BEŽITE OD NJEGA NA VREME! Muškarac u ovom znaku nikada neće ZABORAVITI BIVŠU!

Pročitajte obavezno.

Muškarac, svadja
Muškarac, Foto: Profimedia.rs

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka teško mogu da prebole staru ljubav i uzdignute glave nastave dalje. Nisu skloni planiraju i gledanju u budućnost, već konstantno dozvoljavaju da ih se prošlost vraća, zbog čega im treba mnogo godina da se upuste u novu ljubavnu priču.

HOROSKOP ZA 31. JUL DANAS ĆETE OSTVARITI SVE PLANOVE, ako odete...

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se “oslobode” senke bivše veze. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da zauvek budu sa tom osobom. Žude za sigurnošću, pa im je teško da raskinu, a rastanke takođe teško primaju. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih da idealizuju svoju prvu ljubav.

PRIVUCITE NOVAC: Jednu figuru treba da držite u kući, ostavite je u severnom delu i uslediće promene! Za ovo sigurno niste znali!

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život sa njom. Nakon raskida, teško prihvataju činjenicu da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi, mnogo opreznije se upuštaju u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom partnerkom.

VATROGASAC SPASAO PSA KOJI JE BIO NA KROVU: Način na koji mu se ljubimac zahvalio će vas raznežiti!

Strelac

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže za sebe i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (premda je sa njom imao iste probleme kao i sa vama).

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Bezite od njega
  01/08/2018 - 01:28
  Skorpija i nijedan drugi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi