Devojka Tinejdžerka Depresija Tuga Tužna Stres Nesrećna
Shutterstock
Devojka Tinejdžerka Depresija Tuga Tužna Stres Nesrećna

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Dolazi vam zanimljiva poslovna ponuda koja vam može doneti priliku za bolju zaradu. Potrudite se da razmotrite sve mogućnosti koje vam se pružaju na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Polje ljubavi vam se pokreće! Ako ste već u vezi, generalno vam je povoljan dan za slaganje sa partnerom.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da su vam se u proteklom periodu pojavili neki problemi koje niste baš očekivali. Vreme je da dobijete nalaz i mišljenje stručnjaka.

BIK

POSAO: U potrazi ste za novim poslom jer vas staro radno mesto više ne ispunjava. Želite da napredujete. Spremni ste da date sve od sebe kako biste mogli da realizujete svoje planove.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali i od tog susreta ne možete da mislite ni na koga drugog. Opsednuti ste novim ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Potrudite se da više spavate. Potreban vam je kvalitetan san kako biste se bolje osećali. Preterano naprezanje i hroničan osećaj umora škode vašem zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da danas nećete biti preterano skoncentrisani i da ćete imati manje probleme pri obavljanju poslovnih zadataka. Potrudite se da veći deo obaveza prebacite za sutra.

LJUBAV: Vaše emotivne dileme se mogu rešiti nekako sasvim spontano. Odgovori će vam doći sami. Nemojte da se opterećujete, pustite da partner sam pokaže njegovo pravo lice.

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak pored vode. Možete da očekujete da će vam danas biti potreban neki vid relaksacije, opuštanja i da će vam prijati da se malo izmestite iz svakodnevnog okruženja.

RAK

POSAO: Rešili ste da date sve od sebe kako bi došli do poslovnog napredovanja koje vam je jako važno. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da između vas i voljene osobe postoje neke stvari koje su gurnute pod tepih i koje do sada niste uspeli da razjasnite. Vreme je da se o tome porazgovara.

ZDRAVLJE: Sve je uredu na ovom polju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe sada. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni stanjem na polju zdravlja.

Posao, zarada, IT, ekonomija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao, imaćete šansu da popravite odnos sa nadređenima i da dobijete njihovu podršku. Spremni ste da se posvetite boljoj komunikaciji na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će u vama probuditi nove emocije. Spremni ste da date sve od sebe kako biste se novoj osobi približili na originalan način.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti veoma povoljan za bilo koji vid rekreacije i fizičke aktivnosti generalno.

DEVICA

POSAO: Saradnja sa inostranstvom će vam doneti dosta dobrih i pozitivnih okolnosti koje treba da upotrebite u svoju korist. Ako se budete mudro postavili, bićete zadovoljni rezultatima.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete jako lepu atmosferu i dobro slaganje sa voljenom osobom. Slobodne Device mogu da očekuju poznanstvo u bliskom okruženju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Generalno povedite računa o tome da ne dođe do problema sa holesterolom. Pred vama je faza u kojoj vam zdravlje može biti osetljivo.

Post, posna hrana, riba, salata

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da niste preterano posvećeni organizaciji na poslovnom planu i da zato kasnite sa nekim projektima. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta problema.

LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete interesovanje ka osobi koja vam se dopada jer ste nekako nesigurni. Moguće je da će vam trebati dosta vremena da poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Pred vama je faza u kojoj možete da budete veoma osetljivi kada je u pitanju zdravlje. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

ŠKORPIJA

POSAO: Tačno znate koji su vaši ciljevi i nećete odustati sve dok ne budete došli do njihovog ostvarenja. Pred vama je faza u kojoj ćete biti maksimalno posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom nemate preterano dobar odnos i da ste tokom celog dana skloni svađama i raspravama. Nije vam povoljan dan za početak nove veze ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Od načina ishrane i vaših navika zavisi i kakvo će vam zdravlje biti. Vreme je da se posavetujete sa nutricionistom oko nekih stvari.

STRELAC

POSAO: Imate mnogo obaveza i veoma ste posvećeni poslu. U radnom okruženju ste poštovani i cenjeni. Zadovoljni ste jer smatrate da ste ostvarili veliki uspeh na ovom polju.

LJUBAV: Ne dopada vam se odnos koji imate sa voljenom osobom, smatrate da mnoge stvari moraju da se menjaju da bi veza bila kvalitetnija. Pred vama je povoljna faza za rešavanje problema.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet i da se više posvetite svom zdravlju. U narednom periodu možete biti podložni problemima.

JARAC

POSAO: Nema razloga da brinete za svoju poslovnu situaciju jer vas generalno očekuje jako dobar period na ovom polju. Današnji dan vam je odličan i ne očekuju vas bilo kakvi problemi.

LJUBAV: Dolazi vam prilika za početak nove veze u kojoj ćete zaista uživati. Opustite se i pratite svoja osećanja. Nemojte da se opterećujete bilo kakvim negativnostima.

ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike i potrudite se da unosite više tečnosti. Voda je jako važna za sve funkcije u vašem organizmu. Vreme je da se oslobodite i nekih poroka.

VODOLIJA

POSAO: Lako možete imati neku manju štetu danas, tako da se pripazite, a pogotovo čuvajte svoju imovinu. Nije povoljan dan za rizike i generalno se čuvajte gubitaka.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove veze jer biste veoma lako mogli da napravite pogrešnu procenu partnera. Pred vama je nepovoljna faza i ako ste u braku, komunikacija je loša.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima i bronhijama. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pred vama je faza u kojoj možete imati manje probleme sa zdravljem pa je važno da budete oprezni.

RIBE

POSAO: Očekuju vas manje promene kada je u pitanju polje zarade ali ne biste trebali da imate drastične poteškoće. Potrudite se da sa svoje strane poradite na boljoj organizaciji posla.

LJUBAV: Dobro se osećate pored osobe koju volite i zadovoljni ste vašom vezom. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za ljubavno polje i nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Pred vama je faza u kojoj ćete imati povratak starih problema sa zdravljem. Možete da očekujete komplikacije pa je najbolje da se javite lekaru.