Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ste u teškoj fazi sa voljenom osobom i da vam se na momente čini da je vašoj ljubavi došao kraj. Ako ste slobodni onda današnji dan nije povoljan za novu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici koja bi mogla da vam bude osetljiva, naglašena je sklonost ka upalama i bolnim stanjima. Odmarajte i obratite se lekaru ako bude tegoba.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan ukoliko ste planirali početak novog posla . Za sada se potrudite da se bavite već započetim projektima. Nedelja je i potrudite se da sada malo odmorite od posla.

LJUBAV: Moguće je da sumnjate da je partner neiskren i da vam se čini da postoje neke stvari koje krije od vas. Osećate se prilično loše i imate utisak da je sve otišlo u pogrešnom smeru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sluhom ili sa ušima. Ako ste skloni upalama uva moguće je da ćete imati tegobe sa tim. Nemojte da se izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

LJUBAV: Žudite za novim dešavanjima na polju ljubavi, samoća je počela ozbiljno da vam smeta. Pokrenite se, posvetite se novim poznanstvima i uradite ono što je do vas.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama koje bi mogle da vam stvaraju probleme sa zdravljem. Dolazi period u kojem ćete biti veoma podložni novim tegobama.

RAK

POSAO: Možete da se nadate opuštenoj atmosferi na polju posla. Nećete imati mnogo obaveza, pred vama je šansa da malo odmorite. Potrudite se da se posvetite porodici i bližnjima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i maštate o njoj često. Uskoro ćete imati šansu za pokretanje odnosa. Spremni ste za početak nove ljubavne veze koja bi mogla da traje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji vam je naglašen kao osetljiv. Mogući su česti problemi vezani za aritmije, tahikardiju. Posetite vašeg lekara.

LAV

LJUBAV: Uživate u flertu sa jednom osobom ali još niste spremni da pokrenete inicijativu ka konkretnijim dešavanjima. Pred vama je faza u kojoj ćete neko vreme čekati na početak veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima, kašljem kao i sa disajnim putevima generalno. Ukoliko imate probleme sa astmom današnji dan bi mogao da vam bude prilično težak.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, povedite računa kakvim saradnicima se okružujete jer vam pogrešan izbor može doći glave. Moguće je da ćete imati probleme na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vas hvata nostalgija vezana za odnos sa bivšim partnerom. Ali vreme je da nastavite dalje. Sada je došao trenutak da krenete napred i da prošlost ostavite iza sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijskim reakcijama koje bi mogle da vam stvaraju manje probleme sa zdravljem. Današnji dan vam generalno nije preterano povoljan.

PROČITAJTE JOŠ:

VAGA

LJUBAV: Priželjkujete stabilnost na polju ljubavi ali vam je potrebno još vremena da pronađete pravu osobu za sebe. Jednostavno još nije došlo vreme da se skrasite iako to želite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem kod vas. Generalno se vidi da nećete biti baš dobro danas. Skloni ste stomačnom virusu i generalno problemima sa probavom.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne očekuju vas preterano značajne poslovne promene danas. U suštini stanje na ovom planu vam ostaje nepromenjeno. Nedelja je i vreme je da se malo udaljite od posla.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način razočarani u partnera, a on to i ne zna. Pokušajte da mu otvoreno kažete šta vas je povredilo. Ništa nećete rešiti ako ne budete razgovarali o svemu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle da budu osetljive kod vas. Pazite da ne dođe do nekih povreda oka. Ako imate probleme sa vidom oni bi mogli da se pogoršaju.

STRELAC

LJUBAV: Imate dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada i veoma uskoro ćete ući u lepu ljubavnu vezu sa njom. Ako već imate partnera zadovoljni ste odnosom koji ste izgradili.

JARAC

POSAO: Nemate razloga za brigu kada je u pitanju posao. Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog sve ide glatko. Obaveze završavate brzo i lako i ostaje vam dosta slobodnog vremena.

LJUBAV: Došlo je vreme da razgovarate o planovima za zajedničku budućnost sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete uskoro napraviti neke lepe promene i pomake.

ZDRAVLJE: U dobroj ste formi! Odlično se osećate i nemate nikakve probleme sa zdravljem. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti generalno zadovoljni na svim poljima.

VODOLIJA

LJUBAV: Uspećete da rešite neke nesuglasice koje ste imali sa voljenom osobom. Vaš odnos može da napreduje. Ako ste slobodni, preko prijatelja ćete upoznati zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovan lekarski pregled. Moguće je da su vam se pojavile neke manje tegobe na polju zdravlja i da je vreme da uradite sve redovne nalaze za svaki slučaj.

RIBE

POSAO: Preterano ste napeti i na neki način sami sebi stvarate dodatnu tenziju, što se neće dobro odraziti na vaš posao. Potrudite se da u svojoj glavi bolje postavite stvari.

LJUBAV: Danas možete ostvariti bolju komunikaciju sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Pred vama je mogućnost da joj pokažete svoja osećanja, svoje interesovanje i da je osvojite.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos vitamina. Potrudite se da u narednom periodu ojačate svoj imunitet jer možete imati veće probleme na tom planu sada.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija