Posao žena biznis laptop razgovor sastanak
Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite nekim pravnim pitanjima očekuju vas srećna i povoljna razrešenja. Iako je počeo vikend danas možete da rešite dosta važnih stvari na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna atmosfera za sklapanje ozbiljne veze ili braka sa osobom koju volite. Pred vama su lepe promene. Možete da se nadate jakim i iskrenim emocijama.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Pred vama je dan u kojem možete da budete donekle bez energije tako da bi bilo dobro da se ne naprežete previše i da se malo odmorite.

BIK

POSAO: Imaćete puno poslovnih obaveza ali ćete sve uspeti da rešite sa osmehom na licu i puno pozitivne energije. Ostatak vremena ćete iskoristiti za uživanje sa dragim ljudima.

LJUBAV: Moguće je da ćete baš u poslovnom okruženju sresti osobu sa kojom kasnije možete da ostvarite ljubavnu priču. Pred vama je faza u kojoj se emotivno polje pozitivno pokreće.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da odmarate, da osluškujete potrebe svog organizma i da ne radite ništa što vam ne prija. Današnji dan iskoristite za opuštanje.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji je povezan sa omladinom, scenskim nastupima ili umetnošću, pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete odobrenje i dobar stav publike.

LJUBAV: Možete da očekujete značajna dešavanja na ovom planu i to sa osobom koju već poznajete. Ukoliko postoji partner u vašem životu, rešićete neke nesuglasice.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća aktivnost. Potrudite se da pojačate svoju kondiciju i da poradite na svojim navikama. Svakodnevna šetnja ili lagane vežbe će vam pomoći da se vratite u formu.

RAK

POSAO: Ako ste nasledili porodični posao, dobro vam ide. Generalno imate stabilnu situaciju na ovom planu. Možete da očekujete povećanje zarade u narednom periodu.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i dobro se osećate pored partnera. Ako ste slobodni, poznanstvo dolazi u vašoj blizini. Možete da očekujete dobro slaganje sa Bikom.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Važno je da povedete računa jer vam stomak i organi za varenje mogu biti veoma osetljivi. Unosite lagane namirnice, voće, povrće i dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera za sklapanje nekog usmenog dogovora koji bi mogao da vam bude značajan za posao. Potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu.

LJUBAV: Osoba rođena u znaku Vage vam odgovara po svim parametrima. Očekuje vas lepa emotivna veza. Možete da se nadate zanimljivim trenucima, flertu i lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Uradite sve što možete kako bi ojačali svoj imunitet. Povećajte unos vitamina.

DEVICA

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za polje finansija. Možete da očekujete dobitak kojim ćete biti zadovoljni. Generalno vam je pozitivan dan za posao.

LJUBAV: Volite svog partnera i zadovoljni ste jer smatrate da on ispunjava sve vaše emotivne potrebe. Ne planirate veće promene kada je ljubav u pitanju, održavate postojeće stanje.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Možete da očekujete generalno dobar dan u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Zdravlje je sasvim solidno.

VAGA

POSAO: Imaćete sreće na polju posla iako niste previše posvećeni novim projektima. Otvaraju vam se prilike za zaradu iako se niste možda sasvim maksimalno trudili.

LJUBAV: Značajan dan za ljubav je pred vama. Samo se vodite svojim emocijama i nećete pogrešiti. Možete da se nadate generalno ispunjenju vaših želja i potreba.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti. Nemojte previše da se naprežete, odmarajte i opuštajte se.

ŠKORPIJA

POSAO: Skloni ste paralelnim poslovima i ne želite da se svako interesuje za ono čime se vi bavite. Želite da sačuvate određene poslovne informacije, kao tajne, samo za sebe.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Spremni ste za to da joj pokažete svoja osećanja. Iako je veza na daljinu teška, potrudićete se da opstane.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je malo slabija pa su mogući problemi sa tim. Bilo bi dobro da razmislite o redovnom odlasku na lekarski pregled ako niste išli neko duže vreme.

STRELAC

POSAO: Vaša kreativnost danas može doći do izražaja. Napravićete neke veoma dobre poslovne poteze. Potrudite se da se posvetite poslu i uspećete da realizujete sve što želite.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba koju ste upoznali preko prijatelja, nemojte da se ustručavate da joj priđete. Ako napravite prvi korak bićete zadovoljni ishodom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Očekuje vas generalno pozitivan dan tokom kojeg nećete imati zdravstvene probleme ali vas i na drugim poljima generalno može pratiti sreća.

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da pređete na bolju poslovnu poziciju na kojoj ćete imati veću odgovornost. Samim tim, dolazi i šansa da više zaradite i da budete zadovoljniji.

LJUBAV: Želite da svi zanju koliko volite svog partnera. Nemate šta da krijete, spremni ste da svoj život posvetite voljenoj osobi. Vernost za vas nikada nije bila problem.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju. Povedite računa o svom zdravlju jer vam je današnji dan dosta teži. Posetite lekara ukoliko postoji bilo koji problem koji vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je pozitivan dan tokom kog nećete imati nikakva opterećujuća dešavanja na polju posla. Uživate u vikendu, opuštate se i niste opterećeni obavezama.

LJUBAV: Spremni ste za slobodnu vezu sa osobom koja nije istog porekla kao i vi. Očekuje vas veoma zanimljiva situacija. Možete da se nadate preokretima koji vam idu u prilog.

ZDRAVLJE: Imate čak i višak energije! Posvetite se bavljenju sportom, rekreacijom i aktivnostima na otvorenom. Važno je da na pravi način trošite svoju energiju.

RIBE

POSAO: Pred vama je mogućnost da profitirate od tuđeg rada ili da dobijete deo nekog novca za posredovanje. Generalno vas očekuje pozitivan period za poslovno polje.

LJUBAV: Ljubomorno čuvate voljenu osobu za sebe. Ne želite da vam bilo ko poremeti vaš mali raj i odnos koji ste izgradili. Najvažnije vam je da vlada međusobno razumevanje.

ZDRAVLJE: Poradite na smirenosti. Moguće je da ste skloni nervozi, stresu i reagovanju u afektu a sve to zajedno može negativno da se odrazi na vaše zdravstveno stanje.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!