Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam pokaže svoja osećanja ali vi ste postali prilično hladni prema njoj i niste sigurni da li želite nastavak veze. Očekuje vas period koji nije povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi tokom današnjeg dana kod vas mogli da budu osetljivi. Ako imate neki problem od ranije vezan za ovaj predeo, ponovo će se aktivirati.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

LJUBAV: Deluje vam da ste upali u neku monotoniju sa voljenom osobom i takvo stanje vam ne prija. Niste sigurni koji treba da bude vaš sledeći korak. Nemojte da brzate sa odlukama.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj jer vlada period u kojem možete da budete podložni problemima na polju zdravlja. Pred vama je faza u kojoj ćete biti jako osetljivi.

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama su nova, uzbudljiva dešavanja sa osobom koju poznajete veoma površno. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite njenu pažnju i da joj se približite.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak za svaki slučaj. Moguće je da ćete imati neke probleme vezane za srčani sistem. Ovo je faza u kojoj treba da se posvetite svom zdravlju.

RAK

LJUBAV: Povremeno sumnjate u svoje emocije prema trenutnom partneru i radite na unutrašnjem preispitivanju. Moguće je da ni sami niste sigurni kojim putem da krenete.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa varenjem pa je zato jako važno da vodite dovoljno računa o svojoj ishrani.

LAV

LJUBAV: Novo poznanstvo sa jednom osobom koja se pojavila u vašem bliskom okruženju vam stvara osećaj sreće i zadovoljstva. Spremni ste za početak nove veze jer vam samoća više ne prija.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim sinusima koji bi mogli da vam stvaraju manje probleme sa zdravljem. Posavetujte se sa svojim lekarom oko toga na koji način da ublažite tegobe.

DEVICA

POSAO: Dolazite do manje zarade nego što ste očekivali ali nećete dugo biti razočarani jer će vam se i nova prilika ubrzo ukazati. Poztrudute se da iskoristite današnji dan za posao.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Posavetujte se sa lekarom ako bude došlo do bilo kakvih hormonalnih promena ili ako osetite neke čudne simptome, umor...

VAGA

POSAO: Moguć je pad koncentracije tokom današnjeg dana pa povedite računa o tome da ne pravite neke veće greške kada je u pitanju posao. Pred vama je faza u kojoj će biti komplikacija.

LJUBAV: Veoma ste smireni i na partnerove zamerke umete da odreagujete na veoma dobar i miran način. Iako je on raspoložen za svađu, vi ćete uspeti da na neki način izbalansirate stvari.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Imate neke ideje koje ne možete da sprovedete u delo baš tako brzo kao što želite. Važno je da budete malo strpljiviji. Pokažite da ste spremni da čekate na svojih 5 minuta.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi tokom današnjeg dana mogla da vam bude slaba tačka a i generalno vam stoje razni problemi sa venama. Posavetujte se sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Niste sigurni koliko možete da verujete svojim saradnicima i vaša sumnja na neki način jeste vrlo opravdana. Potrudite se da sve važne informacije ipak na kraju najviše zadržite za sebe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja danas. Možete da očekujete da ćete generalno imati dobar dan.

Žena, devojka, moda, trend, stil, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

LJUBAV: Iako vam je delovalo da se partner udaljava od vas, shvatili ste ipak da ste u nekim stvarima preterali i da nije sve baš tako crno kao što vam se prikazuje. Povoljan je dan za rešavanje problema.

ZDRAVLJE: Zubi su vam osetljivi pa možete imati neke probleme sa zdravljem na tom planu. Vreme je da se javite stomatologu radi redovnog pregleda i kontrole zuba i desni.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da vam prija osećaj slobode i da još uvek niste spremni da uđete u neku stabilnu i ozbiljnu ljubavnu vezu. Za sada najviše volite sebe i ne dajete se drugima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas... očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati veliku dozu energije u sebi. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni današnjim okolnostima.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati danas neke rasprave i svađe i da vam generalno veoma smeta njeno nerazumevanje. Niste zadovoljni odnosom koji imate.

ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive i možete imati manje probleme zbog nedostatka kalcijuma u organizmu. Potrudite se da menjate svoje navike. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE