Ljubav udvaranje poklon stariji muškarac i devojka
Profimedia

OVAN

POSAO: Očekuju vas promene na polju posla. Ako se bavite privatnim biznisom, možete da računate na značajne pomake. Uskoro vam dolazi i neki veći priliv novca.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate dobar odnos, uživate u trenucima koje provodite zajedno. Možete da očekujete da će vaša veza vremenom značajno napredovati ka ozbiljnijim koracima.

ZDRAVLJE: Manje probavne smetnje su moguće kod vas ali en bistetrebali da imate veće probleme. Potrudite se da pazite šta jedete i da redovno unosite dovoljno tečnosti.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da realizujete važnu poslovnu saradnju sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Moguće je da ćete sada oboje imati mnogo novih konstruktivnih ideja.

LJUBAV: Nemojte da potiskujete svoja osećanja. Pokušajte da se otvorite u komunikaciji sa voljenom osobom. Vreme je da joj pokažete šta je ono što zaista želite od vaše veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas a moguće su i tegobe sa disanjem povezane sa alergijskim reakcijama. Povedite računa o zdravlju danas.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da je došlo vreme da se pozabavite problemima koje ste jedno vreme prilično vešto izbegavali. Potrudite se da dovoljno realno sagledate situaciju.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna situacija na polju ljubavi. Ako postoji osoba koja vam se dopada, vreme je da joj priđete. Možete da se nadate šansi za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos namirnica koje su bogate gvožđem. Potrudite se da poboljšate krvnu sliku. Oko svih eventualnih problema se posavetujte sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Nije povoljan trenutak za velike promene, lako biste mogli da napravite neku grešku na ovom polju. Potrudite se da pokažete dovoljno strpljenja i mudrosti danas.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i ona vam veruje. Možete da imate jako dobar odnos sa njom i da gradite zajedničku budućnost. Posvetite se vašoj maloj zajednici.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska. Pazite na svoje zdravlje danas jer ste osetljivi i podložni promenljivom stanju. Izdvojite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

LAV

POSAO: Bližite se ostvarenju cilja kom ste bili veoma posvećeni. Zadovoljni ste jer vidite da trud nije bio uzalud. U narednom periodu vas očekuju još bolji rezultati na poslu.

LJUBAV: Promenljivi ste, pa voljena osoba nikada ne zna da li može da se osloni na vaše reči. Pokažite joj šta stvarno osećate. Važno je da u njoj stvorite prijatelja a ne protivnika.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Generalno je važno da ne budete skloni bilo kakvim porocima i da date sve od sebe kako bi uspeli da održite bistrinu duha i uma.

DEVICA

POSAO: Pomoć od strane vaših saradnika vam dolazi u pravo vreme. Nema potrebe da brinete o poslovnim problemima. Sve će se rešiti brže i lakše nego što trenutno očekujete.

LJUBAV: Uspećete da ostavite dobar utisak na osobu sa kojom flertujete već neko vreme. Ukoliko ste u vezi mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom ali rešićete ih.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tolkom kojeg ćete imati dovoljno energije za sve. Nalazite se u veoma povoljnom periodu na svim poljima.

VAGA

POSAO: Otvoreno pokazujete nezadovoljstvo na ovom planu. Moguće je da će vam uslediti promena posla. Pokažite da se ne plašite neočekivanih dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da delujete preterano dominantno u odnosu sa voljenom osobom koja vam to ponekad zamera. Vreme je da razmislite malo više o njenim potrebama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potrudite se da sebi priuštite neki užitak. Vreme je da se više posvetite svom zdravlju kao i da naete način da se oslobodite nagomilanog stresa.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte troškove tokom današnjeg dana jer biste mogli da se pokajete ako budete preterali. Generalno bi bilo dobro da sada ne ulazite ni u neka veća ulaganja.

LJUBAV: Skloni ste ljubomornim stanjima, pa samim tim možete da imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni danas nema većih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas. Urogenitalni trakt vam je generalno olsetljiv pa je važno da se čuvate infekcija, prehlada i problema.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na polju posla jer nećete imati previe važnih obaveza. Iskoristite vikend za uživanje i odmor i distancirajte se od posla.

LJUBAV: Na ljubavnom planu sve ide baš onako kako ste planirali. Nećete imati nikakav stres ili problem sa voljenom osobom. Možete da se nadate stabilnom stanju i osećaju sigurnosti.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate! Povoljanje dan za umeeenu fizičku aktivnost ali nemojte ni sa čim da preterujete sada. Osluškujte svoje telo i radite ono što osećate da vam prija.

JARAC

POSAO: Dešavaju se razne promene kada je u pitanju vaš posao, ali to vas ne plaši ni najmanje. Verujete u pozitivan ishod. Možete da očekujete fazu u kojoj će sreća bit na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, sa voljenom osobom ćete imati veoma lepe intimne trenutke. Ako ste slobodni, prija vam Devica. Možete da očekujete pozitivne promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen pa je važno da pazite na zdravlje. Nemojte da izbegavate redovne odlaske kod lekara. Pazite nanavike, ishranu i unos tečnosti

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do bolje zarade, pa svakako treba da je iskoristite i da se posvetite poslu. Povoljan vam je dan ako ste u potrazi za novim radnim mestom.

LJUBAV: Uzbudljiva dešavanja vam slede! Kada se najmanje budete nadali nova osoba dolazi u vaš život! Ukoliko već imate partnera danas možete da očekujete dobro slaganje sa njim.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za kardiovaskularni sistem. Povedite računa mogućim problemima sa povišenim krvnim pritiskom koji bi mogao da počne da vas muči.

RIBE

POSAO: Koncentracija vam je malo poljuljana pa možete biti skloni pravljenju grešaka na poslovnom planu danas. Potrudite se da sve više puta proverite na poslu.

LJUBAV: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako se budete potrudili da smanjite tenziju sve će biti uredu. Dosta toga zavisi od vašeg stava.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu stomaka bi mogli da vas prate. Generalno ste osetljiviji danas. Posetite lekara ako imate bilo kakve tegobe koje vas prate već neko vreme.