Bolest, žena, lekar, pregled, bolnica
Profimedia
Bolest, žena, lekar, pregled, bolnica

Profimedia

 Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje problema vezanih za sud, administraciju ili bilo kakvu papirologiju. Iako je počeo vikend na neki način vas prati sreća po pitanju formalnosti.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja može da bude veoma značajna za vas. Imaćete utisak kao da ste se već negde sreli. Očekuje vas jako lep dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost! Posvetite se bavljenju sportom i rekreacijom. Možete da očekujete da ćete uspeti da poboljšate svoje raspoloženje na taj način.

BIK

POSAO: Možete da očekujete manje poboljšanje na polju finansija. Generalno se nalazite u povoljnom periodu. Ovaj vikend će vam biti sasvim solidan za polje posla.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam je slična. Moguće je da nećete moći da poverujete da postoji još neko ko razmišlja na isti način kao i vi i da će vam to prijati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju ovo polje. Generalno vam je današnji dan povoljno prikazan i nemate razlog da budete zabrinuti.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko budete primetili priliku da svoje mišljenje iznesete javno, nemojte da se ustručavate da tako i uradite. Možete da očekujete povoljne okolnosti na poslu.

LJUBAV: Imate veoma lep odnos sa osobom koju volite. Moguće je da vam mnogi zavide na zajedničkoj sreći i skladu. Ako ste slobodni, očekuje vas novo važno poznanstvo danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Moguće je da ćete imati promenljivo stanje na polju zdravlja u narednom periodu. Bilo bi dobro da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

RAK

POSAO: Očekuje vas dan tokom kog ćete imati nešto veći broj poslovnih obaveza ali ćete sve uspeti da rešite. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za flert sa jednom atraktivnom osobom koja je na neki način popularna u svom okruženju. Očekuje vas mogućnost da je zavedete i uđete u vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet. Menjajte ishranu i povedite računa o tome da jedete više voća i povrća.

LAV

POSAO: Moguće je da će vas faktor sreće pratiti na poslovnom planu, pa ćete uspeti da ostvarite sve što ste želeli. Spremni ste da maksimum energije uložite u obaveze koje vas očekuju.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Kroz zanimljivu komunikaciju dolazite do sve veće želje da budete sa njom. Spremni ste da pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju polje zdravlja. Spremni ste da se suočite sa problemima koji su vas pratili ranije.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete se danas posvetiti porodičnim obavezama i da nećete biti preterano posvećeni poslu. Spremni ste da napravite manju distancu od svoje karijere.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da računate na podršku i ljubav od strane partnera. Može se reći da ste izabrali pravu osobu za sebe. Spremni ste da se na neki način žrtvujete za ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše. Moguće je da ćete imati neke tegobe na polju zdravlja zbog preteranog unosa šećera. Na vreme povedite računa o stvaranju zdravijih navika.

VAGA

POSAO: U poslovnom okruženju se mogu pojaviti neki manji problemi koje samo vi možete da rešite... Moguće je da svi nekako to očekuju od vas. Drugi se oslanjaju na vaše sposobmosti.

LJUBAV: Raspoloženje vam je promenljivo, a i odnos sa partnerom nije najbolji. Skloni ste svađama i raspravama. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u večernjim časovima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe i probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Stanje je sasvim stabilno a vi ste generalno zadovoljni.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolje bi bilo da pokušate da se maksimalno usmerite na poslovne zadatke jer ih ima mnogo. Nalazite se na nekoj vrsti ispita ili probnog perioda pa je važno da se dokažete.

LJUBAV: Priželjkujete promene na ljubavnom planu, a kada vam se ukaže konkretna prilika niste sigurni kako da reagujete. Moguće je da imate neke unutrašnje nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Ne osećate se dobro i prati vas nervoza jer imate neke nerešene probleme sa svojim okruženjem. Potrudite se da nađete način da se opustite.

STRELAC

POSAO: Povedite računa o svom stavu prema poslovnim obavezama. Nekada previše lako zanemarujete važne stvari. Važno je da budete spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Imate potrebu da se pokažete u najboljem svetlu pred osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete iz tog razloga malo zamaskirati neke svoje mane i nedostatke.

ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće. Ne osećate se baš najbolje i podložni ste problemima sa zdravljem. Moguće je da je u pitanju grip ili prehlada. Posetite lekara.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete sa očekujete razvoj situacije u vašu korist. Generalno stanje na polju posla je kod vas jako dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na ovom planu.

LJUBAV: Došli ste do novog poznanstva i polako počinjete da flertujete. Spremni ste da pokažete svoje interesovanje i da zavedete osobu koja u vama budi jaka osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mučninom. Generalno vam je sada osetljiv želudac kao i problemi sa varenjem. Potrudite se da ishranu prilagodite potrebama svog organizma.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan tokom kog biste mogli da očekujete i poboljšanje na polju finansija. Ne biste trebali da se brinete jer se sve okreće u vašu korist konačno.

LJUBAV: Očekuje vas dobra komunikacija sa voljenom osobom. Kao da se intuitivno razumete i nadopunjujete i na nekim dubljim nivoima. Spremni ste da napravite neki veći korak sa njom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Moguće je da ćete današnji dan provesti sasvim bezbrižno.

RIBE

POSAO: Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju profesionalno polje. Nemojte da ulazite u nove projekte danas. Provešćete vikend u jednoj sasvim opuštenoj atmosferi.

LJUBAV: Ljubav vam je prioritet! Spremni ste da žrtvujete sve kako biste zadržali voljenu osobu pored sebe. Nećete da odustanete od onoga što osećate prema njoj ni po koju cenu.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Mogući su i manji problemi sa vidom. Takođe, naglašeni su problemi vezani za promenljiv pritisak pa povedite dovoljno računa o tome.