Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Shvatićete da je izuzetno teško da rešite neka goruća poslovna pitanja i da ćete možda morati da promenite planove i prilagodite se trenutnim okolnostima. I pored takvog stanja, drugi deo dana može biti izuzetno uspešan, ali samo uz vaš veliki trud i angažovanost.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, na pomolu je romansa sa osobom koju ćete sresti na putu. Da se ne bi nešto poremetilo u samim odnosima, bilo bi poželjno da tu vezu držite u tajnosti, sve dok se neke stvari ne iskristališu. Budite oprezni da vam se neko sa strane ne umeša i pokvari skladan odnos.

ZDRAVLJE: Obratite strogo pažnju na zdravlje, a posebno prekontrolišite rad bubrega.Unosite dovoljnu količinu tečnosti, ali ne u vidu gaziranih napitaka i alkohola, jer vam to sada zaista nije neohodno.

BIK

POSAO: U prvoj polovini dana ništa neće funkcionisati u skladu sa vašim željama. Prihvatite tempo događaja i okolnosti, te pokušajte da se prilagodite, jer na mišiće nećete uspeti ništa da postignete. Kraj dana vam može doneti vanrednu poslovnu priliku i dobar finansijski momenat.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, postoji mogućnost nastanka tajne veze, što vam može doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Povedite računa da ne dovedete sebe u zaista nepovoljan položaj. Takođe može doći do turbulentnih i razornih dešavanja na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Ako ste započeli rigoroznu dijetu ili želite sebi da nametnete drugačiji režim ishrane – sada je pravi trenutak za to. Iskušenjima u vidu slatkih i slanih zalogaja, je teško odoleti, pa će vam biti potrebno mnogo truda i posvećenosti.

BLIZANCI

POSAO: Slobodno računajte da je pred vama jedan naporan dan, jer vas čekaju problematične saradnje, loš odnos sa šefovima i nemogućnost da pokrenete one stvari koje ste planirali.

LJUBAV: Po nekom nepisanom pravilu, trebali bi ste biti otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu. Prihvatite poziv na izlazak i druženje, a i sami inicirajte neka lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Očekujte probleme sa urogenitalnim traktom. Povedite računa o svom imunitetu. Najviše bi vam odgovarala domaća hrana, ali ćete teško uspeti da ugodite sebe, bar tokom ovog dana.

RAK

POSAO: Morate naučiti da prihvatite promene ukoliko želite da iz ovog dana isplivate zadovoljni. Do kraja dana dobijate šansu da pokrenete nove poslove i ostvarite jak finansijski momenat.

LJUBAV: Na emotivnom planu očekujte brzo smenjivanje događaja. Napravićete presek, ali neke postojeće odnose podići ćete na viši nivo. Ne brzajte sa odlukama i pokušajte da se prilagodite partneru.

ZDRAVLJE: Zbog obaveza i nedostatka vremena uglavnom ćete se truditi da u prolazu pojedete nešto s nogu. Nećete mnogo birati, samo da zadovoljite trenutnu glad. Ono što vam se preporučuje jste da se pozdravite sa alkoholom i duvanom.

LAV

POSAO: Prvi deo dana je veoma nestabilan i u poslovnom i finansijskom segmentu. Morate dobro pratiti šta se dešava kako ne bi ste pogrešili u presudnom trenutku. Ono što želite da realizujete ostvariće se do kraja dana, tada vam stiže prilika koju ne smete propustiti.

LJUBAV: Možda ćete morati da donesete tešku emotivnu odluku – sadašnji partner ili neko iz prološlosti za kim još uvek čeznete. Imate osećaj da ne možete ni na koji način da popravite stvari, te da se morate prilagoditi okolnostima koje nisu lagane.

ZDRAVLJE: Uvek je bolje sprečiti nego lečiti. Stoga se potrudite da održite dobru kondiciju i zdravlje. Aktivirajte se, ma to bila i samo polučasovna šetnja. Ukoliko imate i manje tegobe, potražite savet lekara.

DEVICA

POSAO: Dosta poslovnih obaveza očekuje Device tokom dana. Bićete posvećeni onome od čega se živi i borbi za materijalnu stabilnost. Osećaj da u nekim stvarima tapkate u mestu nestaće do kraja dana.

LJUBAV: Rastrzani ste na emotivnom planu, a nove prilike stižu možda već do kraja istog. Ne donosite ishitrene, nagle odluke. Sve će nekako početi da dolazi na svoje mesto i dan završavate u izuzetno dobrom raspoloženju. Shvatićete i sami da je neke stvari i neke ljude vredelo čekati.

ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu – sada je prava prilika za to. To vam je neophodno, jer imate učestale tegobe sa varenjem, a i naslagali ste neke kilograme. A... slabi ste na slatkiše.

VAGA

POSAO: Imaćete osećaj da se sve odvija u nekom usporenom tempu i da je potrebno mnogo više uloženog napora da bi ste rešavali situacije u kojima ćete se naći. Prva polovina dana donosi neizvesnost u materijalnom segmentu i borbu da se stabilizujete.

