Horoskopski znak - lav
Profimedia.rs
Horoskopski znak - lav

Profimedia.rs

Horoskopski znak - lav, Foto: Profimedia.rs

Uvek idu na sve ili ništa pa život s njima nije lagan ni jednostavan. Ako im voljeni dokaže da zaslužuje njihovo poverenje, u Lavu će imati partnera i ljubavnika kakvog samo mogu da požele, piše tportal.hr.

Muškarac Lav

Muškarac rođen u ovom znaku istinski je lovac, čijem je šarmu i upornosti teško odoleti. Ženu koju želi da osvoji obasipa pažnjom i komplimentima, a rado pribegava i velikim romantičnim gestovima. Željan je akcije i uzbuđenja pa u mladosti ima mnogo ljubavnih veza. U zrelijoj dobi oseća veću potrebu za vezivanjem i zasnivanjem porodice. Privlače ga snažne i uzbudljive žene, koje će mu biti ravnopravne partnerke.

Strastven je i može mnogo da ponudi u krevetu, a uz pravu partnerku napušta sebičnu naviku da gleda samo svoje interese. Prema ženi koju voli velikodušan je i pažljiv, a zauzvrat očekuje slobodu i mnogo tolerancije. Ne preporučuje se nesigurnim, teskobnim ženama, budući da su i Lavovi koji su u braku skloni flertu.

Žena Lav

Rođena zavodnica, Lavica rado iskušava svoj šarm na muškarcima, čak i ako ne planira ništa da ima sa njima. Ne preporučuje se posesivnim i ljubomornim muškarcima, koji ne mogu da razumeju njenu potrebu da se svakome svidi.

Budući da je željna divljenja, osvojiće je muškarac koji joj poklanja mnogo pažnje i uz kojeg se oseća posebnom. Kad se zaljubi, postaje zahtevna i posesivna. Neretko ima dvostruke kriterijume: njoj je sve dozvoljeno, ali njen partner ne sme ni da pogleda drugu ženu.

Osetljiva je na njegovu ljubavnu prošlost i smatra sve njegove bivše neprijateljicama. Pravi je vulkan strasti pa u krevetu pruža neizmeran užitak uz mrvicu agresije. Za muškarca kog voli spremna je napraviti sve, a zauzvrat očekuje potpunu predanost i neprestano iskazivanje pažnje.

Idealni partneri: Ovan, Strelac, Blizanci, Vaga

Opasne veze: Škorpija, Bik, Jarac

Komentari (1)

Anja

25.08.2018 14:19

Ja sam lav [ica] i prilično je tačno. Volim jednog škirpiona uzalud, nikako se ne slažemo i verovatno nećemo ikad.