Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro uspeti da dođete do kompromisa koji vam je neophodan za funkcionisanje braka. Ako ste slobodni, neko od prijatelja će vas spojiti sa zanimljivom osobom.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja bi mogla da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni sitnim smetnjama na polju zdravlja.

BIK

LJUBAV: Nije vam lako da zaboravite osobu sa kojom ste proveli mnogo vremena. Nekako se i dalje nadate pomirenju. Iako ste bili mnogo puta do sada razočarani nije vam svejedno.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima bi mogli da vam stvaraju manje probleme sa zdravljem danas. Posavetujte se sa vašim fizijatrom i počnite da primenjujete neki program vežbi za leđa.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da vašem partneru nedostaje da budete više sa njim ali sada niste spremni to da mu priuštite sada kada ste okupirani poslom. Nadate se da će on imati dovoljno razumevanja za vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti osetljivijeg zdravlja i mogući su generalno poremećaji sa krvotokom.

RAK

LJUBAV: Vreme je za to da se posvetite poboljšanju komunikacije sa voljenom osobom ako želite da ostanete zajedno. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da neke stvari rešite.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Pokušajte da iskoristite nedeljni dan kako bsite se odmorili i napunili svoje baterije. Pred vama je faza u kojoj je potrebno da se regenerišete od svega.

LAV

LJUBAV: Deluje vam da sa voljenom osobom postaje sve teže napraviti dogovor oko nekih osnovnih stvari koje bi trebale da se podrazumevaju. Moguće je da vam uskoro sledi nova svađa.

ZDRAVLJE: Moguća je napetost u mišićima. Današnji dan vam nije preterano povoljan i nalazite se pod velikim stresom. Potrudite se da nađete način da se relaksirate.

PROČITAJTE JOŠ:

DEVICA

LJUBAV: Nemojte da ignorišete svoja osećanja, uradite onako kako u dubini duše znate da je ispravno. Ako budete poslušali svoja osećanja sigurno se nećete pokajati!

ZDRAVLJE: Moguć je pesak u bubrezima ili mokraćnim kanalima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko problema koji vas muče i potrudite se da pratite i slušate njegove savete.

VAGA

LJUBAV: Vreme je da se malo više posvetite svom partneru i da mu pokažete da vam je ipak važno da vaša veza postane trajna i stabilna. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije na koži. Nije vam povoljan dan za zdravlje i bićete prilično osetljivi i podložni brojnim problemima. Potrudite se da danas mirujete.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete saznati neke nove informacije o osobi koja vam se udvara već neko vreme i da ćete promeniti stav o njoj. Uskoro ćete odlučiti da joj date šansu da vam se približi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Preporuka je da povećate unos vitamina, da poradite na tome da ojačate svoj imunitet kao i krvnu sliku. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

STRELAC

LJUBAV: Ne želite više da se bavite neobaveznim vezama, shvatili ste da vam je potreban stabilan partner. Pred vama je faza u kojoj ćete imati šansu za takvo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće kod vas. Povedite računa o svom zdravlju jer biste u narednom periodu mogli da imate brojne probleme na ovom polju. Posetite lekara.

JARAC

LJUBAV: Potrebna vam je neka promena na polju ljubavi jer vam trenutno stanje ni malo ne odgovara. Možete da očekujete da ćete uskoro imati prekid veze u kojoj ste nesrećni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku i masnu hranu. Varenje vam nije dobro prikazano i danas možete imati generalno probleme sa stomakom. Potrudite se da vam ishrana generalno bude zdravija.

VODOLIJA

LJUBAV: Biće vam potrebno neko vreme da dođete do dobre komunikacije sa voljenom osobom nakon najnovijih dešavanja. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Duvanski dim šteti i vama i ljudima u vašem okruženju. Možete da očekujete manje probleme sa plućima. Posetite vašeg lekara za svaki slučaj.

RIBE

LJUBAV: Potrebna vam je podrška od strane voljene osobe. Ne možete sve sami i imate utisak da bi stvari mogle da budu mnogo bolje. Potrudite se da date sve od sebe na ovom polju.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti. Bilo bi dobro da počnete da menjate svoje navike u ishrani kako biste uspeli da ostvarite i bolje stanje na polju zdravlja ali i da regulišete telesnu težinu.

Dijeta, mršavljenje, debljina, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija