Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Ilustracija, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ste se na neki način zatrpali obavezama i da vam je sada potrebna pomoć kako biste sve uspeli da završite na vreme. Obratite se bliskim saradnicima.

LJUBAV: Moguće je da ste zbog razočarenja iz prošlosti izgubili poverenje u osobe suprotnog pola. Na neki način vam je teško da se opustite i da uđete u neko prisnije novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Neophodno je da se posvetite stvaranju zdravijih navika. U narednom periodu su mogući problemi sa zdravljem ako ne budete dovoljno pazili na svoj način života.

BIK

POSAO: Nedostaje vam energija i elan, pa svoj posao obavljate sa sumornim izrazom lica. Teško vam je da pronađete motivaciju. Moguće je da nemate dovoljno snage danas.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o tome šta zaista želite kada je u pitanju ljubav. Imali ste dosta neobičnih dešavanja iz prošlosti i potrebno vam je da se to slegne.

ZDRAVLJE: Danas vam prija samo da odmarate. Nemojte da se naprežete previše u bilo kom smislu i potrudite se da funkcionišete u skladu sa potrebama vašeg organizma.

BLIZANCI

POSAO: Prestanite da krivite druge i preuzmite odgovornost za neke stvari. Tako ćete rešiti neke probleme. Na poslovnom polju je neophodno da sagledate stvari koje imate oko sebe.

LJUBAV: Iako ste više puta bili razočarani i dalje verujete u ljubav. Pred vama su lepa i zanimljiva osoba sa novom osobom. Spremni ste da ponovo otvorite svoje srce.

ZDRAVLJE: Okružite se ljudima pored kojih se možete opustiti. Važno je daiz svoje okoline izbacite bilo kakav uzrok stresa i tenzije koji mogu biti nepovoljni za vaše zdravlje.

RAK

POSAO: Veoma povoljan period za posao je pred vama, a moguće je i da ćete ostvariti poboljšanje zarade. Iako je vikend u toku, vi ostajete posvećeni obavezama.

LJUBAV: Moguće je da vam je teško da se opustite i da imate prilično visoke kriterijume, pa vam to otežava nalaženje novog partnera. Današnji dan nije povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi koji mogu biti povezani sa radom stomaka ali i bešike. Generalno vam je predeo abdomena osetljiv, pa je i grudni koš naglašen kao problematičan.

LAV

POSAO: Posao vam je prioritet i ništa drugo vam nije važno u ovom trenutku. Maksimalno ste posvećeni svojim ambicijama. Potrudite se da budete što bolje organizovani na ovom polju.

LJUBAV: Deluje vam da se vrtite u krug i da uvek imate iste nesuglasice sa svojim partnerom. Ponekad imate potrebu da se udaljite od voljene osobe kako bi se bolje osećali.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa očima. Moguće je da ste podložni tegobama na ovom planu i da će vam biti potrebna savet i pomoć od strane lekara. Pazite na sebe i svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Imate sasvim skladnu situaciju na polju posla. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Vlada sasvim pozitivna atmosfera u vašem radnom kolektivu.

LJUBAV: Veoma ste osetljivi i razdražljivi, pa loše reagujete na sve. Mogući su sukobi sa voljenom osobom jer ste nezadovoljni. Potrudite se da zadržite hladnu glavu bar neko vreme.

ZDRAVLJE: Neophodna vam je veća fizička aktivnost! Moguće je da se ne osećate dobro zato što ste u proteklom periodu postali pasivni i kondicija vam je opala. Potrudite se da to promenite.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste sami sebi napravili najbolji marketing i reklamu i da sebe uvek prezentujete u dobrom svetlu. Jako vam je važno da izgradite dobar imidž u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Nemojte previše da čekate da vam se ukaže nova prilika za ljubav, nego preuzmite inicijativu! Osoba koja vam se dopada nije svesna emocija koje gajite prema njoj.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa upaljenim zubom ili desnima. Preporučuje vam se odlazak kod stomatologa. Naglašeni su i problemi koji se tiču nešto većeg unosa šećera.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da imate malo manje probleme na polju finansija ali ćete ipak na kraju uspeti da ih prevaziđete. Vi ste veoma sposobni i posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Partner je radoznao i želi da vas upozna što bolje, dok vama trenutno nije stalo do toga da neke stvari otkrivate. Moguće je da ćete imati manje zahlađenje ili zastoj u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Osećate da je u vama dosta nabijene tenzije i negativne energije koje se treba na neki način osloboditi. Prijaće vam bavljenje sportom i rekreacijom.

STRELAC

POSAO: Moguće je da neke stvari ne vidite iz sasvim realnog ugla, pa vam to predstavlja manji problem. Jako je važno da se potrudite da budete više okrenuti svojim obavezama.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja je rođena u znaku Lava, a zajedno sa njom možete da ostvarite veoma lepu i romantičnu atmosferu. Nova veza je na pomolu.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dobar dan kada je u pitanju zdravlje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Potrudite se da održite dobro stanje stvaranjem zdravih navika.

JARAC

POSAO: Vredno radite i ostvarujete dobre rezultate na polju posla. Obezbedili ste sebi stabilnost na ovom polju. Možete da očekujete da će tokom današnjeg dana vladati stabilno stanje.

LJUBAV: Izbegavate da se suočite sa problemima koje imate već neko vreme. Možda biste ipak trebali da pričate sa voljenom osobom. Nemojte da gurate probleme pod tepih.

ZDRAVLJE: Sve bolje na ovom planu. Možete da očekujete oporavak nakon neke manje intervencije. Generalno se sada lakše regenerišete i osećate se mnogo jače nego pre.

VODOLIJA

POSAO: Početak novih poslovnih pregovora je pred vama, pa je ova faza veoma povoljna za pripremu. Možete da očekujete da ćete imati neke početne komplikacije.

LJUBAV: Moguće je da u vašoj bračnoj atmosferi vlada velika tenzija i da se više ne osećate dobro pored svog partnera kog ste nekada mnogo voleli. Razmišljate o razvodu.

ZDRAVLJE: Moguće infekcija grla su naglašene kod vas. Izbegavajte hladne i gazirane napitke. Generalno se lako može desiti sada neki virusni ili zapaljenski proces u vašem telu.

RIBE

POSAO: Dolaze vam manji troškovi, pa je važno da se na ovom polju jako dobro organizujete. Potrudite se da budete odgovorni po pitanju troškova na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da će vas voljena osoba prijatno iznenaditi nekim lepim gestom koji vam je priredila. Generalno se osećate dobro kada ste zajedno i nemate potrebu za bilo kakvim promenama.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit. Potrebni su vam novi izvori energije. Unos proteina vam pogotovo prija. Nemojte da se izlažete rigoroznim dijetama, neka ishrana bude dobro izbalansirana.