Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Horoskop,Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije ili otežanja vezana za polje posla tokom današnjeg dana. Potrudite se da ne paničite na prve naznake problema.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, pred vama je dan u kom ćete se zbližiti. Možete da očekujete pozitivne promene na polju ljubavi i ako imate partnera.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva, kao i noge. Povedite računa ako ste fizički aktivni, moguće je da ćete imati probleme sa upalama, ali i nekim manjim povredama.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansijske stuacije! Pred vama je prilika da dođete do značajnih pomaka na polju posla. Možete da se nadate ostvarenju ambicija.

LJUBAV: Dopada vam se vaša sloboda i niste spremni za neko novo vezivanje ili odnos ozbiljnijeg tipa. Možete da očekujete da ćete imati priliku za neobaveznu avanturu.

ZDRAVLJE: Imate puno unutrašnje energije. Uspeli ste da ostvarite harmoniju sami sa sobom i dobro se osećate u svojoj koži. Možete da računate na pozitivno stanje na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao, moguće je da ćete imati neke nepredviđene probleme. Očekuje vas faza u kojoj će dosta toga biti komplikovanije nego što mislite.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa bračnim partnerom. Generalno vam je danas teži dan na svim poljima, pa i na emotivnom... Nemojte da očekujete previše.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Možete biti skloni problemima sa peskom, kamenom ali i generalno sa nekim drugim smetnjama vezanim za mokraćne puteve.

 RAK

POSAO: Očekuje vas generalno dobra atmosfera u komunikaciji sa saradnicima. Možete da očekujete pozitivan dan. Pred vama je daza u kojoj ćete lako završiti sve obaveze.

LJUBAV: Dopada vam se jedna posebna osoba koja možda ima i neke umetničke talente i sklonosti. Možete da očekujete da ćete uskoro ostvariti jako lep odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pa povedite računa o zdravlju. Potrudite se da povećate unos vitamina, tečnosti kao i da date sve od sebe da obezbedite neophodan odmor svom telu.

LAV

POSAO: Imaćete sreće i neke stvari će se konačno rešiti u vašu korist. Možete da očekujete odlično stanje! Pred vama je faza u kojoj možete da rešite dosta poslovnih problema.

LJUBAV: Očekuju vas veoma interesantna dešavanja sa osobom koja vas privlači već neko duže vreme. Ukoliko već imate partnera, odnos sa njim je sasvim dobar i stabilan.

ZDRAVLJE: Prijaće vam umerena fizička aktivnost. Očekuje vas dan tokom kojeg će vam bavljenje sportom na neki način regenerisati izgubljenu energiju i snagu.

DEVICA

POSAO: Današnji dan je povoljan za saradnju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Možete da očekujete pogotovo solidnu zaradu zajedno sa Vagom.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom imate jako dobar odnos. Slobodne Device mogu imati poznanstvo u blizini kuće. Pred vama je dan veoma povoljan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Solidno stanje vas očekuje. Ne biste trebali da budete zabrinuti preterano oko bilo kojih problema. Potrudite se da se posvetite sebi ali i ljudima koje volite.

VAGA

POSAO: Očekuje vas važno poslovno putovanje na kom ćete na neki način testirati svoje sposobnosti. Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete nove izazove.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je solidna, moguće je da uskoro planirate i neke ozbiljnije promene poput zajedničkog života. Spremni ste da napravite neki važan korak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim maksimalno. Pluća su vam veoma osetljiva, moguć je kašalj ali i bolovi u grlu kao i problemi sa sinusima. Pazite na sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje prilika da dođete do poboljšanja zarade. Moguće su nagrade i bonusi za dobro odrađen posao. Pred vama je jako povoljan period za polje posla i finansija.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni šta osećate prema jednoj osobi sa kojom ste ušli u neku vrstu neobaveznog ljubavnog odnosa. Niste spremni da rizikujete previše sa njom.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete stabilno stanje. Povoljan je period za oporavak ako ste imali bilo kakvu intervenciju na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Manji pad koncentracije vam se može desiti ali generalno vas ne očekuju problemi na polju posla. Potrudite se da poradite na svom stavu prema organizaciji obaveza.

LJUBAV: Možete da očekujete jako povoljan dan za nova poznanstva. Ako već postoji neko ko vam se dopada- očekuje vas početak veze. Generalno vam je dobar dan za emocije.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati a usled toga i nedostatak energije. Potrudite se da redovno jedete i da povećate unos tečnosti. Nemojte da se izlažete prevelikom naporu.

JARAC

POSAO: Očekuje vas dan u kom nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Pred vama je prilika da se odmorite i opustite. Nemojte da se forsirate brigama i problemima.

LJUBAV: Razmišljate o tome na koji način da priđete osobi koja vam se dopada. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja da joj otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je nešto slabija. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati manje probleme sa zdravljem. Naglašene su i tegobe vezane za kosti i vene.

PROČITAJTE JOŠ:

 

VODOLIJA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni svojim obavezama jer želite da ostavite dobar utisak na rukovodstvo. Uspećete da se dokažete i da pokažete svoje sposobnosti u najboljem svetlu.

LJUBAV: Možete da očekujete velike promene na ovom planu! Pred vama je veoma važan period za vaš ljubavni život. Uskoro ćete upoznati pravu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Možete da očekujete dan u kojem vam i najjednostavnije obaveze mogu prilično teško padati. Potrudite se da se fokusirate na prioritete kao i na zdravlje.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete manje nesuglasice sa kolegama ali ne biste trebali da imate neke ozbiljnije probleme. Generalno vam posao ide kako treba i finansijama ste zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neko ko je rođen u znaku Ovna ili Lava, očekuje vas veoma zanimljiv susret danas. možete da se nadate vatrenim trenucima i jakim strastima.

ZDRAVLJE: Menjajte navike vezane za ishranu. U narednom periodu ćete biti skloni gojenju više nego inače pa bi bilo dobro da na vreme počnete više da pazite šta jedete.

Doručak, hrana, obroko, jelo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija