Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da preterujete sa nekim svojim tvrdoglavim stavovima, partner će se okrenuti od vas. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti tenzičan.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa mogu da vas zadese danas. Preterano ste napeti i to se veoma negativno odražava na vašu zdravstvenu situaciju. Pokušajte da se malo odmorite.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

LJUBAV: Ako budete poslušali svoja osećanja uživaćete u lepom danu. Nemojte da sputavate sebe i svoje emocije. Prepustite se svojim osećanjima i uživajte u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete manju tenziju i nervozu ali potrudite se da je zadržite pod kontrolom.

BLIZANCI

LJUBAV: Preuveličavate neki problem koji se pojavio u vašoj vezi. Vreme je da počnete da malo zrelije gledate na stvari... Potrudite se da sa partnerom iskrenije komunicirate o svemu.

ZDRAVLJE: Rešićete se nekih tegoba koje su vas mučile u prethodnom periodu. Pred vama je povoljan dan koji bi trebao da vam donese stabilizaciju na polju zdravlja.

RAK

LJUBAV: Moguće je da dolazi do velikog razdora između vas i voljene osobe i da ste sve manje sigurni u svoja osećanja prema njoj. Ako ste slobodni nedostaje vam bivši partner.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Možete biti skloni tegobama vezanim za upale, bakterijske infekcije pa je važno da se javite lekaru.

PROČITAJTE JOŠ:

LAV

LJUBAV: Niste sigurni da li vaš partner ima još nekoga pored vas. Deluje vam da je u poslednje vreme počeo malo neobično da se ponaša. Moguće je da vam ljubomora i sumnja ne daju mira.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti jako dobre rezultate po pitanju mogućnosti da se oslobodite viška kilograma.

DEVICA

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi otvoreno pokažete da je volite i da ste spremni da budete pored nje bez obzira na sve. Nemojte da suzdržavate svoje emocije jer sada nije trenutak za to.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni i potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli u svojim ciljevima i bolje ćete se osećati.

Žena, devojka, moda, trend, stil, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

LJUBAV: Vreme je da nastavite dalje sa svojim životom i da se više ne osvrćete na staru ljubav koja vam ništa dobro nije donela. Pred vama je faza u kojoj su neophodne emotivne promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i unos bilo kakvih opijata jer bi to moglo veoma štetno da se odrazi na vaše zdravstveno stanje koje je već na neki način prilično narušeno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da se dosta razlikujete od partnera po nekim stavovima ali nećete dopustiti da to na vas deluje negativno. Pred vama je period u kojem možete da očekujete povoljna razrešenja.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa očima. Posavetujte se sa lekarom ako vam se ove tegobe nastave. Ako imate probleme sa migrenom, današnji dan vam je težak.

STRELAC

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koju ste nedavno upoznali uskoro ćete imati priliku za slučajan susret sa njom. Pred vama je faza u kojoj možete da oč

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa holesterolom. Povedite računa o svojoj ishrani, smanjite unos masne hrane kao i presoljenih jela. Posavetujte se sa vašim lekarom.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da niste spremni za brak i da ne želite partneru da dajete lažne nade po tom pitanju. Pred vama je period u kojem ćete imati manje trzavice na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvotoku koji bi mogao da vam stvara određene probleme u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko problema koji vas muče.

VODOLIJA

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da vam današnji dan i neće biti preterano sjajan za odnos sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke trzavice i svađe.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni alergijskim reakcijama. Pred vama je nepovoljan dan tokom kojeg ćete imati oslabljeno zdravlje. Najbolje bi bilo da mirujete i da se odmarate.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će se neka osoba iz vaše prošlosti ponovo pojaviti u vašem životu, što će vas prijatno iznenaditi ali i uplašiti. Niste spremni da naglo donosite ljubavne odluke.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas. povedite računa o svom zdravlju i ako postoji neki problem koji vas muči, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko toga.