LJUBAV: U emotivnom delu očekuje vas da neke priče konačno rešite – ili ostajete zajedno zauvek ili idete svako na svoju stranu.

ZDRAVLJE: Dugotrajno sedenje na poslu i kod kuće pred Tv-om loše deluju na vašu kičmu, nervni sistem i vene. Aktivirajte se ! Uostalom i vreme vam ide naruku i nemate više nijedno opravdanje za apstinenciju od fizičkih aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: U ovaj dan ulazite pod dosta nepovoljnim okolnostima, pa računajte na veliku borbu za poslovnu i materijalnu stabilnost. Naročito će prvi deo dana doneti komplikacije i težinu u poslovnom segmentu.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, obratite pažnju da ne dođe do fatalne privlačnosti sa kolegom, poznanikom ili prijateljem , jer vas to može dovesti u nepoželjne situacije iz kojih bi ste se teško izvukli.

ZDRAVLJE: Očekujte tegobe sa urogenitalnim sistemom, krvnim sudovima, kičmom i nogama. Prekontrolišite krvni pritisak, jer to dugo niste radili. Svaka oscilacija ukazuje da se morate ozbiljno pozabaviti sa tim problemom.

STRELAC

POSAO: Sve vezano za posao i finansijsku stranu života se zahuktava, ali će biti teško da postignete zadovoljstvo i stabilnost. Druga polovina dana doneće vam više šansi i donekle olakšane situacije. Promene u poslovima ili u načinu poslovanja privatnicima, svakako slede.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, posvetite se partneru. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste zapostavili jedno drugo. Posvetite se jedno drugom, osetite ponovo zadovoljstvo u prisustvu partnera.

ZDRAVLJE: Donekle vam je oslabljen imunitet. Želite da ugodite sebi, ali i drugima. Konzumirate i slatke i slane zalogaje. Metabolizam vam je sporiji, pa će se kilogrami prosto lepiti za vas. Morate preko noći promeniti navike.

JARAC

POSAO: Shvatićete da ne možete da nastavite dalje i napredujete ako prvo ne završite obaveze koje vučete iz prethodnog dana. Užurbanost u prvom delu dana vrlo brzo će zameniti stabilnija dešavanja i prilike koje kao da se otvaraju same od sebe.

LJUBAV: Blizanci koji su u ozbiljnoj vezi, moraju da znaju da će im ovaj dan proći u trzavicama, nerazumevanju, netoleranciji. Oboje ćete pokušavati da prevaziđete probleme, međutim, jedno od vas rje manje zainteresovano za rešavanje situacije. Ponos i inat ostavite po strani, jer kake se kaže – dogovor kuću gradi!

ZDRAVLJE: Nemojte biti neodgovorni prema sebi, naročito kada je zdravlje u pitanju. Moguć je pad imuniteta. Aktuelan je problem sa bubrezima i kostima. Teško vam je da se pridržavate zdravog režima ishrane ili dijete.

VODOLIJA

POSAO: Vaša energija biće prigušena i verovatno ćete biti povučeni, usmereni samo na ono što je vama bitno i spremni da napravite kompromise da bi ste ostvarili ono što želite.

LJUBAV: Postoje velike predispozicije za tajne odnose ili paralelne priče i kod slobodnih i kod onih koji su u emotivnim vezama. Budite oprezni, da ne bi ste bili otkriveni.

ZDRAVLJE: Zahvaljujući društvenim okupljanjima, kao i pozivima za poslovni ručak ili večeru, teško održavate svoj režim ishrane. Ipak, niko nema jaču volju od vas i kada donesete odluku, lako se pridržavate iste.

RIBE

POSAO: Primetićete i sami da je trud koji ulažete u svoje poslovne obaveze dosta veliki, ali da teško dolazite do onoga što želite. Privatni poslovi su nestabilni. Generalno , kraj dana je najvažniji za dogovore i jače poslovne saradnje.

LJUBAV: Ukoliko niste opterećeni prošlošću, a slobodni ste, ono što je naglašeno kod vas, su mogućnosti za neobavezne veze i neopterećujuće priče. Još niste spremni da se vežete, zato je najbolje da ne započinjete ništa. Ako ste u vezi, sada je prilika da izgladite međusobne nesuglasice koje su se nagomilale prethodnih dana.

ZDRAVLJE: Pokažite svoj čvrst karakter. Obećajte sebi već danas da ćete promeniti svoj način života i potrudite se da se uvek osećate dobro. Dodatno okrepite svoj organizam snom, kao i rekreacijom.

 

Komentari (1)

Zaljubljen

08.05.2017 14:22

Za lavice je uvek dobro da razmisle. Impulsivne su i često donose prebrze zaključke i odluke. Možda je prošla ljubav bila bolja? Možda i on pati zbog vas i samo čeka neki znak? Probajte. Ne košta ništa, a prava ljubav nema cenu. ;)