Dinar Dinari Novac Pare
Profimedia
Dinar Dinari Novac Pare

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Možete da se nadate finansijskom dobitku ili pozajmici ako ste je očekivali. Pred vama je poboljšanje materijalnog stanja. Faktor sreće vas danas prati u nekoj meri takođe.

LJUBAV: Budite malo opušteniji u komunikaciji sa voljenom osobom, važno je da joj pokažete da umete da budete spontani. Očekuje vas dan u kojem možete biti veoma bliski.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući tokom ovog perioda. Povedite računa i o sklonosti ka prehladi ili tegobama vezanim za kašalj i disajne puteve. Ojačajte svoj imunitet.

BIK

POSAO: Ukoliko ste planirali bilo kakve poslovne promene, današnji dan je povoljan za njihovu realizaciju. Možete da očekujete da ćete imati priliku da organizujete i nove poslove.

LJUBAV: Imate poverenja u voljenu osobu i poveravate joj sve svoje tajne. Pred vama je dan koji ćete provesti u nežnoj i romantičnoj atmosferi. Ako ste slobodni, sledi novi flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma koji bi mogao da vam stvara manje probleme. Možete da očekujete da ćete imati i neke tegobe vezane za nivo šećera ili holesterola.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste sposobni i lako rešavate manje probleme na polju posla. Vaša dovitljivost dolazi do izražaja. Spremni ste da se izborite za ciljeve koje ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Sledi vam malo mirniji period kada je u pitanju ovo polje. Nećete imati drastične promene i nova poznanstva. Današnji dan provodite sa prijateljima i porodicom.

ZDRAVLJE: Koža vam je veoma osetljiva. Moguće su tegobe sa iritacijom, crvenilom, ekcemima, aknama i tome sl. Preporuka je da posetite dermatiloga u narednom periodu.

RAK

POSAO: Veoma ste direktni i otvoreni u komunikaciji sa saradnicima, nemate dlake na jeziku i neki vam zbog toga zameraju. Moguće je da vas danas očekuju manji konflikti u kolektivu.

LJUBAV: Neophodno je da neke stvari promenite ako želite da pronađete sreću zajedno sa svojim trenutnim partnerom. Važno je i da radite na otvorenijoj komunikaciji ali i na razumevanju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža jer osećate veoma veliku napetost. Današnji dan vam nosi i moguće probleme sa kičmom i pršljenovima. Povedite računa o svom zdravlju sada.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite uspeh kom težite. Pred vama su veoma povoljne okolnosti za poslovno polje. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi napredovali.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli da budete na duže staze u budućnosti. Ako već imate partnera, razmišljate o ozbiljnijim koracima.

ZDRAVLJE: Osetljiva probava je naglašena kod vas danas. moguće je da ćete biti podložni tegobama vezanim za varenje, stomak. Pazite šta jedete i potrudite se pijete dovoljno vode.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla ili za prelazak na neko novo radno mesto ako ste tako nešto imali u planu. Možete da očekujete da ćete uspeti u svemu što želite.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li osoba koja vam se dopada želi isto što i vi, ali spremni ste da to otkrijete! Očekuje vas veoma zanimljiv dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro i stanje je generalno stabilno. Prija vam druženje sa dragim ljudima. Imate priliku da uživate u vikendu.

VAGA

POSAO: Imaćete malo veće troškove danas pa povedite računa o tome. Važno je da se dobro organizujete na ovom polju. Preporuka je da razmislite o novim načinima za štednju.

LJUBAV: Moguće je da vam više prija da se posvetite sebi nego da budete sa voljenom osobom. Partner je sklon tome da vam zamera to što ste postali distanciraniji prema njemu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Mogući su problemi sa viškom kilograma u narednom periodu, naglašena je sklonost ka gojenju. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega.

ŠKORPIJA

POSAO: Koncentracija vam nije jača strana tokom ovog dana, pa vam se mogu dešavati manji propusti i greške. Pred vama je faza u kojoj su propusti na poslu uobičajena stvar.

LJUBAV: Moguća je neka manja rasprava sa voljenom osobom. Stalo vam je do toga da pokažete da ste upravu po svaku cenu. Ljubav ne bi trebala da služi zadovoljenju sujete.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas prati tokom celog dana. Moguće je da ste prilično pospani i bez energije. Nemojte da se naprežete danas. Potrudite se da dovoljno odmarate.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste nestrpljivi i da vam je teško da dočekate razrešenje neke situacije na poslovnom planu. Pred vama je faza tokom koje su moguće nove šanse i projekti.

LJUBAV: Moguće je da trenutno ne tražite nova poznanstva i da ćete radije odbiti udvarače, nego flertovati. Želite da se posvetite sebi i da uživate u svojoj slobodi još neko vreme.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervozom. Očekuje vas period u kojem ćete i te kako biti pod stresom. Potrebno je da nađete način da kanališete negativnu energiju koju osećate.

JARAC

POSAO: Dolazite do važnih infomacija koje će vam potpuno promeniti mišljenje o nekim stvarima. Sada imate bolji uvid u poslovnu situaciju koju imate. Nove odluke su pred vama.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju na polju ljubavi. Kao da se dve osobe “otimaju” za vašu pažnju... odluka je na vama, pa se potrudite da birate mudro.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija, bavljenje sportom i boravak u prirodi. Moguće je da ste veoma energični i da vam svaki vid aktivnosti i te kako prija. Organizujte svoje vreme.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan za putovanje u inostranstvo, ako ste tako nešto imali u planu. Generalno vas prati sreća. Možete da očekujete da će vam neka osoba pomoći oko posla.

LJUBAV: Dobro se slažete sa Strelcem sa kojim imate mnogo zajedničkih tačaka. U narednom periodu je moguće zbližavanje. Uskoro ćete imati priliku da iskreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Nemate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Današnji dan vam je jako povoljan. Sve ide dobrim tokom kod vas, pa ne postoji ni najmanji razlog za brigu.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma značajno poboljšanje na polju finansija. Pred vama je šansa da dobro naplatite svoj trud. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije u posao.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan koji ćete provesti zajedno sa voljenom osobom. Uživaćete u opuštenoj atmosferi. Jedno drugome unosite mnogo pozitivne energije.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i veoma ste energični. Današnji dan vam je povoljan i nema naznaka za bilo kakve zdravstvene probleme. Ipak, ne testirajte granice svoje izdržljivosti.