Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

Godina nam je na izmaku, ali nama ne manjka dobrih prilika ni u ljubavi ni na poslu - poručuje horoskop za novembar.

OVAN

PROČITAJTE JOŠ:

ZDRAVLJE: Iako Mars u Ribama zna da donese problem sa nervnim sistemom, Ovnovi ipak moraju da pripaze na krvni pritisak, oči i kičmu. Merkur koje je retrogredan u Strelcu u devetom polju predstavlja da morate da se vratite ispitivanju donjeg dela kičme, kukova.

BIK

LJUBAV: Tokom novembra treba obratiti pažnju na ljubavini život. Zapravo žene mogu biti zanesene muškarcima koji rade poslove vezane za policiju, vojsku, detektive, uniformisani. To su obično muškarci koji nisu često kod kuće i žive neki svoj život. Ako ste u braku onda morate da obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, koji nije prijatan za priču. Možda će više spominjati u ovom trenutku svoj posao, zdravlje kao opterećenje. Bolji period za brak je u trećoj nedelji meseca a savetuje se i put u inostranstvo kao kraći odmor. Najbolje bi bilo biti u vezi sa nekim ko ima smisla za humor, voli izlaske, druženje više kućevan tip. Jer će te tu naći svoj unutrašnji mir i sreću. Slobodni Bikovi očekuju poziv iz inostranstva ili predlog da se upuste u vezu sa osobom koja je daleko od mesta stanovanja.

ZDRAVLJE: Prva nedelja daje otežanje. Možete imati hronično oboljenje kičme. Posećivati fiziotarapeuta.

BLIZANCI

POSAO: Neki Blizanci su pokrenuli svoj sopstveni biznis ali je stao, zbog nedostatka mušterija ili motivacije. Od 10. novembra kada Merkur konačno kreće napred i vama daje snagu da se okrenete optimizmu i ponovnom okretanju svojih ideja i kreativnosti. Nebi bilo loše da se bavite poslovima koji traže dodatno kretanje, edukaciju, informativni sistem. Ukoliko imate svoju radnju, možete biti uspešni i više produktivni ukoliko zaposlite mlade u svom timu. Budite pažljivi pri trošenju novca, vodite evidenciju kako nebiste veću količinu novca potrošili uzalud. Druga nedelja je dobra za putovanja, a uvećanje novca očekujte vrlo brzo već od druge polovine meseca. Koristite uvek vaš šarm, elokventnost, dobra dar za procenu saradnika preko puta vas.

LJUBAV: Emotivno ste na raskrsnici. Ako ste raskinuli tajnu ljubavnu vezu ne treba previše patiti jer ta ljubav ionako nije bila iskrena kada se pogleda u ovom trenutku. Samo ste imali zavlačenje i idealizaciju. Mada ulaskom Venere u peto polje opet ćete imati taj osećaj i potrebu da imate nešto trajno, ali ovog puta ta ljubav će biti realnija i prihvatljivija za vaš um. Slobodni Blizanci imaju susret u drugoj polovini meseca sa osobom koja je pre svega obrazovana, sportski tip, neko ko vodi važan posao, ugledan, dobrog fizičkog izgleda, ne preterano estetski ali neko ima posebnu harizmu. Ovo je prilika koju treba da iskoristite i prepustite se ljubavi i strasti. Dobri dani za ljubav i susret su utorak i petak a datumi - 17, 26, 29 novembar.

ZDRAVLJE: Može postojati problem sa bešikom ili debelim crevom. Ne bi bilo loše da se
izbegava hladno vreme i preterani izlasci noću. Osetljivi ste u ovom periodu i zaista treba da se
pripazite.

Pročitajte još:

RAK

LJUBAV: Ako ste u vezi sa osobom marsijanskog tipa Škorpija ili Ovan, onda stvarno morate da povedete računa o samom pristupu partnera, jer možete biti razdražljivi, osetljiv na svaku reč. Ako je rođen u znaku Škorpija morao bi da povede računa u saobraćaju ili možda ima kvar nekog kućnog aparata. Ako ste u vezi sa Strelcem ili Jarcem mogli biste imati dobar period čak i neki poklon kao mali znak pažnje. Rakovi koji su u braku moraju da obrate više pažnje na dodelu emocija partneru koji će svakako ceniti i uvažavati napor. Ovaj mesec se savetuje da ga iskoristite kroz mnoge društvene, socijalne zabave.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste na nekoj stalnoj terapiji, savetuje se više vitamina, prirodnih sokova. Oči osetljive, posebno ako imate oscilacije u krvnom pritisku.

