Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar
Shutterstock, ilustracija
Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Konačno izlazite iz jedne loše faze i jako vam malo fali da biste došli do velikog poslovnog uspeha. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi ostvarili ciljeve.

LJUBAV: Moguće je novo ljubavno poznanstvo koje će vas motivisati i pokrenuti! Očekuje vas susret sa osobom koju ćete iskreno zavoleti. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati i današnji dan vam generalno nije preterano povoljan kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je faza u kojoj su mogući novi problemi.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je jako dobar dan tokom kog će faktor sreće biti na vašoj strani! Ostvarićete ono što ste želeli i bićete zadovoljni.

LJUBAV: U braku možete da očekujete odličnu situaciju. Ako ste slobodni, moguća je ljubav sa osobom iz inostranstva. Pred vama je generalno veoma zanimljiv dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu jerbiste u narednom periodu mogli da budete skloni gojaznosti. Potrudite se da na ovom polju ne preterujete sa bilo čim jer će vam to doneti smetnje.

BLIZANCI

POSAO: Vama je današnji dan dosta teško postavljen, a pogotovo nije povoljan za sklapanje novog posla. Potrudite se da se sada pozabavite samo onim rutinskim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera niste zadovoljni komunikacijom sa njim i loše se osećate jer imate utisak da se emocije polako gase. Pred vama je faza u kojoj će doći do raskida.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas nešto teži dan koji za polje zdravlja nije baš sjajan. Pred vama je period u kojem ćete imati manje smetnje.

RAK

POSAO: Skloni ste preterivanju kada su u pitanju vaša očekivanja ali generalno ne biste trebali da imate konkretne probleme na polju posla. Okolnosti vam idu u prilog i zadovoljni ste.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera i zadovoljni ste ljubavnom situacijom koju imate. Pred vama je period u kojem ćete donositi nove, važne, zajedničke odluke.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično i nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate sasvim dobro stanje a fizička aktivnost i sport vam dodatno doprinose.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Sreća vas prati kuda god da krenete, pa možete da očekujete veoma pozitivnu poslovnu situaciju. Ako postoje neki problemi koji vas muče od ranije, uspećete da ih rešite.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i uživate u svakom trenutku koji provodite sa svojim partnerom. Spremni ste za lepa dešavanja i za nove momente na ljubavnom polju. Romantika je u punom sjaju.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna malaksalost ujutru ali kako dan bude odmicao osećaćete se sve bolje. Generalno vam današnji dan nosi neke manje i prolazne smetnje na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana, atmosfera vam jednostavno sada nije ni malo naklonjena. Uradite one osnovne obaveze i ostatak vremena provedite negde drugde.

LJUBAV: Imate viziju toga sa kim biste želeli da budete ali na tom planu jednostavno sada nema nikakvog pokretanja. Pasivna faza na ljubavnom planu vam unosi osećaj melanholije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi, posavetujte se sa lekarom. Pred vama je nešto teža faza u kojoj su naglašene komplikacije vezane za već postojeće tegobe. Pazite na sebe.

VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma opušten dan u kom nećete imati mnogo obaveza. Pred vama je jako povoljna situacija za odmor. Iskoristite ovaj period kako biste se posvetili dragim ljudima.

LJUBAV: Prijateljski postupate prema voljenoj osobi i dajete joj do znanja da ste joj oprostili neke sitne greške koje je pravila. Spremni ste da nastavite dalje, kao par, zajedno u svemu.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas. Imate puno energije u sebi i prija vam da budete maksimalno aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Pripremate se za neki važan projekat koji vas očekuje u narednim danima. Još malo pa gotovo! Zadovoljni ste jer se nalazite u okolnostima koje su jako dobre za vaš posao.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaje malo samopouzdanja i inicijative kako biste konačno napravili prvi korak prema jednoj osobi. Potridićete se da probijete svoje barijere.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imuni sistem. Povećajte unos vitamina, odmarajte više i potrudite se da ugađate sebi i svojim potrebama. U narednom periodu su mogući manji problemi sa zdravljem.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan za posao. Nećete imati nikakve probleme i trzavice i bićete zadovoljni ishodom. Generalno vam sada baš sve ide od ruke na ovom polju.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim stanjem. Pred vama je jako dobar period tokom kojeg ćete uživati sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ostvarićete neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Imate mnogo energije u sebi i kada ste aktivni tada se najbolje osećate. Možete da očekujete da ćete biti dobrog zdravlja.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete značajno finansijsko poboljšanje koje će vam u velikoj meri popraviti raspoloženje. Pred vama je povoljan dan za ovo polje, sve će biti kako treba.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koju ste nedavno upoznali i pokušavate da saznate da li je slobodna ili nije. Pred vama je težak zadatak jer nemate mnogo zajedničkih poznanika.

ZDRAVLJE: Imate puno unutrašnje snage i energije. Dobro se osećate sami sa sobom i zdravlje vam je stabilno. Ne biste trebali da očekujete veće probleme tokom ovog dana.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan za poslovno polje. Nećete imati nikakve probleme ili komplikacije tako da ćete se bez većih trzavica, na miru, posvetiti poslu.

LJUBAV: Očekuje vas jako lep dan za neko novo poznanstvo i početak veze koja može biti pozitivna za vas... Pred vama je povoljna faza za ljubav, iskrena osećanja vladaju kod vas.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete odlično zdravstveno stanje. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete se dobro osećati u svojoj koži. Ne bi trebalo da bude novih problema.

RIBE

POSAO: Lako rešavate sve poslovne obaveze i ni sa čim niste previše opterećeni. Možete da očekujete dobar dan. Generalno vas ne očekuje bilo kakav poslovni problem.

LJUBAV: Osećate se sigurno i ušuškano pored voljene osobe. Lepo vam je kada ste zajedno i uživate u svakom trenutku. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv flert danas.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dobar dan bez problema. Ne biste trebali da očekujete veće poteškoće na polju zdravlja. Moguća je prolazna kijavica ili manja prehlada ali ništa preterano značajno.