Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje
Shutterstock/Ilustracija
Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje

Shutterstock/Ilustracija

 Foto: Shutterstock/Ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da nećete imati dobre okolnosti na poslovnom polju i da će doći do manjih problema. Potrudite se da ne dižete preteranu tenziju u trenucima u kojima to nije neophodno.

LJUBAV: Glasine koje kruže utiču na odnos između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem će biti problema u komunikaciji među vama. Pripremite se za jednu težu fazu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa o svom zdravlju i nemojte da unosite gazirane i hladne napitke, alkohol, a potrudite se i da izbegavate cigarete.

Pročitajte još:

BIK

POSAO: Iako dolazi priliv novca moguće je da nećete biti preterano zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je faza u kojoj dolaze brojne komplikacije koje su bez vašeg uticaja.

LJUBAV: Voljena osoba se ne ponaša prema vama onako kako ste očekivali i na neki način vam to stvara pritisak i potrebu da mislite o raskidu. Ako ste slobodni, to vam za sada odgovara.

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan dan i nemojte da očekujete da ćete sada uspeti da nađete ono što ste tražili na poslovnom planu. Moguće je da su sada nažalost brojne okolnosti protiv vas.

LJUBAV: Spremni ste da se sasvim prepustite voljenoj osobi. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa Strelcem. Spremni ste da novoj osobi pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa čestim glavoboljama. Pred vama je faza u kojoj ćete biti slabijeg zdravlja i generalno podložni problemima sa malaksalošću.

RAK

POSAO: Pokušajte da ne planirate veće poslovne poduhvate za današnji dan jer vlada jako loša atmosfera na ovom polju. Za sada bi bilo najbolje da vam posao bude u drugom planu.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije sasvim iskrena prema vama i na neki način vas može razočarati. Povedite računa da ne budete obmanuti ili dovedeni u zabludu bilo koje vrste.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa. Pokušajte da nađete dovoljno vremena da se malo opustite i da se posvetite sebi i svojim potrebama. Došlo je vreme u kojem morate misliti više na sebe.

LAV

POSAO: Možete da očekujete novi dogovor oko posla ali i da se stvari kasnije odlažu krivicom druge strane. Potrudite se da se ne nervirate previše i da date svemu malo više vremena.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg ćete imati sasvim dovoljno energije za sve svoje planove i očekivanja.

DEVICA

POSAO: Na polju posla sledi šansa da ostvarite unapređenje i bolju situaciju nego do sada. Zarada vam takođe raste. Generalno vas očekuje veoma povoljan dan za ovo polje.

LJUBAV: Sa partnerom imate brojne prepirke i nikako vam ne polazi za rukom da odnos stabilizujete. Moguće je da oboje imate svoje stavove koje tvrdoglavo zastupate.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kičmom. Povedite računa o svojim leđima sada i nemojte da podižete težak teret. Potrudite se i da nađete dovoljno vremena za odmor.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete priliku za promenu posla ili za putovanje u inostranstvo i saradnju sa inostranstvom. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi ostvarili dobre poslovne rezultate.

LJUBAV: Ljubavno polje vam je odlično prikazano i vidi se da ćete sa voljenom osobom imati mnogo lepih trenutaka danas. možete da uživate u romantičnoj atmosferi koja vam prija.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Povedite računa o svom zdravlju tokom današnjeg dana jer vam generalno nije preterano povoljna faza na tom polju naglašena.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ste nezadovoljni poslovnim stanjem i da stvari ne idu onako kako ste očekivali. Potrudite se da ne prihvatate nita preterano kritično i dajte stvarima vremena da se promene.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vas jako zaintrigirati. Spremni ste da joj pokažete svoje interesovanje. Uradite ono što je do vas kako biste je zaveli.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Možete da očekujete veoma povoljnu situaciju na ovom planu. Stanje vam je stabilno i zadovoljni ste sobom. Pred vama je jako dobar dan.

STRELAC

LJUBAV: Pravite lepe zajedničke planove sa voljenom osobom i uživate u vašoj vezi. Zadovoljni ste svojim emotivnim statusom. Možete da očekujete dobru atmosferu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da se brinete oko bilo kakvih zdravstvenih problema jer ne bi trebalo da ih bude. Iskoristite ovaj pozitivan dan!

Pročitajte još:

JARAC

POSAO: Moguće je da će biti nekih neočekivanih komplikacija na poslovnom planu kod vas danas, pa povedite računa o tome. Potrudite se da sa svoje strane ne unosite dodatnu paniku.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom o kojoj već duže vreme maštate. Pred vama je povoljan period da ostvarite nešto više od platonskog odnosa sa njom.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i problemi sa zdravljem zbog osećaja malaksalosti. Povedite računa o sebi i potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se danas ukazati faktor sreće i da ćete uspeti da ostvarite pozitivne poslovne promene. Pred vama je jako dobar dan i za finansije.

LJUBAV: Nova ljubav vam se desila iako je niste ni tražili ni očekivali. Možete da se nadate povoljnom danu. Pred vama su pozitivne okolnosti kojima ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte pritisak. Mogući su neki problemi zbog oscilacija na tom planu. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju i da izbegavate preteran stres.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pozitivne promene. Moguće je da ćete imati priliku i za neku novu saradnju.

LJUBAV: Dan je pogotovo povoljan ako ste u dužoj vezi ili braku. Slobodne Ribe će uskoro ući u novu vezu. Polje ljubavi vam se konačno pozitivno pokreće i bićete veoma zadovoljni.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju zdravlje. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i puni ste pozitivne energije. Pred vama je jako povoljan dan.