko ko će umeti sa vama i ko će prihvatiti vašu potrebu da budete drugačiji od drugih. Moguće je da postoji tajna simpatija ili osoba u koju ste platonski zaljubljeni, ona bi mogla biti starija od vas. Ako ste slobodni, sa voljenom osobom je odnos promenljiv i krajem nedelje su moguće nestabilnosti, vi suštinski sada težite tome da se situacija popravi ali partner nekada ume da vas izbaci iz takta. Potrudite se da vaš odnos bude uvek iskren. Rak i Jarac vam odgovaraju tokom ove nedelje kao emotivni partneri.

Zdravlje

Zdravlje vam neće biti idealno tokom ove nedelje. Prikazano je promenljivo stanje i moguće je da ćete imati probleme sa imunitetom. Stiže vas i umor od napornog životnog tempa u koji ste ušli. Moguće je da imate probleme u funkcionisanju jer ne spavate dovoljno ili vam je san neredovan u intervalima koji vam ne prijaju i tome slično. Preporučuje se minimum od 8 sati sna svakodnevno kako biste bili zdravi imali dovoljno energije. Dugačke popodnevne dremke izbegavajte ali vam kraća siesta od 15-20 minuta može prijati. Nemojte da forsirate svoje telo napornim aktivnostima u periodu u kom ste bez energije. Radite na tome da se regenerišete. Nađite vremena samo za sebe, da pročitate neku dobru knjigu ili odgledate film koji dugo želite. Ugodite sebi i napracite predah kada smatrate da vam je potreban.

RIBE

Posao

Očekuje vas dobra i stabilna nedelja na polju posla. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve komplikacije i stresove. Sve ide veoma lako, rešavate manje probleme bez puno muke i generalno vas sreća prati. Sada vam je jako važno da vidite adekvatne rezultate obavljenog posla i da u tom kontekstu budete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete da ćete nekoga od saradnika udaljiti iz svog okruženja jer ćete u toj osobi prepoznati potencijalnu pretnju. Lako i brzo rešavate čak i takve probleme jer jednostavno umete da se postavite čvrsto i odlučno ali i da prepoznate prave ljude. Važne informacije veoma lako pristižu do vas. Imate mogućnost da budete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Ova nedelja vam protiče mirno i bez većih stresova ili promena. Možete da budete opušteni.

Ljubav

Zdravlje

Kao i na ostalim poljima, tako i kada je u pitanju zdravlje očekuje vas jako povoljna faza. Nema naznaka za bilo kakve probleme ili brige koje bi trebale da vas opterećuju previše. Situacija ide ka tome da se stabilizuje a vi se osećate jako dobo u svojoj koži. Možete smisliti ili naći rešenje za neki manji problem koji vas muči u prethodnim danima. Bićete generalno zadovoljni, stabilni i puni pozitivne energije koju lako prenosite na svoje okruženje. Sada su vam ljudi veoma važni, pa vam prija što više komunikacije, druženja i uživanja sa osobama koje volite. Nemojte da se zatvarate u sebe već se pobrinite da budete što aktivniji na društvenim dešavanjima koja će vam biti i te kako značajna. Važno je da budete spremni da svaki dan u nečemu nađete zadovoljstvo. Postanite svoj idol i izgradite dovoljno visok nivo samopouzdanja u ovom periodu.