Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Shutterstock, ilustracija
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je posebna i vrlo originalna. Uživate kada ste pored nje. Ako imate partnera možete da očekujete poboljšanje odnosa između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija u predelu nogu. Generalno vam današnji dan nije preterano povoljan za polje zdravlja, pa možete imati razne probleme na ovom planu.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava sa njom ćete imati veoma uzbudljivu i strastvenu situaciju. Pred vama je povoljan dan za nova dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom planu. Možete da očekujete da ćete se osećati sasvim dobro. Povoljan jedan za fizičku aktivnost ili bavljenje sportom, rekreacijom.

BLIZANCI

LJUBAV: Pravi je trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o ozbiljnim planovima za budućnost- o braku i osnivanju porodice. Ako ste slobodni, dolazi vam poznanstvo u komšiluku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Mogli biste da imate neke probleme sa iritacijama, crvenilom, aknama, ekcemom ili suvom kožom. Posetite dermatologa.

RAK

POSAO: Putovanje u inostranstvo vam može doneti neke nove mogućnosti na poslovnom planu. Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete moći da ostvarite poslovni pomak.

ZDRAVLJE: Skloni ste višku kilograma i gojaznosti u narednoj fazi. Važno je da povedete računa o ishrani i da ne dopustite sebi da na ovom polju preterate u bilo kom smislu.

LAV

LJUBAV: Ako budete bili preterano ljubomorni, udaljićete voljenu osobu od sebe. Potrudite se da iskontrolišete svoje burne reakcije na ovom polju i da racionalnije gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i alkohol. Pred vama je faza u kojoj možete imati probleme zbog preterane količine toksina u organizmu. Jetra bi mogla da vam bude opterećena.

PROČITAJTE JOŠ:

DEVICA

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Postoje iskrene emocije između vas dvoje. Pred vama je jako povoljna faza za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih problema koji vas muče. Takođe, povedite računa o mogućim tegobama sa glavoboljom.

VAGA

LJUBAV: Možete da očekujete flert sa jednom osobom koja se već neko vreme nalazi u vašem bliskom okruženju. Očekuje vas faza u kojoj ćete se veoma lako prepustiti novim emocijama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu koji bi mogao da bude osetljiv kod vas u narednom periodu. Očekuju vas problemi sa gorušicom. Izbegavajte hranu koja se teško vari.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete nekako lako doći do zarade ili da ćete uspeti da dobijete nešto od igara na sreću. U svakom slučaju se vidi mogućnost za poboljšanje finansija.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa aritmijom. Povedite računa o srčanim smetnjama i ako se pojave neke tegobe obavezno se sa vašim lekarom oko svega detaljnije posavetujte.

STRELAC

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom i zadovoljni ste razvojem vašeg odnosa. Možete da očekujete da ćete imati priliku da se stanje sasvim stabilizuje.

ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije u popodnevnim časovima. Dozvolite sebi popodnevni odmor. Nema potrebe da se forsirate u danu u kojem nemate previše energije.

Žena, praznik, nova godina, kupovina,

Profimedia

Foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: Novo poznanstvo je u vama probudilo simpatije i radoznalost. Spremni ste da se posvetite osobi koja vam se dopada. Uskoro vas očekuje prilika za početak veze.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da će vam stanje biti generalno povoljno na ovom polju. Dobro se osećate i verujete u sebe.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ste iz nekog razloga nezadovoljni ili razočarani i da vam nije lako da se izborite sa tim. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke loše vesti na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma podložni novim tegobama na ovom polju.

RIBE

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro i nije vam lako da doprete do nje. Ako budete bili strpljivi i mudri, zbližićete se lakše nego što mislite.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Moguće je da ste jako napeti zbog nagomilanih obaveza i stresa koji nakupljate na svakodnevnom nivou.

Stres nervoza

Shutterstock

Stres, Foto: Shutterstock