LAV

LJUBAV: Dobar period za nova poznanstva, nova druženja i svakako novu ljubavnu vezu. Venera planeta ljubavi daće preteran hedonizam kroz hranu, piće, noćne izlaske. Mladi Lav se najbolje oseća u velikom društvu gde ima dosta prilike za udvaranje. Osoba koja bi bila povoljna, jeste energični emotivac, koga Lav sreće na kratkom turističkom putavanju. Ukoliko imate simpatiju na radnom mestu ili previše vremena provodite u kancelariji, moraćete da se brzo izvučete iz takvog načina života jer partner koji vas gleda, posmatra nije ljubitelj preterano zaposlenih osoba. On voli zabavu, putovanje, pozorišta i kućne žurke. Sredina meseca pa sve do kraja novembra možete imati mirniji ljubavni život.

ZDRAVLJE: Morate jako povesti računa posebno kako idu hladni dani. Lav je znak Sunca, toplote, vreline, opuštenosti što ovaj period nije. Stoga čuvajte grlo, stomak posebno jer on prvi strada kad je prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Verovatno odvajanje od partnera zbog nerazumevanja ili nerešene prošlosti. Niste više spremi da se mučite i da trpite one ličnosti od kojih realno nemate zadovoljstvo. Potrebna vam je ljubav i to iskrena. Nemate nekih prilika koje mogu da vas oduševe. Veoma ste teški i probirljivi. Imate čišćenje uma koje vam pomaže da shvatite svoje želje. To je dobro za sve slobodne Device, jer neće u budućnosti stvarati idealizaciju partnera ili stalno tražiti “princa na belom konju”. Ulaskom Venerom u znak Vaga daće šansu za ljubav. Ovo je ljubav koja dobija na vremenu razvija se postepeno i tako postaje sve jača.

ZDRAVLJE: Merkur retrogradan daće problem vena.

VAGA

LJUBAV: Vage u braku prva tri dana mogu imati teža sa partnerom. Nećete znati kako da iskažete pokažete ličnu emociju partneru. Zbog opozicije sa Uranom i retro Venerom bićete “nedostupni”. To ne znači da vi ne volite ili ste nezainteresovani, već želite svoj mir, slobodu misli, duha reči. Iako će vaš partner biti pomalo iznenađen, blago “šokiran” takvim ponašnjem pokušajte da mu objasnite da je to takvo stanje duha koje traži pročišćenje. Naravno da vas on može opteretiti svojim finansijskim stanjem i podići vam nivo neraspoloženja, ali to su aspekti koji prolaze I ako ih ne prihvatimo i prepoznamo mogu nam dati i dalje neprijatnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Težak sam početak meseca. Od toga zavisi tok poslovanja i ambicije do kraja novembra. Iako je Sunce muški princip ipak ima uticaj na žene, posebno za one koje u svom natalnom horoskopu poseduju neharmonične aspekte, kvadrate, opozicije sa težim planetama poput Saturna, Urana, Neptuna i Plutona. One Škorpije koje su imale pravni problem na poslu moraju da istrpe period pomračenja Sunca i retro Merkura kako bi nastavile da rade i dalje. Ukoliko ste vezani za privatni posao, saradnike, morate obratiti pažnju na radnike da ne bi došlo do krađe ili loše orgranizacije posla. Novac i stabilniji priliv finansija od 13 novembra, najbolje pred sam kraj meseca.

LJUBAV: Slobodne Škorpije, imaju u sebi snažan osećaj sigurnosti u svoje emocije, da su vredne da ih pokažu ili poklone osobi preko puta sebe. Realni aspekti za takvo poznanstvo posle petog novembra. Oni koji su imali vezu i raskinuli mogu imati problem sa istim partnerom, koji će nastojati da vezu vrati na staro. Možete osetiti izvesne pritiske, pozive telefonom koji nisu prijatni. U nastavku meseca se savetuje da imate bolju komunikaciju ili da više vremena provedete van kuće. Ukoliko je partner dosta stariji od vas, onda morate obratiti pažnju na njegovo zdravlje posebno jer je Merkur retrogradan i daje problem zdravlja.

ZDRAVLJE: Škorpije moraju da povedu računa o bubrezima, bešika osetljiva, moguć odlazak u bolnicu. Merkur daće povratak bolesti, recidive, gde ćete svakako morati da se okrenete proveri zdravstvenog stanja.

