Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom, uživate u svakom trenutku koji provodite zajedno. Veoma ste romantični. Ako ste slobodni uskoro vas očekuje početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna. Možete da očekujete period u kojem ćete imati manje probleme sa umorom i zato je važno da odvojite dovoljno vremena za spavanje i odmor.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatnu zaradu ili neki paralelni posao koji bi mogao da vam se isplati. Pred vama je povoljna faza za poboljšanje prihoda.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera i zadovoljni ste vašom vezom. Moguće je da ste spremni i za neke ozbiljnije korake. Ukoliko razmišljate o braju, ulazite u povoljan period za to.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem možete da imate tegobe sa jetrom, ali i probleme vezane za holesterol. Potrudite se da živite zdravije i da menjate loše navike.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Pred vama je dan ispunjen nežnostima i pažnjom. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme sa emocijama.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i povedite računa o unosu vode. Važno je da se pozabavite svojim navikama u ishrani pogotovo ako imate bilo kakva otežanja povezana sa metabolizmom.

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati neki pritisak i otežanja vezana za poslovni polje. Potrudite se da sami ne stvorite još veću tenziju od one koja vam je nametnuta.

LJUBAV: Moguće je da se osećate zapostavljeno i da voljena osoba ima jako malo vremena za vas. Trenutno ste u raskoraku ali menjaće se to. Porazgovarajte sa partnerom iskreno o svemu.

ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti. Važno je da vodite računa o svojim navikama i da se posvetite zdravijem životu. Unos vode je veoma važan za sve funkcije u organizmu.

PROČITAJTE JOŠ:

LAV

LJUBAV: Očekuje vas pokretanje veoma zanimljive komunikacije sa osobom koju do sada niste primećivali. Pred vama je povoljna faza za početak nove ljubavne veze ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Čuvajte se infekcija i prehlada. Pad imuniteta bi mogao da vam donese neke nove probleme sa zdravljem. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVICA

POSAO: Pre svega je važno da napravite jako dobru organizaciju kako biste uspeli da dođete do poboljšanja poslovne situacije. Moguće je da će vam se pojaviti neke manje komplikacije.

LJUBAV: Moguće je da planirate brak sa osobom sa kojom ste u vezi. Spremni ste da stanete na ludi kamen i da kažete ono sudbononosno “da”. Ludo ste zaljubljeni i srećni pored partnera.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Možete imati manje probleme sa zubima ili desnima u narednom periodu. Karijes bi mogao da vam stvara neke tegobe.

VAGA

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi, trudite se da joj ugodite na svim poljima i da se ona oseća dobro pored vas. Ako ste slobodni, možete da očekujete flert sa novim poznanikom.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više aktivnosti. Potrudite se da nađete više vremena kako biste mogli da trenirate i da se posvetite vežbanju. Bolje ćete se osećati kada budete u kondiciji.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvoreniji u kontaktu sa osobom koja vam se dopada, kako bi uspeli da ostvarite bolji odnos sa njom. Nemojte da se plašite da pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe bi mogle da vam se vraćaju u narednom periodu pa je važno da povedete računa o svom zdravlju. Dolazi vreme za redovnu lekarsku kontrolu.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste prilično nervozni jer se neke stvari odvijaju sporije nego što ste očekivali. Treba vam više strpljenja kako biste mogli da dočekate svojih 5 minuta.

LJUBAV: Potrebno je da naučite da budete malo fleksibilniji u kontaktu sa voljenom osobom. Moguće je da ste nekada preterano napadni što nju samo više udaljava od vas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete da ćete generalno tokom današnjeg dana biti i u dobrom raspoloženju i da vam aktivnost prija.

Žena sreća srećna radost osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: Moguće je da vam se ukazuje prilika za obnovu veze sa osobom koju ipak niste uspeli da prebolite do kraja. Spremni ste da ovaj put uložite više truda u vašu vezu.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak je nešto o čemu treba da povedete računa. Ako ste već imali bilo kakve probleme sa kardiovaskularnim sistemom, moguće je da ćete morati kod lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa osobom koju volite. Smatrate da se vaša veza prekinula zbog sitnice i da nije fer da se vaš odnos tek tako, nedovršeno i nedorečeno okonča.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv pa povedite računa. Mogući su brojni problemi a i pluća su vam osetljiva. Ako primetite bilo kakve tegobe, obavezno se obratite vašem lekaru.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da maštate o susretu sa jednom osobom ali kao da se plašite da napravite prvi korak ka njoj. Niste spremni da rizikujete i to vas na neki način udaljava od nje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom, pa povedite računa o ishrani. Probava bi sada mogla da vam bude nešto usporenija. Izbegavajte namirnice koje se teško vare.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE