Srčani napad Bol u grudima Infarkt Bolesti srca Kardio
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite svoje želje. Možete da očekujete značajan pomak u karijeri. Pogotovo ako se bavite nekim poslom vezanim za uniformu povoljan je dan.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su problemi sa zubima, karijesom ili osetljivim desnima. Povedite računa i o boljoj higijeni usne duplje.

BIK

POSAO: Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, pred vama je veoma dobar dan! Očekuje vas uspeh na ovom polju. Vreme je da se maksimalno posvetite svojim ambicijama.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije i spremni za sve životne izazove! Možete da očekujete da će pred vama biti jako dobar dan kojim ćete biti zadovoljni.

Pročitajte još:

BLIZANCI

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje na polju posla. Moguće je da niste nadali pozitivnim preokretima koji su se desili ali i da ste lepo iznenađeni. Rešenje za vaše probleme dolazi.

LJUBAV: Uspećete da ostvarite jako dobru komunikaciju sa svojim partnerom. Imate utisak da se razumete na svim poljima i da ste spremni da napravite neke ozbiljnije korake na dalje.

RAK

POSAO: Očekuje vas sklapanje novog poslovnog dogovora koji će vam doneti značajne promene i veću zaradu. Pred vama je faza u kojoj će biti nekih važnih promena.

LJUBAV: Voljena osoba priprema neko iznenađenje za vas. Možete da očekujete odlično stanje na ovom polju! Ako ste slobodni danas ćete upoznati osobu koju ćete brzo zavoleti.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim životom. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas jako dobar dan tokom kojeg ćete se osećati odlično.

LAV

POSAO: Na ovom planu je sve generalno dobro i nemate veće probleme. Konačno možete malo da se opustite i odmorite od velikog broja obaveza koje su sada iza vas.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ona vam daje znake da želi više od prijateljstva. Vi niste još sigurni da li želite isto što i ona.

ZDRAVLJE: Povećajte unos voća i povrća. Važno je da poradite na tome da ojačate imunitet i da menjate loše navike kako biste uspeli da ojačate svoj organizam i svoj odrambeni mehanizam.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas pozitivna poslovna situacija. Ukoliko budete preduzeli neki manji rizik danas, isplatiće vam se. Potrudite se da uradite ono što je do vas da posao razrešite na pravi način.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete susret koji će na vas ostaviti jak utisak. Bliže vam se značajne promene. Pred vama je faza u kojoj ćete donositi neke važne odluke.

ZDRAVLJE: Poboljšanje vam dolazi. Ako ste imali neke probleme sa zdravljem u narednom periodu, sada je nastupio period u kojem dolazi do stabilizacije i oporavka.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete napraviti neki manji propust u svom poslu ali i da nećete imati veće posledice zbog toga. Pred vama je period koji može da bude izazovan za polje posla.

LJUBAV: Moguće je da vam je jako teško da sa voljenom osobom pronađete zajednički jezik. Putevi vam se polako razilaze. Spremni ste da stavite tačku na poglavlje koje je ispričano.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući kod vas danas i treba o tome da povedete računa. Pred vama je faza u kojoj možete imati veće komplikacije vezane za metabolizam.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste razvojem poslovne situacije i deluje vam da sve ide po planu. Ne očekuju vas negativna iznenađenja. Možete da se nadate povoljnoj atmosferi na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni i da imate probleme sa ljubomorom. Očekuju vas manje rasprave sa voljenom osobom. Potrudite se da joj stavite do znanja kako se zaista osećate.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je povoljan period za polje zdravlja.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete priliku da obnovite kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Uspećete da nađete zajednički jezik. Pred vama je faza u kojoj ćete lakše dolaziti do kompromisa.

ZDRAVLJE: Posetite nutricionistu. Očekuje vas faza u kojoj su mogući problemi sa zdravljem zbog nepravilne ishrane. Vreme je da poradite na svojim navikama koliko god možete.

JARAC

POSAO: Moguće je da niste maksimalno posvećeni svom poslu jer želite da ostvarite što bolje rezultate i da pokažete da ste sposobniji od ostalih. Spremni ste da napredujete.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i deluje vam da možda ipak ne želite da odete korak dalje sa nekom osobom. Premišljate se i potrebno vam je vreme da se odlučite.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam relaksacija. Posvetite više vremena sebi i svojim potrebama. U prethodnom periodu ste bili pod jako velikim stresom kada su u pitanju obaveze.

VODOLIJA

POSAO: Imate važne planove i skoncentrisani ste na svoje obaveze. Trenutno vam je karijera na prvom mestu. Spremni ste da uradite sve što možete kako biste ostvarili svoje ambicije.

LJUBAV: Deluje vam da je partner preterano ljubomoran i sumnjičav i ne dopada vam se njegov stav prema vama. Mogući su sukobi. Današnji dan vam nije ni malo povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje. Izbegavajte stresne okolnosti. Ako uzimate neku terapiju potrudite se da je redovno pijete. Dajte sve od sebe kako bi izbegli probleme.

RIBE

POSAO: Moguće je da vas očekuje neka nova poslovna ponuda i da ćete veoma rado prihvatiti promenu!spremni ste da napravite iskororak i da probate nešto novom u svom životu.

LJUBAV: Možete imati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja u vama budi nova, posebna osećanja koja dugo niste imali. Spremni ste za nove korake i za nove ljubavi.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da ćete imati neke manje probleme zbog nedostatka gvožđa. Ovaj period vam nije povoljan za zdravlje.