STRELAC

POSAO: Ovo je mesec kada se treba maksimalno angažovati. Imate aspekat retro Venere koja se nalazi u Vagi, kući prijateljstva, primljene ljubavi, omogućiće da se bavite poslovima koji će vam doneti prosperitet. Ako zarađujete kroz državnu instituciju morate biti spremini na velike promene. Verovatno će se desiti grandiozna reogranizacija što bi bilo dobro za vaš rad i samu funkciju na radnom mestu. Iako osećate pritisak, imate psihološku napetost, spremni ste na svaku ozbiljnu promenu koja će vam doneti još više slobode i mogućnosti da napredujete. Ovo je ozbiljno vreme za sve Strelčeve koji misle da napreduju i ostvare svoj san. Treba da koriste svoj unutrašnji glas. Saradnja sa Rakom plodonosna. Bik može da pomogne finansijski. Lav je idealan za putavanje. Novac vam stiže brže nego što ste mislili.

LJUBAV: Uvek osmeh na licu, optimizam želja za dobar provod. Jednostano sunce sija. Planeta ljubavi Venera u vašem jedanaestom polju mora da donese dobrobit. Ipak retro Merkur koji je u 1.polju daće tešku komunikaciju i razumevanje s vremena na vreme. Strelac zna da prasne, podvikne ali nije zlonameran. Pokušajte bar da balansirate u vašem odnosu prvih nedelju dana, dok ne prođu teži aspekti, pa ćete lakše pokrenuti točak ljubavi pod lakšim uticajima planeta.

ZDRAVLJE: Možete imati problem hronične prirode. Ulaskom vladar Jupitera morate obratiti
pažnju na kukove, pluća i krvnog pritiska.

Pročitajte još:

JARAC

LJUBAV: Sa retrogradnom Venerom u 10. polju, nije lako imati vezu, ukoliko ste slobodni Jarac. Privlače vas muškarci, žene u braku, dugogodišnjim vezama, koji su uspešni, moćni. Verovatno da ćete imati virtuelnu ljubav. Takva iluzija ne traje dugo i nemoguće je ostvariti u realnu vezu, bar u vašem slučaju jer Jarac uvek ima prohteve ili neke zamerke. Ukoliko budete u društvu nekog zemljenog znaka kao što su Bik, Devica i muški Jarac, onda vam se pruža prilika da ostvarite nešto realno i lepo. Ukoliko se vezujete za vazdušne znakove poput Vodolije, Blizanci, Vaga, imaćete dobar provod ali ne toliko emocije i ljubavi. Osoba iz znaka Ribe ili Rak će vam pomoći da pronađete svoju iskrenu dušu i pravu emociju u sebi. Preporučljivo je da idete na putovanje.

ZDRAVLJE: Nije lako biti Jarac pod teškim nebeskim kvadratima. To su aspekti koji ukazuju na otežanja, tegobe, probleme. Tokom novembra ćete imati više mogućnosti za oporavak ili neko novo pročišćenje kroz mentalno oslobođenje ili telesno, kroz fitnes, yogu ili neku drugu veštinu alternativnih ponuda.

VODOLIJA

LJUBAV: Osećaj samoće ili usamljenosti biće potisnut posebno kada se prirodni vladar kuće ljubavi i zaljubljenosti Merkur krene retrogradno. Verovatno će biti neko sa posla ili vašeg bližeg okruženja. Birajte partnera koji će da vas najsmejati i unese u vaš život dodatni optimizam. Potrebno vam je da se okrenete lakšim vezama, druženjima. Dosta ste bili vezani za nekog ko vam nije doneo sreću i raspoloženje. Dobra prilika za vezu je Strelac, Blizanac ili Rak. Moguće su tajne ljubavi, udvaranja onima koji rade u velikim državnim institucijama a vezane su za uniformu.

ZDRAVLJE: Čuvajte srce, stomak, koji je u ove hladne dane za većinu znakova osetiljiv. Način ishrane menjati jer Uranova energija iritira energiju Meseca (stomak).

RIBE

LJUBAV: Vaša ljubav je na vašem radnom mestu. Negde ste svesni toga ali kao i svaka Riba se povlačite i imate nevericu i sumnju. Vreme je da se oslobodite i iskoristite Jupitera u Strelcu i retro Veneru koja će dati zaista uzbudljivog i dinamičnog parnera. Osoba može biti Strelac, Bik, Vaga. Strelac vas vodi napolje, u društvo u svet. Bik vam je kućni tip sa kojim pijete jutarnju kafu i ne razmišljate o telesnoj težini, Vaga vam je zanimljiva jer vas pokreće kroz unutrašnji rad dok vas Škorpijon budi kroz “niske strasti”. Muškarac Ribe traba više vremena da posvetite sebi, svom fizičkom telu, zdravlju. Jako je važno da brinete o svom telu jer vaša partnerka voli zgodnog, lepog, doteranog muškarca pored sebe.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se odvojite od težih fizičkih poslova. Ako ste kancelariski tip, onda problem srca, vena i kolena.

Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija