Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ste se ohladili od trenutnog partnera i da sada sve jasnije vidite njegove mane. Razmišljate o prekidu veze. Niste spremni da se previše žrtvujete.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, osetljivi ste. Današnji dan vam generalno nije povoljan za polje zdravlja i mogući su razni problemi. Bilo bi dobro da se ne forsirate na bilo kom polju.

BIK

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna situacija kada je ljubav u pitanju! Odličan je dan za početak neke nove veze! Ako već imate partnera vreme je za lepe promene sa njim.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete da ćete tokom celog dana biti raspoloženi i energični.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas veoma povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Zadovoljni ste onim što imate pored partnera i spremni ste da se borite za vašu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi mogla da vam bude osetljiva i problematična tačka tokom današnjeg dana. Potrudite se da se hranite zdravije i da menjate loše navike.

RAK

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja pokušava da vam se približi. Moguće je da ćete joj dati šansu. Spremni ste da pokušate da se upustite u neku novu vezu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Pred vama je povoljan dan i generalno ćete biti sve vreme pozitivno raspoloženi!

LAV

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i dobro se osećate pored partnera. Ne očekuju vas bilo kakvi problemi na polju ljubavi. Sigurni ste u emocije koje imate i zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Solidno zdravlje vas očekuje tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili veće smetnje. Posvećeni ste sebi i svom zdravlju i dobro se osećate.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da se lako upuštate u svađe sa voljenom osobom čak i onda kada za to ne postoji neki veliki razlog. Tenzija raste i vi se iz dana u dan osećate sve gore. Okolnosti su loše.

ZDRAVLJE: Mogući su novi problemi sa zdravljem. Ne osećate se dobro i neka teška energija kod vas sada vlada. Nemojte da se naprežete i posvetite se svojim potrebama danas.

PROČITAJTE JOŠ:

 VAGA

LJUBAV: Na emotivnom planu postoji neka nestabilnost kod vas ali kao da je prikrivate. Možda još niste spremni da se suočite sa problemima. Ipak, nemojte ih gurati pod tepih.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Ne osećate se dobro prati vas velika nervoza zbog problema koji su vam se na svim poljima tek tako pojavili. Smanjite tenziju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pred vama je zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete uspeti da je osvojite. Spremni ste da pokažete da želite više od prijateljstva.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema. Dobro se osećate u svojoj koži i svesni ste svojih kvaliteta kao i životnih prednosti. Pred vama je jako povoljan dan.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da postoje neke stvari koje zamerate voljenoj osobi i da želite da pričate o tome. Sada je pravo vreme da neke stvari otvoreno razjasnite i da pokažete šta mislite.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Danas najviše vremena posvetite sebi i svojim potrebama. Uradite ono što je potrebno kako biste se bolje osećali i psihički i fizički.

Masaža

shutterstock

Masaža, Foto: shutterstock

JARAC

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive prilike za avanturu i flert sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, moguće sa Ribom ili Škorpijom. Dobre promene su pred vama.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Ne biste trebali da očekujete komplikacije danas. uživajte u pozitivnim okolnostima i probajte da se opustite, da se posvetite voljenima.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Postepeno ste sve bliži jedno drugome. Spremni ste da napravite originalan potez koji će je oduševiti.

ZDRAVLJE: Proverite holesterol i stanje sa jetrom. Možete biti skloni nekim tegobama vezanim za ova polja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje komplikacijena polju zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Uživate u tome što nemate obavezu, volite svoju slobodu. Prija vam neobavezni flert ali ne želite više od toga. Niste spremni da se ponovo sa nekim obavežete treba vam sloboda.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati nikakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete da će sve biti sasvim uredu.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE