Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana
Shutterstock, ilustracija
Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da se radujete dan u kom ćete biti sasvim opušteni. Velike poslovne obaveze vam ne dolaze. Smireni ste, rešili ste većinu važnih stvari i sada možete malo i da odmorite.

LJUBAV: Moguće je da ste imali nešto veća očekivanja od partnera i da ste sada malo razočarani trenutnim stanjem u vezi. Pred vama je faza u kojoj ćete razmišljati o udaljavanju.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna vrtoglavica. Nizak pritisak ili promenljivo stanje vezano za pritisak, može da vam stvara manje probleme i otežanja. Pred vama je nepovoljan period.

BIK

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju poslovnog uspeha. Pred vama je povoljan dan tokom kog će svašta ići vama u prilog. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Ako ste ušli u flert sa nekom novom osobom uskoro će vam se ukazati šansa da odete korak dalje od toga. Spremni ste da pokažete svoje interesovanje sasvim otvoreno danas.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se dobro u svojoj koži i stanje vam je sasvim stabilno. Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti na svim poljima.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena danas i okrenuti ste ispunjavanju svojih privatnih obaveza i prohteva nego što se bavite poslom. Imate priliku da se malo odmorite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neko ko je takođe rođen u vodenom znaku možete da očekujete veoma uzbudljivu situaciju. Pred vama je generalno povoljna faza za ljubav.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da boravite u prirodi. Današnji dan vam donosi priliku za pozitivnu atmosferu i rekreaciju na svežem vazduhu. Možete da očekujete da će vam zdravlje biti dobro.

RAK

POSAO: Očekuje vas dobar odnos sa nadređenima kao i mogućnost da sa njima napravite neki konstruktivan dogovor oko posla. Pred vama je generalno povoljna faza za posao.

LJUBAV: Očekuje vas izuzetno lep dan koji ćete provesti zajedno sa voljenom osobom. Spremni ste da svom partneru poklonite iskrena i duboka osećanja koja gajite prema njemu već dugo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima. Možete imati probleme vezane za karijes ali i za osetljive desni koje su vam takođe problematične. Obavezno posetite vašeg stomatologa.

LAV

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo, a ishod svih događaja bi trebao da vam bude jako pozitivan. Spremite se za nova dešavanja koja vas vode do sklapanja novih poslova.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa svojim partnerom koji je spreman da vam otkrije neke svoje tajne. Ako ste slobodni, pred vama je prilika za neku tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i odlično se osećate u svojoj koži danas. Možete da očekujete da ćete imati priliku da se posvetite sebi i ljudima koje volite i da ćete u tome uživati.

Devojke, piće, provod, rakija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Poboljšanje materijalne situacije je pred vama! Očekuje vas jako povoljan period za polje novca i posla. Možete da se nadate pozitivnim rezultatima na ovom polju.

LJUBAV: Spremni ste da se borite za ljubav koju osećate prema voljenoj osobi jer smatrate da je to nešto posebno. Ako ste slobodni, danas bi moglo da vam se desi neko veoma važno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Vreme je za odmaranje. Nemojte da se forsirate danas jer se nećete dobro osećati ako budete preterivali u bilo čemu. Kvalitetan i redovan san su za vas jako važni.

VAGA

POSAO: Ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju posao. Generalno je ispred vas jedan dobar dan. Ako očekujete nečiju pomoć ili pozajmicu, dobićete je na vreme.

LJUBAV: Ukoliko ste već neko vreme sami možete da očekujete da ćete veoma uskoro imati šansu za novo poznanstvo i ljubav. Pred vama je faza u kojoj biste veoma iskreno mogli da se zaljubite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti jer je voda jako važna za sve funkcije u organizmu, a pogotovo za pravilan rad metabolizma. Poradite na stvaranju zdravijih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas dan u kom možete biti dosta posvećeni svojim obavezama. Posao vam je sada na prvom mestu i nećete dopustiti da vam bilo šta skrene pažnju sa toga.

LJUBAV: Imate utisak da vam je malo dosadno pored partnera ali sa druge strane niste spremni da ga izgubite i da rizikujete. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke ljubavne dileme.

ZDRAVLJE: Sve bolje zdravlje vas očekuje. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke tegobe, sada ćete doći do stabilizacije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

Internet posao prevara lap top svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete priliku da ostvarite željenu zaradu ako vam je do toga sada stalo. Poboljšanje finansija je pred vamai bićete zadovoljni aktuelnom situacijom.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret koji će vas odvesti u nešto više od flerta. Spremni ste da osobi koju volite pokažete svoja iskrena osećanja i da uđete u vezu.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg nećete imati bilo kakve probleme na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro i nemate bilo kakve brige i stresove generalno.

JARAC

POSAO: Razmišljate o promenama koje biste trebali da pokrenete ali za sada sve ostaje samo u mislima, na delu ste još slabi. Moguće je da čekate na neke bolje okolnosti i uslove.

LJUBAV: Moguće je da delujete malo distancirano u odnosu sa voljenom osobom ali planirate to da promenite. Spremni ste da se više posvetite partneru i da mu pokažete da ga iskreno volite.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade i gripa koji bi mogli u narednom periodu da vam donesu probleme sa zdravljem. Pred vama je faza u kojoj će vam imunitet biti oslabljen.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o dodatnom školovanju ili pokretanju nekih kurseva koji vam mogu obezbediti bolju poziciju na poslu. Spremni ste da se potrudite kako biste napredovali.

LJUBAV: Pričajte sa voljenom osobom o problemima koje imate, biće vam lakše kada budete sve otvoreno razrešili. Nije vreme u kojem bi trebali da gurate probleme pod tepih.

ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite krvnu sliku za svaki slučaj, jer su mogući manji problemi na tom polju. Očekuje vas faza u kojoj bi i imunitet mogao da vam bude prilično oslabljen.

RIBE

POSAO: Moguće je da su se pojavili neki problemi koje niste očekivali ali ćete bez obzira na to uspeti da ih rešite. Spremni ste da date svoj maksimum kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom ali vaša veza može da se nastavi ako se budete potrudili da spustite gard i ako budete pokazali veću spremnost za kompromis.

ZDRAVLJE: Odlično zdravlje vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na ovom polju. Pred vama je povoljan dan u kojem ne biste trebali da imate probleme.